18 / 04 / 2024

İstanbul otogarları

İstanbul otogarları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Esenler Otogarı'nın sözleşmesini yenilemeyecek. Otogar yerine Alibeyköy, Ataşehir, Pendik, Kurtköy, Çamlıca, Avcılar, Silivri gibi belirli noktalara 11 tane cep otogarı yapılacak.

1994 yılında Büyük İstanbul Otogarı hizmete açılmış!

1994 yılında Esenler'de yapımı tamamlanan Büyük İstanbul Otogarı hizmete açılmış. Yapımına 1 trilyon lira harcanan otogarın taşınma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılmış.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Harem Otogarı iki yıla kadar taşınacak!

Şehirlerarası yolcu otobüslerinin trafiğe takılmaması için cep otogarlar geliyor. Harem Otogarı da 2018’e kadar taşınacak. İstanbul'un şehirlerarası yolcu otogarları, yeni yol güzergahlarına göre düzenleniyor.

İstanbul'a 6 yeni otogar geliyor!

Dünyanın en büyük otogarları arasında bulunan İstanbul Esenler Otogarı yıkılarak yeşil alan ve parka dönüştürülecek. İstanbul'a 3'ü Avrupa, 3'ü Anadolu yakasında olmak üzere 6 yeni cep otogarı yapılacak.

İstanbul'da 6 bölgeye yeni otogar geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'da 6 bölgede yeni otogar için çalışmaların başladığını ve bu otogarların 2016-2017 gibi tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

İstanbul'un yeni otogarları 2017'de devreye girecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'da 6 ayrı noktada otogar yapacaklarını söyledi. 2016, 2017 gibi tamamlanması hedeflenen otogarlar, 2017 gibi de devreye girecek.

İstanbul'un 6 farklı noktasında otogar yapılacak!

İstanbul’da 6 farklı noktada otogar yapılacağını belirten Kadir Topbaş,Otogarların sistemleri değiştirilir hale geldi. Şehir merkezinde kalan Bayrampaşa’daki otogar gelecekteki işlevini yitirecek. Daha lokal, daha küçük.6 ayrı yerde otogar yapacağız.

İstanbul'da 2017'de 6 farklı noktada otogarlar devrede olacak!

İstanbul'da 6 farklı noktada otogar yapılacağını belirten Kadir Topbaş, “Otogarların sistemleri değiştirilir hale geldi. Alibeyköy'de şu anda bir cep otogarı yaptık. " dedi.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

İstanbul otogarları Haberi

İstanbul otogarları

İBB Esenler Otogarı'nın sözleşmesini yenilemeyecek. Bunun yerine 11 noktada cep otogarı yapacak


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Esenler Otogarı'nın sözleşmesini yenilemeyecek. Otogar yerine Alibeyköy, Ataşehir, Pendik, Kurtköy, Çamlıca, Avcılar, Silivri gibi belirli noktalara 11 tane cep otogarı yapılacak.


Bayram tatilleri başlangıcında İstanbul trafiğini kilitleyen Esenler Otogarı'nın yerine 11 tane cep otogarı geliyor. Anadolu ve Avrupa yakasına dağılacak olan cep otogarları sayesinde trafik kilitlenmesinin önüne geçilecek.


Alibeyköy'de ilki açılan cep otogarları için Ataşehir, Pendik, Kurtköy, Çamlıca, Avcılar, Silivri gibi yerler seçilecek.



İSPARK İŞLETECEK


Akşam'ın haberine göre şu an itibarıyla Ataşehir ve Çamlıca projelerinin ihalesinin yapıldığı, diğer cep otogarlarının ihalesinin de hazırlık aşamasında olduğu öğrenildi. 11 cep otogarının işletmesini de İSPARK yapacak.


İKİ YAKAYA DAĞITILACAK


Çamlıca, Ataşehir'de yapılması planlanan cep otogarlarının projesi için ihale sonlandırıldı. Yakında inşaatı başlayacak olan projenin...