26 / 04 / 2024

İstanbul Otogarı nerede

İstanbul Otogarı nerede

1993 yılında Esenler inşaatı devam eden Büyük İstanbul Otogarı aynı yılın eylül ayında hizmete girecekmiş. 250 milyar liraya mal olacak otogarın açılmasıyla İstanbul, günde 250 bin kapasiteli otogara kavuşacakmış.

Esenler Otogarı taşınıyor mu?

Bayrampaşa'daki Büyük İstanbul Otogarı taşınacak mı? Esenler Otogarı olarak bilinen Büyük İstanbul Otogar'ın işletmecisi Avrasya Terminal'in İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile sözleşmesi ne zaman bitiyor? Esenler Otogarı nereye taşınacak? İşte cevaplar...

Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?

Oliv Yapı ve RealGroup imzasıyla yükselen Bab İstanbul projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?

As Concept konum: As Concept İstanbul Projesi nerede? 

As Yapı tarafından hayata geçirilen "As Concept İstanbul" projesinde satışlar devam ediyor. Peki, As Concept İstanbul Projesi nerede? As Concept evleri ne zaman teslim edilecek?

İstanbul otogarı için korkutan açıklama geldi! Depreme dayanıklı değil!

İstanbul Arel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan İstanbul otogarının depreme dayanıklı olmadığını açıkladı.

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konutların ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ İstanbul’a başvuranlar, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? şeklinde sorulara yanıt arıyor. İşte o detaylar!

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konut başvuruları ve onun adı altında bulunan İlk İşyerim ile İlk Evim Arsa başvuruları gündemde yer alıyor. İstanbul’dan ev almak isteyenler, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? sorusuna yanıt arıyor.

TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu?

TOKİ İstanbul arsalarının nerede olduğu merak ediliyor. Bu yüzden TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu? soruları sıklıkla soruluyor. İşte detaylar!

Tema İstanbul 2 nerede? Lokasyon bilgisi!

Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Tema İstanbul 2 nerede?

Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

İstanbul Otogarı'nda kiralama dönemi başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenler'de bulunan İstanbul Otogarı'nda yeni kiralama döneminin başladığını duyurdu. 

Büyük İstanbul Otogarı’nda kiralar 5 bin ile 15 bin TL arasında!

Büyük İstanbul Otogarı’nı 9 Eylül 2019’da İBB devraldı. Büyük İstanbul Otogarı İşletme Müdürü Fahrettin Beşli, otogardaki kiralara ilişkin konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan otogar müjdesi!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçmiş yıllardaki metruk haliyle vatandaşların korkulu rüyası haline gelen Büyük İstanbul Otogarı’ndaki yenileme çalışmalarını yerinde denetledi.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul Otogarı kamunun idaresinde!

Gündeme dair açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul Otogarı ile ilgili olarak, “Gece orada dolaşmak mümkün değildi. Artık orası kamunun idaresinde, denetiminde" dedi.

Esenler Otogarı'nda yıkım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin devraldığı 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda (Esenler Otogarı) yıkım ve temizlik çalışmalarına başlandı. Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul Otogarı'nda dönüşümü başlattık'' dedi.

İstanbul Otogarı nerede Haberi

İstanbul Otogarı nerede



Topkapı çilesi bitecek


Ferhatpaşa'daki yeni otobüs terminali eylülde hizmete girecek


Torun DEDE/İSTANBUL


    İSTANBUL Esenler Ferhatpaşa'da yap-işlet-devret modeliyle inşaatına 




1987 yılında başlanan modern otobüs terminali, eylül ayında hizmete giriyor.

    Topkapı'daki otobüs terminalinin, bu yılın ortalarında taşınmasının planlandığını belirten Uluslararası Anadolu ve Trakya Otobüsçüler Derneği Başkanı Mehmet Özcan, ''Hedef bu yaz yeni tesislerimiz de olmaktı. Ancak bu tarihe yetişmeyecek. Eylül ayında taşınırız. 

    Topkapı'da yaşanan çileyi bitirmek için geçen beş yıllık sürede çok zorlu mücadele verdiklerini belirten dernek...