24 / 04 / 2024

istanbul Nurettin Canikli

istanbul Nurettin Canikli

İstanbul’un dev fonlara ev sahipliği yapacağını söyleyen Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli “Çalkantılar sıyrıkla atlatıldı, riskler fırsata dönüşüyor” dedi.

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Nurettin Canikli: Geçtiğimiz 17 yılda 11 konut üretildi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, 17 senede 11 milyon konut üretildiğini ve satıldığını, bunun yüzde 2'sini yabancıların aldığını

Nurettin Canikli: 19 yılda 60 milyon insan yeni konut sahibi oldu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli yaptığı açıklamada, Türkiye'nin birey ve toplum olarak da zenginleştiğini, 19 yılda üretilen 12 milyon konutla yaklaşık 60 milyon insanın yeni konut sahibi olduğunu söyledi.

Nurettin Canikli: Kanal İstanbul inşa edilecek!

TBMM Genel Kurulunda konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, "Kanal İstanbul inşa edildiğinde, Montrö Boğazlar Sözleşmesi burası için geçerli değil, yani buradan geçecek gemilerden ücret alacağız. Kanal İstanbul inşa edilecek" diye konuştu...

Nurettin Canikli: 10 milyon aile, refahı yükseltilecek şekilde ev sahibi yapıldı!

Konut sahibi olmanın refahın en önemli unsurlarından bir tanesi olduğunu ifade eden AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, 17 yılda 10 milyonun üzerinde konutun üretildiğini ve satıldığını belirtti...

Nurettin Canikli: Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli,"Şehirleri geliştirecek ve kalkındıracak olan günlük işlerin yürütülmesiyle ilgili hizmetler değildir büyük projelerdir, mega projelerdir. Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz" dedi...

Nurettin Canikli'den Hulusi Akar'ın cami haberlerine açıklama!

Milli Savunma Bakanı Canikli, Orgeneral Akar’ın memleketinde cami yaptırdığına ilişkin haberler açıklama yaptı. 

Uluslararası Gayrimenkul Borsası'nda çalışmalar tamam!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, gündeme ilişkin soruları cevapladı. Canikli, Uluslararası Gayrimenkul Borsası ile ilgili çalışmaların tamamlandığını söyledi.

TOKİ'ye 2 yılda 4 bin 793 dava açıldı!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, TOKİ aleyhine açılan davalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Canikli, toplam 4 bin 793 dava açıldığı söyledi.

Fi Yapı ve Dumankaya mağdurlarına müjde!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli TMSF'ye devredilen Fi Yapı ve Dumankaya ile ilgili açıklama yaptı. İşte Canikli'nin o açıklamaları...

Uluslararası gayrimenkul borsası yolda!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, uluslararası bir gayrimenkul borsası kuracaklarını duyurdu.

Nurettin Canikli'den flaş Ömer Faruk Kavurmacı açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Canikli, İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın tahliyesine ilişkin flaş açıklama yaptı.

Nurettin Canikli'den Varlık Fonu açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Türkiye Varlık Fonu’na devredilen şirketlerin satış veya özelleştirme planları olmadığını açıkladı. Canikli “Bunlar karşılık gösterilebilecek çok kıymetli şirketler. Güçlü bilançosuyla fon, uzun vadeli düşük faizli finansman sağlar” şeklinde konuştu.

istanbul Nurettin Canikli Haberi

istanbul Nurettin Canikli

İstanbul’un dev fonlara ev sahipliği yapacağını söyleyen Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli “Çalkantılar sıyrıkla atlatıldı, riskler fırsata dönüşüyor” dedi.


Hükümet, Körfez ülkeleri başta olmak üzere dünyada kendine güvenli liman arayan milyarlarca doları İstanbul'a çekecek yatırımlara hız verdi. İstanbul Finans Merkezi (İFM) çalışmalarının hızlandırılması için kurulan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Koordinasyon Kurulu'na başkanlık yapan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, "İstanbul, Körfez fonlarına ev sahipliği yapacak. Rekabetçi avantajlarla daha fazla yatırım, fon çekecek. İstanbul 25 küresel finans merkezi içinde yer alacak. Sermayenin güveneceği en önemli merkez İstanbul olacak" dedi. Türkiye ekonomisinin son 15 yılda muazzam bir büyüme performansı gösterdiğini belirten Canikli, "Türkiye ekonomisi çalkantıları küçük sıyırıklarla atlattı. Küresel piyasalarda büyük bir dönüşüm var, riskler fırsata dönüşüyor" diye konuştu.


EKONOMİ BÜYÜDÜ

Canikli sözlerine şöyle devam etti: "Küresel...