23 / 04 / 2024

İstanbul projeler

İstanbul projeler

Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul'le birlikte Ataköy sahilinde geliştirdiği İstanbul'un denize sıfır projesi SeaPearl Ataköy'de lüks algısını yeniden yorumluyor. Şirket, geleceğin yaşam standartlarını şekillendirmeye devam ediyor

SeaPearl Ataköy Bakü'de tanıtıldı!

SeaPearl Ataköy, Fransa ve Dubai lansmanlanndan sonra Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de de görücüye çıktı. Projenin standı Azeri Bakanlar ve üst düzey yetkililer tarafından da ziyaret edildi.

Avrupa Yakası'nda bu yıl teslim edilecek projeler!

Pek çok alıcı teslim tarihi yaklaşan, dolayısıyla kira artı kredi taksidi dönemi kısa olan projeleri seçiyor. İşte İstanbul Avrupa Yakası'nda bu yıl teslim edilecek projeler...

Artaş İnşaat: Saygın projeler üretmek istiyoruz

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, iş alanındaki hedeflerini nitelikli ve prestijli konutlar üretmek olarak tanımlıyor. İşte Süleyman Çetinsaya'nın projeleriyle ve sektörle ilgili açıklamaları...

Evalpark İstanbul'da inşaat başladı!

İstanbul Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de pek çok proje hayata geçiren Eval İnşaat, Bahçeşehir'e komşu Bahçekent bölgesinde 'Evalpark İstanbul' projesi için çalışmaları tamamladı, inşaata başladı. İşte ayrıntılar...

Bizim Evler 6 projesi 6 ay erken teslim ediliyor!

İhlas Yapı tarafından İstanbul Ispartakule'de inşa edilen Bizim Evler 6 projesinin teslim tarihi söz verilen süreden altı ay öne çekilerek Mayıs 2016'da erken teslim ediliyor.

Aris Grand Tower'da cazip fiyatlar!

Eserıyurt 'un en değerli noktasında 44 bin metrekare inşaat alanına sahip proje 110 milyon liralık yatırımla yükseliyor. Projede 1+1,2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut.

Anadolu'dan İstanbul'u inşa etmeye geliyorlar!

Yoğun rekabet ve yükselen arsa fiyatlarına rağmen Anadolu firmaları İstanbul'a akın ediyor. Başta Ankara firmaları olmak üzere Anadolu'nun her yerinden İstanbul'da proje yapanların sayısı arttı

Emlak Konut GYO, Esenyurt Hoşdere 5. Etap ihalesinin tarihini açıkladı!

Emlak Konut GYO, projeleri arasındaki "İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1. Oturumunun 22 Mart 2016 tarihinde yapılacağını açıkladı.

Emlak Konut GYO, İstanbul Ayazma 2.Etap ihalesinin tarihini açıkladı!

Emlak Konut GYO, 'İstanbul Başakşehir Ayazma Emlak Konutları 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi' ihalesinin tarihini KAP'a bildirdi.

DKY İnşaat, 'DKY Ada' projesi için düğmeye bastı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da gerçekleştireceği 3'üncü kentsel dönüşüm projesi, 'DKY Ada' için, projenin gerçekleştirileceği alanda bulunan, Akel Sitesi'ndeki 24 blokta kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı.

Emlak Konut GYO, Kayabaşı 2.Etap için yer teslimini yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap Konut, Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları işi için Kalyon İnşaat'a yer teslimini yaptı.

Ferko Signature projesi 2016'da teslim!

Ferko İnşaat'ın Levent'te inşa ettiği ve dünyaca ünlü mimar Norman Foster tarafından tasarlanan Ferko Signature projesinin yüzde 70'i satıldı. Metrekare fiyatlarının 8 bin dolardan başlıyor

Kağıthane'de markalı projeler çoğalıyor!

Artaş Grup, Aydınlı Grup, Invest İnşaat, Tahincioğlu, Eroğlu, DKY gibi konut üreticilerinin lüks konut projelerini hayata geçirmesinin ardından bölge konut yatırımı için cazip hale geldi

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi daha geliyor! Projeler için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi için düğmeye bastı. İşte mega kent İstanbul'da hayata geçirilecek olan o projeler...

