29 / 03 / 2024

istanbul shopping fest ne zaman

istanbul shopping fest ne zaman

1-31 Temmuz tarihleri arasında İstanbul 6. kez Shopping Fest'e ev sahipliği yapacak. İSF Genel Müdürü Özbük, imparatorlukların başkenti İstanbul'un alışverişin de başkenti olacağını söyledi.

İstanbul Shopping Fest kazandırdı!

İstanbul Shopping Fest süresince banka veya kredi kartı ile 50 TL ve üzeri alışveriş yapanlar arasında düzenlenen çekilişle EgeYapı'dan 1 +1 daire ve Yeni Mercedes-Benz Vito Tourer kazanan talihliler hediyelerine kavuştu.

İstanbul Shopping Fest 2015 başlıyor!

Platform başkanlığını İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın yaptığı İstanbul Shopping Fest’in tanıtım toplantısı İstanbul Ticaret Odası’nda yapıldı. Festival 6-28 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek..

Shopping Fest 6-28 Haziran 2015'te!

İSF'den yapılan açıklamaya göre, gelecek yıl 6-28 Haziran tarihlerinde beşincisi düzenlenecek İstanbul Shopping Fest (İSF), perakende sektörünün büyük markalarını bir araya getirecek. Festivalin hazırlıkları devam ediyor...

İstanbul Shopping Fest 29 Haziran’a kadar indirimli alışveriş imkanı sunuyor!

İSF İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar " Festivalin sadece AVM' lerde geçerli olduğu algısından sıyrılarak, bütün katmanlara yayılan bir organizasyon olmasını hedefledik " şeklinde konuştu...

İstanbul Shopping Fest'te hedef 10 milyar ciro!

İstanbul Shopping Fest (İSF), 7-29 Haziran'da gerçekleştirilecek. İSF İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Vahap Küçük, bu yıl 10 milyar lira ciro ve 1.1 milyon yabancı turist hedeflediklerini söyledi.

İstanbul Shopping Fest ile tüm İstanbul'u alışveriş aşkı saracak!

Bu sene 4.’sü düzenlenecek İstanbul Shopping Fest (İSF) İstanbul’u tam anlamıyla açık hava karnavalına dönüştürecek. İstanbul Shopping Fest ile tüm istanbul'u alışveriş aşkı saracak.

İstanbul Shopping Fest'te bu sefer sadece AVM'ler olmayacak!

İstanbul Shopping Fest’in etki alanını artırmak istediklerini söyleyen İTO Başkanı Çağlar, “Festivale sadece AVM’leri değil, sokaktaki simitçiyi, taksiciyi, hamamcıları ve lokantacıları da dahil etmek istiyoruz” ded

Kadir Topbaş: Projeler bütün hızıyla devam ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 7-29 Haziran 2014'te düzenlenecek İstanbul Shopping Fest ‘in yeni organizasyon yapısı ve hedeflerinin tanıtıldığı basın toplantısında, "Taksim Meydanı Shopping Fest'e de yetişir inşallah" dedi...

İstanbul Shopping Fest Platformu Başkanı Kadir Topbaş oldu!

7-29 Haziran tarihleri arasında yapılacak festival öncesi Çırağan Sarayı’nda düzenlenen basın toplantısında yeni festival platformu tanıtıldı. Platform Başkanlığına ise İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş getirildi...

ABD'nin ünlü Kara Cuma alışveriş günleri Türkiye'nin de gündeminde!

TAMPF Başkanı Küçük, Black Friday benzeri indirimlerin Türkiye’de de başlayabileceğini söyledi. Sektör temsilcileri, böylesi bir indirim Türkiye’nin etrafındaki 20 ülke’nin ‘İstanbul akını’na yol açar” diyorlar...

Maslak 1453'te Shopping Fest etkinliği 21 Eylül'de başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453'te 21-22-23 Eylül tarihlerinde Fashion Shopping Fest etkinliği düzenlenecek. Fashion Shopping Fest'e 50’nin üzerinde marka katılım gösterecek.

Maslak 1453'te Happy Mom’s etkinliği!

Avrupa’nın en büyük karma yaşam projesi olarak inşa edilen Maslak 1453’te hafta sonu özel olarak gerçekleştirdiği Happy Mom’s Shopping Fest ile dolu dolu iki güne ev sahipliği yaptı. 

Maslak 1453'te Anneler Günü etkinliği 11 Mayıs'ta başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi İstanbul’un eğlence ve sosyal yaşam merkezi olmaya devam ediyor.  Anneler Günü'ne özel 11- 12 Mayıs tarihlerinde Happy Mom’s Shopping Fest yapılacak.   

