25 / 04 / 2024

İstanbul Otogarı ne zaman yapıldı

İstanbul Otogarı ne zaman yapıldı

1993 yılında Esenler inşaatı devam eden Büyük İstanbul Otogarı aynı yılın eylül ayında hizmete girecekmiş. 250 milyar liraya mal olacak otogarın açılmasıyla İstanbul, günde 250 bin kapasiteli otogara kavuşacakmış.

Bulvar İstanbul Cadde ne zaman teslim?

Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükseliyor. Projede açık artırma ihalesi başvurular devam ediyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde ne zaman teslim?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0' dan 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği projede 760 daire ve 190 rezidans daire yer alıyor. Peki Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Adım İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje 3 kule ve 3 bloktan oluşuyor. Projede daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Adım İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Kayaşehir Adım İstanbul teslimleri ne zaman?

615 daire ve 120 dükkan meydana gelen Kayaşehir Adım İstanbul teslimleri ne zaman? Proje İntaya-İntes ve Eyg Yapı imzası taşıyor.

Cathay Sone İstanbul Projesi ne zaman teslim?

Cathay Sone İstanbul Projesi ne zaman teslim? Cathay Group projesi Sone İstanbul Evleri'nde konutların metrekare birim fiyatı 5 bin 500 lira ile 6 bin 500 lira arasında değişiyor...

20 soruda Güneşli Nurol Park projesi!

İstanbul Güneşli'de yükselen Nurol Park projesinde teslimlerin 2016 yılının Şubat ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte 20 soruda Güneşli Nurol Park projesi...

Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

350 adet konut ve 150 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Cevizlibağ metrobüs durağına yakın yerde yer alıyor. Peki Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Sone İstanbul Rezidans Cathay İnşaat imzası ile yükseliyor. Toplamda 1.067 adet daireden oluşan proje İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Peki Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Kavaklı Vira İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

Vira İstanbul Rezidans Kavaklı projesinde daire fiyatları 220 bin liradan başlıyor. Peki, 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşan Kavaklı Vira İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

Inİstanbul Lokal ne zaman teslim edilecek?

Inİstanbul Lokal Topkapı'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Inİstanbul Lokal ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim? 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından meydana gelen Vira İstanbul Evleri projesinde metrekare fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor...

Küçükçekmece Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Küçükçekmece Sone İstanbul teslimleri ne zaman?1.067 konut, otel ve dükkanların olacağı Sone İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Beylikdüzü Viraİstanbul fiyatları ne kadar?

Viraİstanbul Konutları E-5'e 2 dakika uzaklıkta bulunuyor. Toplam 1.155 adet dairenin yer aldığı projede banka kredisi kullanılabiliyor. Peki Beylikdüzü Viraİstanbul fiyatları ne kadar?

İstanbul Otogarı ne zaman yapıldı Haberi

İstanbul Otogarı ne zaman yapıldı



Topkapı çilesi bitecek


Ferhatpaşa'daki yeni otobüs terminali eylülde hizmete girecek


Torun DEDE/İSTANBUL


    İSTANBUL Esenler Ferhatpaşa'da yap-işlet-devret modeliyle inşaatına 




1987 yılında başlanan modern otobüs terminali, eylül ayında hizmete giriyor.

    Topkapı'daki otobüs terminalinin, bu yılın ortalarında taşınmasının planlandığını belirten Uluslararası Anadolu ve Trakya Otobüsçüler Derneği Başkanı Mehmet Özcan, ''Hedef bu yaz yeni tesislerimiz de olmaktı. Ancak bu tarihe yetişmeyecek. Eylül ayında taşınırız. 

    Topkapı'da yaşanan çileyi bitirmek için geçen beş yıllık sürede çok zorlu mücadele verdiklerini belirten dernek...