24 / 04 / 2024

istanbul oteller

istanbul oteller

Dünyada 3800 otel ile hizmet veren dev otelcilik zinciri AccorHotels, Akfen GYO ortaklığında turizm yatırımlarının Türkiye'deki 14. halkası Novotel İstanbul Bosphorus Oteli Karaköy'de misafirleriyle buluşturuyor.

Rotana ve DAP Yapı İstanbul'daki otellerini tanıttı!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden Rotana'nın İstanbul'da hizmete açılan iki oteli, Maltepe'de yer alan Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana tanıtıldı.

Altunbüken Holding Çemberlitaş'ta otel yapıyor!

Kuyumculuk atölyelerini otel yatırımına çevirip turizme girmeye hazırlanan Altunbüken grubu, gayrimenkul ve kuyumculuk alanındaki işlerine otelciliği ekliyor. İstanbul projesi sonrası hedefte Bodrum ve yurtdışı var

Carlson Rezidor ‘Park Inn’ Türkiye’de!

Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Carlson Rezidor, ‘Park Inn’ markasını Türkiye’ye taşıdı. Basın Ekspress yolunda konumlanan ‘Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport’ oteli açıldı.

Ortadoğu’nun burgu kuleli oteli Rotana Türkiye'de!

Ortadoğu’nun en güçlü otel zincirlerinden Rotana, İstanbul’da iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. ‘Burgu Arjaan by Rotana’ ve ‘Tango Arjaan by Rotana’ Haziran 2015’te açılıyor.

Yenibosna Steigenberger Airport Hotel açılıyor!

İstanbul Yenibosna’da, 110 milyon TL yatırımla Alman otel zinciri Steigenberger açılıyor. Korcan Turizm’in yatırımcısı olduğu 210 odalı, beş yıldızlı iş oteli, ekim ayında faaliyete başlayacak.

İstanbul'da otel fiyatları normale dönüyor!

İstanbul'da Gezi olayları sonrası 35 Euro'ya kadar düşen otel fiyatları 150-200 Euro'luk seviyeye dönmeye başladı. Bayram sonrası rezervasyon artışında başı Arap turistlerin çektiği ifade edildi...

İstanbul otelleri 2013!

İstanbul'un dört bir yanında otel yatırımları yükseliyor. Sadece yerli değil, uluslararası otel yatırımcılarının da yakın markajında olan İstanbul'da 2013 yılında kapılarını açacak otel projelerini ele aldık. İşte İstanbul otelleri 2013..

Karma projelerdeki oteller İstanbul’daki doluluk oranını düşürdü!

Son yıllarda karma projelerde inşa edilen oteller, doluluk oranlarını etkilemeye başladı. Rezidansların otel konseptiyle işletilmesi, İstanbul’da doluluk oranlarını yüzde 75’ten yüzde 65’e kadar düşürdü.

Karma projelerdeki oteller İstanbul'da doluluğu düşürdü!

Son yıllarda karma projelerde inşa edilen oteller, doluluk oranlarını etkilemeye başladı. Rezidansların otel konseptiyle işletilmesi, İstanbul’da doluluk oranlarını yüzde 75’ten yüzde 65’e kadar düşürdü.

Eresin Otel İstanbul Yeşillenen Oteller Sertifikası aldı!

TUROB, Bureau Veritas ve Sürdürülebilirlik Akademisi iş birliğinde gerçekleştirilen ve turizm tesislerinin çevreye duyarlılığını belgelendiren “Yeşillenen Oteller Sertifikası”nı 2015 yılında almaya hak kazanan ilk otel Eresin Hotels İstanbul oldu.

En genç oteller Antalya'da!

En genç oteller Antalya'da. KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı'ndan belgeli otellerin işletmeye giriş tarihlerine göre sıralamasında en genç tesisler Antalya'da, en yaşlı oteller ise istanbul'da bulunuyor.

En yaşlı oteller İstanbul'da yer alıyor!

"Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği" başlıklı rapora göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan belgeli otellerin işletmeye giriş tarihlerine göre sıralamasında en genç tesisler Antalya'da, en yaşlı oteller ise İstanbul'da yer alıyor.

Fairmont Raffles, Bodrum ve İstanbul’da yeni oteller açmaya hazırlanıyor!

FAİRMONT, Raffles ve de Swissotel markaları ile 32 ülkede faaliyet gösteren Fairmont Raffles Hotels International ( FRHI ), Bodrum ve İstanbul’da yeni oteller açmaya hazırlanıyor.

Rings İstanbul'dan faizsiz 60 ay taksit! 1+1'ler 334 Bin 250!

Rings istanbul projesi alıcılarına 1.700 liradan başlayan taksit fırsatı veriyor. Hemen teslim edilen projenin ödeme planı kapsamında 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.

İstanbul Shopping Fest ile tüm İstanbul'u alışveriş aşkı saracak!

Bu sene 4.’sü düzenlenecek İstanbul Shopping Fest (İSF) İstanbul’u tam anlamıyla açık hava karnavalına dönüştürecek. İstanbul Shopping Fest ile tüm istanbul'u alışveriş aşkı saracak.

Teknik Yapı Concord İstanbul'un yüzde 52'si satıldı!

Teknik Yapı, Fikirtepe'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi Concord İstanbul'un yüzde 52'sini 10 günde sattı. Fikirtepe'de ruhsat işlemlerini tamamlayıp satışa çıkan ilk projelerden olan Concord istanbul'un ilk etabında 622 daire yer alıyor.

Concord İstanbul'un yarısı 10 günde satıldı!

TEKNİK Yapı, Fikirtepe'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi Concord İstanbul'un yüzde 52'sini 10 günde sattı. Fikirtepe'de ruhsat işlemlerini tamamlayıp satışa çıkan ilk projelerden olan Concord istanbul'un ilk etabında 622 daire yer alıyor...

Concord İstanbul'un 10 günde yüzde 52'si satıldı!

Teknik Yapı tarafından kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe'de yapılan Concord istanbul; ruhsat ve tüm izinleri alınarak satışa çıkan ilk proje unvanını taşırken, projenin yüzde 52'si 10 günde satıldı...

Fikirtepe Concord İstanbul'un yüzde 52'si satıldı!

Teknik Yapı tarafından kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe'de yapılan Concord istanbul; ruhsat ve tüm izinleri alınarak satışa çıkan ilk proje unvanını taşırken, projenin yüzde 52'si 10 günde satıldı

Ahmet Vefik Alp: İstanbul trafiği çemberler sistemi ile çözülür!

Y Müh Mimar Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, "Raylı sistem, toplu taşım, deniz ulaşımı ihya edilsin. Ancak Istanbul'un birikimini alacak, akıcılığı sağlayacak 3 temel projenin kaçınılmaz olduğu bilinsin." dedi...

istanbul oteller Haberi

istanbul oteller

Dünyada 3800 otel ile hizmet veren dev otelcilik zinciri AccorHotels, Türkiye'deki yatırımlarına hızla devam ediyor. MGallery By Sofitel, Mercure, Novotel, ibis ve ibis Styles markaları ile 11 şehirde hizmet veren otelcilik devi şimdi de, Akfen GYO ortaklığında turizm yatırımlarının Türkiye'deki 14. halkası Novotel İstanbul Bosphorus Oteli Karaköy'de misafirleriyle buluşturuyor. 5 Şubat'da hizmet vermeye başlayan Novotel istanbul Bosphorus'un içince 200 oda, 21 suit odası, 5 adet çok amaçlı toplantı salonu, spa alanı, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı bulunuyor. 


Yeni...