İstanbul Shopping Fest'e yerli ilgisi artıyor!

Bu yıl altıncısı düzenlenen İstanbul Shopping Fest, yerli tüketicinin de ilgi odağı oldu. İstanbul Shopping Fest İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, bu etkinlikle markaların bilinirliğini artırmayı ve perakende sektörünü büyütmeyi hedeflediklerini söylüyor.

İstanbul Shopping Fest'in açılış töreni iptal edildi!

İstanbul Shopping Fest İcra Kurulu ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul Shopping Fest'in görkemli açılışını terör nedeniyle iptal ettiklerini, festivalin ise Temmuz ayı boyunca düzenleneceğini kaydetti.

İstanbul Shopping Fest coşkusu Akbatı AVYM’de başlıyor!

Akbatı AVYM, 1-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest kapsamında, bando gösterisi, “Oyuncaklar Ülkesi” çocuk tiyatrosu ve “Brass Band” müzik şöleni ile renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

İstanbul Shopping Fest 1 Temmuz'da başlıyor!

1-31 Temmuz tarihleri arasında İstanbul 6. kez Shopping Fest'e ev sahipliği yapacak. İSF Genel Müdürü Özbük, imparatorlukların başkenti İstanbul'un alışverişin de başkenti olacağını söyledi.

İstanbul Shopping Fest,Arabian Travel Market 2016'da tanıtıldı!

Türkiye'nin turizm, alışveriş ve kentsel markalaştırma projesi İstanbul Shopping Fest, Ortadoğu'nun en büyük turizm fuarı ATM Dubai 2016 Uluslararası Turizm Fuarı'nda (Arabian Travel Market 2016) tanıtıldı.

İstanbul Shopping Fest, Dubai ATM Fuarı'nda tanıtıldı!

İstanbul Shopping Fest'ten (İSF) yapılan açıklamaya göre, İSF, Arabian Travel Market (ATM) 2016 Fuarında tanıtıldı. Fuarda İTO ev sahipliğinde açılan İstanbul standında, turizm pazarı açısından büyük değer taşıyan İSF projesi de yer aldı.

Ege Yapı, İstanbul Shopping Fest ödülü 1+1 daireyi teslim etti!

Gayrimenkul sektörünün lider markalarından Ege Yapı, 6 -28 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen ve ana sponsorluğunu üstlendiği İstanbul Shopping Fest (İSF) kapsamında büyük ödüllerden 1+1 daireyi kazanan talihliye tapusunu teslim etti.

İstanbul Shopping Fest talihlileri ödüllerini aldı!

İSF süresince banka veya kredi kara ile 50 TL ve üzeri alışveriş yapanlar arasında düzenlenen çekilişle EgeYapı dan 1 + 1 daire ve Yeni Mercedes-Benz Vito Tourer sahiplerine teslim edildi.

İstanbul Shopping Fest kazandırdı!

İstanbul Shopping Fest süresince banka veya kredi kartı ile 50 TL ve üzeri alışveriş yapanlar arasında düzenlenen çekilişle EgeYapı'dan 1 +1 daire ve Yeni Mercedes-Benz Vito Tourer kazanan talihliler hediyelerine kavuştu.

Ankara Shopping Fest 2015 ne zaman?

Ankara Alışveriş Festivali "İçindeki festivali keşfet" sloganıyla başlıyor. Ağırlıklı olarak sosyal sorumluluk projeleri ile kültür ve sanat organizasyonlarına yer verilen festival, 13 Eylül'e kadar devam edecek, peki Ankara Shopping Fest 2015 ne zaman?

istanbul shopping fest ne zaman Haberi

istanbul shopping fest ne zaman


İstanbul Shopping Fest (İSF), bu yıl 1-31 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve İstanbul Valiliği desteği ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Ticaret Odası iş birliğinde düzenlenen İstanbul Shopping Fest, bu yıl 6. kez gerçekleştirilecek.

İSF'den yapılan açıklamaya göre, temmuz ayı boyunca, alışveriş merkezlerinden tarihi çarşılara kadar pek çok noktada festival havasını yaşamak mümkün olacak.

İSF, dünya markalarında yüzde 70'e varan indirim, pek çok markada da festival boyunca alışveriş ayrıcalıkları sunacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İSF Genel Müdürü Hicran Özbük, "Bu yıl 1-31 Temmuz tarihleri arasında 6.'sını düzenleyeceğimiz, artık İstanbul ile özdeşleşen ve şehrin marka değerini büyüten İstanbul Shopping Fest, kent kültürünün önemli bir parçası haline geldi. Tarih boyunca ticaretin en önemli duraklarından biri olan İstanbul'un göbeğindeki Kapalıçarşı,...