28 / 03 / 2024

istanbul otopark uygulaması nedir

istanbul otopark uygulaması nedir

İstanbul’da Kadıköy, Beyoğlu gibi semtlerde kişisel otopark tapusu yakında başlıyor. Topbaş projenin hemen hemen bittiğini söyledi. Park sıkıntısı olan 300 nokta belirlendi. Taslağa göre otopark tapusu 15 bin TL olacak.

İstanbul'da yediemin otopark ücretlerine yüzde 18 oranında zam geldi...

İstanbul'da yediemin otopark ve araç çekme ücretlerine yüzde 18 oranında zam yapıldığı açıklandı. Buna göre, araç çekme ücreti 708 Türk Lirası, 5 kilometreye kadar olan mesafede özel taşıma ücreti 708 TL, ve kilometre ücreti ise 23,6 Türk Lirası olduğu açıklandı.

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı otopark ücreti kaç TL? Havalimanına gidecekler şimdi bakın! 

Havalimanına gidecekler 'İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı otopark ücreti kaç TL?, Havalimanı 1 saat otopark ücreti ne kadar?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte Ekim 2023 İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı saatlik otopark ücretleri...

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.

40 bin araç kapasiteli otopark bile yetmedi! İstanbul Havalimanı tatilcilerle doldu taştı!

Bayram yoğunluğunun yaşandığı İstanbul Havalimanı’nın otoparkı adeta tıka basa doldu. 40 bin araç alabilen havalimanının otoparkında yer bulunamıyor.

İstanbul'da deprem paniği artıyor! Depreme Yenilme Mobil Uygulaması'na başvurular 15 kat arttı! 3 dakikada...

Olası İstanbul depremine karşı oturdukları binanın durumunu öğrenmek isteyenler; İBB tarafından yaklaşık 8 ay önce hayata geçirilen Depreme Yenilme Mobil Uygulaması'na yöneldi. İstanbul'da deprem paniği artıyor! Depreme Yenilme Mobil Uygulaması'na başvurular 15 kat arttı! 3 dakikada...

Kanal İstanbul çevresine yapılacak 27 bin 250 konutun imar uygulaması askıda!

Kanal İstanbul’un çevresinde, Arnavutköy Baklalı’da yapılacak toplam 27 bin 250 konutun net arsa tapularının belirlenip inşaat ruhsatı alınmasının önünü açacak imar uygulaması askıya çıkarıldı.

İstanbul'un ilk 7 katlı otoparkı kapatıldı! Bakın yerine ne yapılacak...

İstanbul Karaköy'de konumlanan, kentin ilk katlı otoparkı olma özelliğini taşıyan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 7 katlı otopark, bu gece itibarıyla hizmete kapatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu otopark yerine ne yapılacağını duyurdu.

Otopark ücretleri yüzde 33 zamlandı! İstanbul, Ankara ve İzmir 17 Haziran 2022 otopark fiyat listesi...

İzmir’de otopark ücretlerine zam geldi! Yüzde 33 zamlı fiyatlar 1 Temmuz itibarıyla uygulanmaya başlayacak. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de otopark ücretleri ne kadar? İşte İSPARK, İZELMAN VE ANPARK 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

İstanbul Yenişehir Rezerv Yapı Alanı imar uygulaması askıda!

İstanbul İli, Yenişehir Rezerv Yapı Alanı, 1. 2. ve 3. Etap Planlama Sahasına İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına Ait Askı Tutanağı yayınlandı.

İstanbul Yenileniyor uygulaması 6 soruda tüm detaylarıyla!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'da kentsel dönüşüm projesine yönelik çalışmaların hızlandırılması için hayata geçirilen 'İstanbul Yenileniyor' projesine dair merak edilen sorular yanıtlandı.

Endeksa'dan İstanbul Yenileniyor uygulamasına destek!

İBB, KİPTAŞ ve BİMTAŞ' ortaklığında hayata geçirilen ve riskli konutların dönüştürülmesini amaçlayan “istanbulyenileniyorcom” platformuna Endeksa'dan destek geldi.

İstanbul Karaköy Katlı Otoparkı yıkılıyor!

İstanbul ilk çok katlı otopark olma özelliğine sahip 45 yıllık Karaköy Otoparkı için yıkım kararı alındı. 

istanbul otopark uygulaması nedir Haberi

istanbul otopark uygulaması nedir

İstanbul’un otopark sorununun çözümü için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin geliştirdiği dev otopark projesinde tüm çalışmaların bittiği ve projenin hayata geçirilme aşamasında olduğu açıklandı. 

Milliyet’in mart ayında duyurduğu projeye göre her mahallede bir arsa temin edilecek ve buralara katlı otoparklar yapılacak. Her araç için de “otopark tapusu” oluşturulacak ve mahalleliye bu tapu maliyetine verilecek. 


Milliyet’e konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Projede çalışmalar tamamlandı diyebilirim. Büyük oranda yerler tespit edildi. Dünyaya örnek olacak bir proje, kısa süre sonra bazı semtlerde inşaatlara başlanacak” dedi.


İsteyen kiralayacak

Topbaş, önceliği metronun gittiği mahallere ve kendi otoparkı olmayan sitelerin olduğu yerlere verdiklerini söyledi. Mülkiyet ile ilgili sıkıntılar olduğunu ifade eden Topbaş, bunların da büyük oranda aşıldığını kaydetti. 


Edinilen bilgiye göre ilk olarak Kadıköy, Fatih, Üsküdar, Ümraniye, Beşiktaş, Beyoğlu gibi...