24 / 04 / 2024

istanbul modern vitra fon şehirler

istanbul modern vitra fon şehirler

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin işbirliğiyle yapılan “Fon Şehirler” başlığıyla İstanbul Modern’in sinema salonunda izleyeciyle buluşuyor...

Modern İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Modern İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Engin Can Karadeli tarafından kuruldu.

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Saleh A Banafi ve Abdüllatif Banafea tarafından kuruldu.

Modern City Bahçelievler İstanbul Havalimanı'na 40 dakika!

Yeni İstanbul Havalimanı metro hattı durağının hemen yanında yer alan Modern City Bahçelievler Projesi ile havalimanına 40 dakikada ulaşmak mümkün...  

İstanbul Modern'i mimar Renzo Piano yapacak!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Serfinaz Ergün bugünkü köşesinde ''İstanbul Modern'in mimarı Renzo Piano'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte Serfinaz Ergün'ün yazısı...

İstanbul Modern'in geçici mekanı 23 Mayıs'ta açılacak!

Karaköy'deki 4 numaralı Antrepo'da faaliyetlerini sürdüren müzenin açılışı, heykeltraş Anthony Cragg'in "İnsan Doğası" isimli sergisiyle yapılacak.

İstanbul Modern'de taşınma başladı!

Türkiye'nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern, geçici olarak faaliyet göstereceği Beyoğlu'ndaki eski Union Francaise binasına taşınıyor. 

İstanbul Modern taşınıyor!

Türkiye'nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern taşınıyor. İstanbul Modern'in yeni binası yapılana kadar tüm faaliyetlerini sürdüreceği geçici mekan belirlendi...

İşte yeni İstanbul Modern!

Renzo Piano tarafından tasarlanacağı konuşulan yeni İstanbul Modern projesiyle ilgili görseller Instagram’da yayımlandı..

İstanbul Modern'in yeni müze binası için imzalar atıldı!

Türkiye’nin ilk modern sanat müzesi İstanbul Modern’in Galataport kapsamında yeniden yapılmasına ilişkin işbirliği anlaşması, Galataport Projesinin geliştirme ve yönetimini üstlenen Salıpazarı Liman İşletmeciliği ve Yatırımları AŞ ile İMSAV arasında imzalandı.

Vitra ile Ankara’nın modern mimarlık mirası tartışıldı!

VitrA’nın; kentlerin ihtiyaç, beklenti ve hayallerine odaklanan tartışma dizisi VitrA ile Kentin Hayalleri, 28 Eylül’de Ankara’daki TED Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 3. etkinlikle devam etti.

VitrA, yazın ince çizgilerini klozet kapaklarına taşıdı!

VitrA, yazın ince çizgilerini klozet kapaklarına taşıdı. İnce ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken “slim” kapaklar, metal menteşeleriyle modern bir tarz sunuyor. Sento-Bella ve Metropole Slim Klozet Kapakları, yavaş kapanma özelliğine sahip.

İstanbul'a modern rehabilitasyon merkezi müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'da kapsamlı ve modern bir madde bağımlıları rehabilitasyon merkezi kurulması için çalışma başlattıklarını açıkladı.

Modern mimarlık Le Corbusier ile İstanbul’da sergilenecek!

İstanbulSMD, modern mimarlığın önemli isimlerinden Le Corbusier’nin yarım asıra yayılan yapıtlarından bir bölümünü, Fondation Le Corbusier’nin desteği ve Seranit Grup’un sponsorluğunda gerçekleştireceği sergiyle izleyicilere açıyor.

istanbul modern vitra fon şehirler Haberi

istanbul modern vitra fon şehirler

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi Sunar: LÜTFEN RAHATSIZ ETMEYİN” sergisine paralel olarak;  yeni dönem Türk sinemasından örnekler, “Fon Şehirler” başlığıyla İstanbul Modern’in sinema salonunda izleyeciyle buluşuyor. Sinemada mekan kavramına odaklanan “Fon Şehirler” kapsamında, 9 Mart Cumartesi günü Zeki Demirkubuz’un Yeraltı, Taylan Biraderler’in Vavien ve Seyfi Teoman’ın Tatil Kitabı isimli filmleri gösterilecek.

Film gösterimleriyle ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayın.

http://www.istanbulmodern.org/tr/sinema/pek-yakinda/fon-sehirler_1096.html

Sergiyle ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayın.