29 / 03 / 2024

istanbul satılık yalılar

istanbul satılık yalılar

İstanbul'un Boğazı'nda bulunan yalıların yeni sahiplerini bekliyor. Satışa sunulan yalıların fiyatı 7.5 milyon ila 150 milyon TL arasında değişiyor. 

Koronavirüsle İstanbul'daki bahçeli yalılara talep arttı!

Koronavirüs salgını sürecinde İstanbul Boğazı'nın incisi yalılara olan talep arttı. En çok geniş bahçeli ve rıhtımlı yalılarda talep artışı yaşanırken, satılık ve kiralık yalı sayısında da artış görüldü. Kovid-19 salgını sürecinde satılan yalı sayısı ise 6 oldu.

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Beykoz'daki satılık yalılar sahiplerini bekliyor!

İstanbul'un sahil bölgelerinden Beykoz'da yalı piyasasında canlılık yaşanıyor. Bu sene 85 satılık yalı ilanı bulunuyor. Yalıların fiyatı 3 milyon TL'den başlıyor.

Boğaz'ın tarihi eser yalıları satışta!

Dünyanın hayran olduğu Boğaz’daki satılık yalıların fiyatları sizler için araştırıldı. Yalıların satış değeri; tarihi eser statüsü, rıhtımı ve bahçe büyüklüklerine göre değişiyor.

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

Yakuplu Deniz İstanbul satılık!

Yakuplu Deniz İstanbul satılık daire tipleri Mercan etabı için 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Satışları devam eden proje Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire!

Toplam 500 adet bağımsız birimden oluşan projede satışlar Şubat ayında başlayacak. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Kadıköy Concord İstanbul satılık konut!

Kadıköy Concord İstanbul satılık konut tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler mevcut. Teslimlerin 1. etapta Aralık 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede satışlar devam ediyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul satılık ev!

Teknik Yapı Evora İstanbul satılık ev fiyatları konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 4 bin 979 tane daire ve 100 tane dükkandan meydana gelen projede satışlar devam ediyor.

Fikirtepe Concord İstanbul satılık ev!

Fikirtepe Concord İstanbul satılık ev tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam arsa alanı 11 bin 504 metrekare olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor.

İstanbul'daki satılık 33 yalının toplam değeri 951 milyon dolar!

Boğaz'ın incisi 33 yalı yeni sahibini bekliyor. İhtişamları ile büyüleyen yalıların fiyatları da dudak uçuklatıyor. 8 ile 80 milyon dolar arasında fiyata sahip satılık yalıların toplam değeri 951 milyon dolar.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı Fransa'daki MIPIM Fuarı'nda bugün yapılan projede satışlar Nisan ayında başlayacak.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık daire!

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık daire fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 1.155 adet konut bulunuyor.

istanbul satılık yalılar Haberi

istanbul satılık yalılar

 İstanbul'un boğazında bulunan birçok yalı yeni sahiplerini bekliyor. Milliyet'te yer alan habere göre; Boğaziçi’nin her iki yakasında bulunan 600 yalı, tekneyle Boğaz turu yapanların, erguvan zamanı turistlerin ve fotoğrafçıların gözdesi… Toplam 600 yalıdan 366 tanesi ise tarihi köşk statüsünde… Bu yalılardan 30’u tarihi olmak üzere 60 tanesi ise satılık olarak duyuruldu. İstanbul Boğazı’ndaki yalılara en çok ilgi Katarlılardan geliyor.

7.5 milyondan başlayan yalıların fiyatları tarihi değerine, konumuna ve rıhtım uzunluğuna göre değişiyor. Yalıların taban yüksekliklerinin de fiyata etki ettiği belirtiliyor.

ÖZAL KÖŞKÜNÜN SATIŞ FİYATI 20 MİLYON TL 

İstanbul’da satışa çıkarılan köşkler arasında 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın Sarıyer’deki köşkü de bulunuyor. 20 milyon TL değer biçilen köşk, 1 dönümlük arsa üzerinde 900 metrekarelik yüzme havuzuna sahip. Sarıyer Büyükdere Mahallesi’nde bulunan 4...