27 / 04 / 2024

İstanbul Parkın temeli ne zaman atıldı

İstanbul Parkın temeli ne zaman atıldı

2003 yılında Formula 1'i Türkiye'ye taşıyacak olan pist ve tesislerin yer aldığı İstanbul Park'ın temeli, Tayyip Erdoğan tarafından atılmış. Toplam 2 bin 200 dönüm alanda kurulacak pist 2005 yılında tamamlanacakmış.

İstanbullular Gezi Parkı'nın devri için ne diyor? 

İBB İstanbul İstatistik Ofisi, Gezi Parkı'nın İBB'den alınıp Vakıflara verilmesi üzerine anket başlattı. Ankete göre parkın Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne devrini onaylayan İstanbullu sayısı yüzde 13.4. olarak kaydedildi.

Mahir Polat'tan Gezi Parkı'nın mülkiyetinin değiştirilmesine ilişkin açıklama!

Gezi Parkı'nın mülkiyeti Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na verildi. Peki el değiştirme nasıl yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat anlattı...

Emirgan Korusu ve Abbasağa Parkı’nın koruma statüsü değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Beşiktaş’taki Abbasağa Parkı’nı ve Sarıyer’deki Emirgan Korusu’nu “Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı” şeklinde tescilledi. Bu statüye sahip alanlarda; kamp ünitesi, bungalov, günübirlik tesis, büfe, iskele gibi yapılara izin veriliyor.

İÜ Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli atıldı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli bugün atıldı. 

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

İstanbul şehir parkının inşaatı bu yıl başlayacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Tasarladığımız park ve rekreasyon uygulamalarımızın en büyüklerinden biri olan İstanbul’daki şehir parkının inşasına başlayacağız." dedi. 

Düzce'deki İnönü Parkı'nın ihalesi TBMM'de konu oldu!

Düzce'de bulunan İnönü Parkı'nın ihalesi TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, parka ilişkin olarak yazılı soru önergesi hazırladı..

İstanbul Üniversitesi Eğitim Birimleri Binası'nın temeli atılıyor!

Sultangazi Belediyesi tarafından inşa edilecek olan İstanbul Üniversitesi Eğitim Birimleri Binası'nın temeli pazar günü atılıyor.

Hiçbir çürük yapının temeli atılamayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "Hedefimiz 150-200 bini İstanbul'da olmak üzere yılda 500 bin, 15 yılda ise 7,5 milyon konutu dönüştürmek. Artık Türkiye Cumhuriyeti topraklarında hiçbir çürük yapının temeli atılamayacak" dedi.

Midwood İstanbul Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarının temeli atıldı!

Büyükçekmece'de yapımı devam eden Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarının temeli atıldı. Midwood İstanbul'un Avrupa'nın en büyük film platosu olması hedefleniyor.

Çankaya İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı!

Çankaya Belediyesi Koru Mahallesi’nde yapılacak İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı. Belediye Başkanı Alper Taşdelen temel atma törenine katıldı.

Çayyolu İlhan Cavcav Parkı'nın temeli 22 Nisan'da atılacak!

Çankaya Belediyesi tarafından Çayyolu'nda hazırlanacak İlhan Cavcav Parkı'nın temeli 22 Nisan Cumartesi günü atılacak.

Sakarya Hendek Park'ın temeli yarın atılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Hendek'te inşa edeceği yeni parkın temeli yarın saat 12:00'de atılacak. Dev park 20 dönüm alan üzerinde inşa edilecek.

İstanbul Parkın temeli ne zaman atıldı Haberi

İstanbul Parkın temeli ne zaman atıldı



Formula 1'i Türkiye'ye taşıyacak Kurtköy'deki pistin temeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından atıldı. 1.5 yılda bitecek pistte ilk yarış Ağustos 2005'te yapılacak


Besmeleli temel


    DÜNYANIN en çok izlenen sporlarından biri olan Formula 1'i Türkiye'ye taşıyacak olan pist ve tesislerin temeli, dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından besmele çekilerek atıldı. Erdoğan, 203 ülkede 1.5 milyar kişinin izlediği Formula 1'in Türkiye'nin tanıtımına, turizmine ve ekonomisine büyük yarar sağlayacağını belirtirken, organizasyona karşı çıkan çevrecileri de eleştirdi, ''Bir tek ağaç dikmeyenler konuşuyor'' dedi.

    

Çevrecilere sitem


    KURTKÖY Tepeören Mevki'ndeki arazide düzenlenen temel atma töreninde Erdoğan, ne zaman ülkenin hayrına bir işe kalkışılsa,...