27 / 04 / 2024

istanbul mipim fuarına katılacak mı

istanbul mipim fuarına katılacak mı

İSTANBUL, 10-13 Mart’ta Cannes’da düzenlenecek ‘gayrimenkul fuarı MIPIM’de şov yapacak. İTO, 300 metrekarelik İstanbul Çadırı kuruyor. Çadırın içinde 96 metrekarelik dijital İstanbul maketi ve İstanbul projeleri sergilenecek. Kentin yaşamı canlı yansıtıla

Hekim Yapı 41. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Yapı AŞ, Yem Fuarcılık tarafından 41'incisi düzenlenen41. İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Mehmet Özhaseki yarın MIPIM 2018 Fuarı'na katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kapılarını yarın açacak MIPIM 2018 Fuarı'na katılarak konuşma yapacak...

Gaziantep, MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak!

MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak Gaziantep, sanayi yatırımlarından sonra gayrimenkul yatırımlarıyla da yatırımcının ilgisini çekmeye hazırlanıyor. 

HekimProfil 40. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Yapı profilleri üreticisi HekimProfil 40. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı. HekimProfil, fuarın ilgi odağı oldu.

Metropol İstanbul projesi Dubai Cityscape Fuarı’na katılıyor!

Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu konumda yer alan ve ticareti, finansı, modasıyla modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren Metropol İstanbul, bu yıl 6- 8 Eylül 2016 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek Cityscape Fuarı’na katılıyor.

Hekim Yapı, 39. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Yapı 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılım gösterdi. Hekim Yapı AŞ Genel Koordinatör Yardımcısı Özge Hekim, "Hekim Yapı’yı diğer firmalardan farklı kılan yüzde 100 sermayeyle yüzde 100 yerli üretim yapmasıdır.” dedi.

Braas Çatı Sistemleri, 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak!

Braas Çatı Sistemleri, 10-14 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak. Braas, fuara özel çimentolu kiremit üretiminde çığır açacak yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile ilgi çekmeyi amaçlıyor.

Hekim Holding 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak!

Hazır yapı sektörüne kazandırdığı ilkleri ile sektörün öncülüğünü üstlenen Hekim Holding;39. İstanbul Yapı Fuarı’na; Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş., Hekim Yapı A.Ş., Steelin ve HekimProfil ile katılıyor.

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi MIPIM Fuarı'na damgasını vurdu!

Ege’nin parlayan yıldızı Uşak’ta İZKA İnşaat tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarı’na damgasını vurdu.

Mustafa Çelik Mipim Fuarı'na katıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Fransa´nın Cannes kentinde kurulan dünyanın en büyük gayrimenkul fuarına katıldı.

Fatma Güldemet Sarı MIPIM fuarına katıldı!

Türk firmaları ve belediyelerinin adeta çıkarma yaptığı Mipim Fuarı’na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, “Dünya Türkiye’nin gücünü ve potansiyelini keşfediyor” dedi.

Hatay, Mipim Gayrimenkul Fuarı'na çıkarma yapacak!

Suriye’de yaşanan sorunlardan en çok etkilenen iller arasında yer alan Hatay, bu krizi atlatmak için Mipim Gayrimenkul Fuarı’na çıkarma yapacak. Savaş, “Bölgede bir kriz yaşandığı için yatırım maliyetlerindeki düşüş yüzde 50’yi bulabilir” dedi.

Fatih Kıral Mobilya, İstanbul Mobilya Fuarı’na katılacak!

Zarafet, saygınlık ve kalitesi ile 30 yılı aşkın süredir mobilya sektöründe yer alan Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon, 26-31 Ocak tarihleri arasında 12.kez gerçekleştirilecek olan İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’na katılıyor.

istanbul mipim fuarına katılacak mı Haberi

istanbul mipim fuarına katılacak mı

İNŞAAT sektöründe dünya liderleri arasında yer alan Türkiye ve İstanbul firmaları en büyük küresel ‘gayrimenkul fuarı’ MIPIM’e bu yıl damgasını vuracak. 10-13 Mart tarihlerinde düzenelecenek fuar, büyük yatırımların, global fonların buluştuğu bir ‘yatırım ve ticaret ortamı’ sunuyor. Bu yıl MIPIM’de 50 şehir pavilyonu kurulacak.


60 BİN ÜYEMİZ İÇİN

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, şöyle konuşuyor: “Bu kadar etkili ve büyük bir fuarda Türkiye’nin ve İstanbul’un layıkıyla temsil edilmesi gerektiğini düşündük. İTO’da 60 bin inşaatçı üyemiz var. Öncelikle onlara hizmet için MIPIM’de, Moskova’dan boşalan 300 metrekarelik alanı hemen aldık ve İstanbul Çadırı yaptık. Ayrıca, yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı gala gecesinin de ana sponsoru olduk. Gala gecesi reklam alanlarını da aldık. Şimdi de kâr gözetmeden, üyelerimizin projeleri için belirli bir katkı payı ile...