Serap Timur, İBB Raylı Sistem Projeler Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü'ne Aslı Şahin Akyol’un yerine DLH'de bölge müdür yardımcısı olarak görev yapan yüksek inşaat mühendisi Serap Timur, getirildi.

Konoravirüse karşı 'acil sağlıklı projeler' inşa ediliyor!

Koronavirüs nedeniyle birçok acil sağlıklı projeler inşa ediliyor. İstanbul'a yapılacağı açıklanan iki sahra hastanesinin de yapımını Rönesans İnşaat üstlenecek.

Ekrem İmamoğlu: İlçe belediyeleri ile eş güdümlü projeler üretmek istiyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ortak masa toplantıları kapsamında Şile Belediyesi’ni ziyaret etti. İmamoğlu, “İlçe belediyeleri ile eş güdümlü projeler üretmek istiyoruz” dedi.

İstanbul'daki projeler için yapılan imar planı değişiklikleri mecliste!

İstanbul'daki projeler için yapılan imar planı değişiklikleri meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Cahit Turhan: 2019 mega projeler yılı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 2019’un mega projeler yılı olacağını söyledi. Turhan, Kanal İstanbul, Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli gibi projeleri 2019'da başlatacaklarını açıkladı.

Tüfekçioğlu Grup'tan yeni projeler geliyor!

Verra Suites Beykoz projesini satışa çıkaran Tüfekçioğlu Grup İstanbul'da yeni projeler inşa etmek için düğmeye bastı.

CVS Hava Kent'ten İstanbul Havalimanı çevresine yeni projeler!

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi, İstanbul Havalimanı çevresinde Arnavutköy projesi gibi butik projeler geliştirmeye devam ediyor...

Mega projeler görücüye çıkıyor!

3 katlı Büyük İstanbul Tüneli ve 1915 Çanakkale Köprüsü gibi mega projeler İstanbul’da görücüye çıkacak. Dev projeler ilk kez en kapsamlı şekilde sunulacak. 

Mega projeler Türkiye'nin çehresini değiştirdi!

Mega projeler Türkiye'nin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Gayrimenkul yatırımcıları İzmir-İstanbul otoyolu ile Çanakkale Köprüsü'nün kesiştiği Balıkesir için sıraya girdi.

Konutta yeni trend kira garantili projeler!

İnşaatta 5 yılı aşan faizsiz konut satışlarının yanı sıra son dönemde kira garantili projeler öne çıktı. İstanbul’un ardından İzmir’e de uzanan getiri garantili anlaşmalı satışlar bir yıla kadar uzuyor. 

Çılgın projeler rüzgarın yönünü değiştirdi!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) Başkanı Ataseven . Havalimanı ve Kanal İstanbul gibi projeler nedeniyle bölgedeki bazı rüzgar santralların taşındığını ifade etti. 

Diyarbakır'da 2016-2017'de yapılan projeler TBMM'de!

Diyarbakır ilinde 2016-2017 arasında yapılan projeler mecliste konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İstanbul projeler Haberi

İstanbul projeler

1943 yılından bugüne, insaat sektöründe her zaman güvenin, gelisimin ve basarının simgelerinden olan Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul'le birlikte Ataköy sahilinde gelistirdigi Istanbul'un denize sıfır projesi SeaPearl Ataköy'de lüks algısını yeniden yorumluyor. Yurt içi ve yurt dısında sayısız projeyi hayata geçiren, sadece örnek alınan projeleriyle degil, nitelikli insan gücü ve teknik altyapısıyla da sektörünün öncü markalarından biri olan Kuzu Grup, hayata geçirdigi SeaPearl Ataköy projesi ile bugünden gelecegin yasam standartlarını sekillendirmeye devam ediyor. 


SEKTÖRE ÖRNEK OLACAK 


Istanbul'un en degerli semtlerinden Ataköy'de, 2 milyar 700 milyon dolar yatırım degeriyle hayata geçirilen SeaPearl Ataköy'le ilgili konusan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Yaklasık iki ay önce satısa çıkardıgımız projemiz, simdiden Türk insaat sektöründe kendine önemli bir yer edindi. Birçok yapıya örnek olacak donanıma...