26 / 04 / 2024

İstanbul Orduevi

İstanbul Orduevi

Türkiye'nin en yüksek gökdeleni, 108 metre uzunluğuyla Harbiye'de inşa edilecekmiş. Ordu tarafından 40 bin metrekare saha üzerinde inşa edilecek olan bina, Orduevi olarak kulanılacakmış ve 60 milyon liraya mal olacakmış.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Fenerbahçe Orduevi'ndeki inşaat çalışmaları TBMM'de!

İstanbul Fenerbahçe Orduevi yerleşkesindeki inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kadıköy Zühtüpaşa imar planı askıya çıktı!

İstanbul Kadıköy  Zühtüpaşa Mahallesi, Fenerbahçe Orduevi Kıyı Koruma Yapısı (Anroşman) Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Askıya Alma Tutanağı askıya çıkarıldı.

Ankara'daki 12 katlı bina uzman erbaş orduevine dönüştürülüyor!

Milli Savunma Bakanlığınca, uzman erbaşların sosyal tesis imkanlarının artırılmasına yönelik çalışmalar çerçevesinde Ankara, İstanbul ve İzmir'de uzman erbaş orduevi olarak kullanılabilecek nitelikte yapılara yönelik çalışmalar sürdürülüyor

Gazi Orduevi'nin bulunduğu alanın imar planına ilişkin iddialar TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Gazi Orduevi'nin de bulunduğu alanın imar planının değiştirileceği iddiasını meclis gündemine taşıdı..

Fenerbahçe Orduevi parselasyon planı askıda!

Kadıköy Fenerbahçe Orduevi'nin parselasyon planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün askıya çıkarıldı...

Gelibolu Orduevi sahil yolu düzenlenecek!

Gelibolu Orduevi altı sahil yolu mimari, peyzaj uygulama projelerinin birinci etabının yapım işi ihalesi yapıldı. Proje 245 günde tamamlanacak.

Eski Adana Orduevi binası yıkılıyor!

Adana Müze Kavşağı’ndaki eski Orduevi’nde karargah, yemekhane ve yatakhane olarak kullanılan binanın yıkımı gerçekleştirilecek.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Aksaray Orduevi yıkılıyor!

İstanbul Fatih'teki Aksaray Orduevi yıkılarak yeniden yapılacak. 15 Temmuz öncesinde Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri, Fatih Belediyesi'yle imar ve inşaat detaylarını görüşerek yeni projeleri hakkında bilgi verdi ve yeni orduevinin projesiyle ilgili çalışma başlattı.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

İstanbul Orduevi Haberi

İstanbul Orduevi



Türkiye'nin en yüksek (108 m.) ve en modern gökdelenini Ordu yaptırıyor.


  TÜRKİYE'nin en modern, en yeni ve en yüksek gökdeleninin inşaatına iki ay sonra İstanbul'da başlanacaktır.

  

  Ordu mensupları için Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılması kararlaştırılan, aynı zamanda sivillere de açık tutulacak 108 metre boyundaki bu bina ''Orduevi'' olarak kullanılacaktır.

  İstanbul'un en merkezi yerlerinden biri olan Radyoevi ile şimdiki Orduevi arasında kalan 40 bin metrekarelik sahaya yapılacak inşaat, bir site mahiyetini taşıyacaktır. Beş senede bitirilecek olan yeni Orduevi, 60 milyon liraya mal olacaktır. yeni Orduevi, işletmeye açıldıktan sonra şimdiki Orduevi de müze halinde kullanılacaktır.

  Projesi Türk mimarları tarafından hazırlanan yeni...