27 / 04 / 2024

istanbul metro 2017

istanbul metro 2017

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan metro projelerinde yeni hatların entegrasyonu metro hatları bölge halkını sevindiriyor.

İşte İstanbul'un 5 yeni metro hattı!

İBB Başkanı Topbaş, İstanbullulara 5 yeni metro hattı müjdesi verdi. Topbaş, İBB Meclisi’nde yaptığı konuşmada, ihale süreçleri tamamlanan İstanbul’daki yeni metro hatlarının yakında yapım çalışmalarının başlayacağını açıkladı.

İstanbul metro ağlarıyla örülüyor!

İstanbul’un kangrene dönen trafik düğümünün çözüme kavuşturulması için en büyük atılım, ulaşım alanında gerçekleştirildi ve önceki yönetimin durdurduğu ya da hiç başlamadığı 10 hatta birden raylı sistem inşaatlarına start verildi.

İstanbul metro istasyonlarındaki alanlar kiraya verilecek!

İstanbul'da yer alan metrolarda bulunan ticari alanlar ihaleyle kiraya verilecek. İlk ihale 4 Ağustos'ta yapılacak.

Kanal İstanbul metro projelerine engel oluyor mu?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gündemle ilgili soruları yanıtladı. İmamoğlu'na gelen sorulardan biri de Kanal İstanbul, bu metro projelerine bu arada engel oluyor mu? sorusuydu. İşte yanıtı...

Deprem İstanbul’da durdurulan metro projelerini de etkilemiş!

İstanbul’da 2017'nin sonunda durdurulan metro projelerinin yarım kalan inşaatlarıyla ilgili Maden Mühendisleri Odası dikkat çeken bir uyarı yaptı.

İstanbul metro ağlarıyla ulaşımda çağ atladı!

İTO Başkanı Şekib Avdagiç "İstanbul son 20 yılda çok değişti. Çok büyük projelerle tanıştı. Bugüne kadar ortaya konulan hizmetleri tamamlayacak, bir adım daha ileri taşıyacak projelere ihtiyacı var" diye konuştu.

Mall of İstanbul AVM 2017 yıl sonu değerleme raporu revize edildi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mall of İstanbul AVM 2017 yıl sonu değerleme raporunun revizesini yaptı.

İstanbul metro hattında Londra'yı geçecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, metro inşaatları ve ihaleleri hakkında açıklamalarda bulundu. Uysal, İstanbul'un dünyada en çok metro inşaatı olan şehir olduğunu belirtti.

İstanbul'da 2017'de 102 milyar liralık konut satıldı!

TUVİMER araştırmasına göre geçen yıl İstanbul'da 101 milyar 745 milyon 210 bin lira değerinde 26,1 milyon metrekarelik konut satışı gerçekleştirildi. 

Mall Of İstanbul AVM 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mall Of İstanbul AVM 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Mall Of İstanbul ofis 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mall Of İstanbul ofis 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Mall Of İstanbul konut 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mall Of İstanbul konut 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

İstanbul Sapphire 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire'ye ait 2017 değerleme raporunu yayınladı.

AC Yapı Moment İstanbul'da 2017 fiyatlarıyla ev sahibi olun!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Moment İstanbul projesinde 3 bin 990 TL'den başlayan peşinatlarla ev sahibi olunabiliyor. Projede fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor...

istanbul metro 2017 Haberi

istanbul metro 2017

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Kaynarca-Tuzla ve Pendik Merkez-Kaynarca metro hatları bölge halkını heyecanlandırdı. Toplam 12 kilometre uzunluğunda olacak metro hattının 2020 yılında hizmete girmesi planlanıyor. Anadolu yakasındaki en önemli entegrasyon hatlarından biri olarak inşa edilen Dudullu-Bostancı metrosunda da kazı çalışmalarının yüzde 16’sı tamamlanmış durumda. 


Geçtiğimiz mart ayında ihalesi gerçekleştirilen Kaynarca-Tuzla metro hattının inşasına İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlandı. Metronun hizmete girmesini sabırsızlıkla bekleyen bölge halkı ise çalışmayı büyük sevinçle karşıladı. Kaynarca-Tuzla ve Pendik Merkez-Kaynarca olmak üzere iki ayrı güzergâhtan oluşan metro hattı, toplam 12 kilometre uzunluğunda olacak. Hattan Çamçeşme, Fevzi Çakmak, Esenler, Kaynarca, Kavakpmar, Esenyalı, Fatih, Orhangazi ve Ahmet Yesevi mahalleleri sakinleri daha yoğun bir şekilde faydalanabilecek.


2020’DE HİZMETE GİRMESİ HEDEFLENİYOR

Yaklaşık 2 milyar Türk Lirası’na mal olacak metro hattının...