29 / 03 / 2024

istanbul sıfır faizli konut projeleri

istanbul sıfır faizli konut projeleri

Babacan Premium Esenyurt'ta lansmana özel yüzde 15 indirimli fiyatlarla ev sahibi olunuyor. Babacan Premium projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 800 liradan başlıyor...

Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi! Hangi banka kaç TL kredi veriyor? Tek tek açıklandı! 

Son zamanlarda yüksek enflasyon ile ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken vatandaşlar, uygun faizli kredileri araştırıyor. Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi geldi. İşte banka banka son dakika kampanyaları...

Bankalardan sıfır faizli anında kredi imkanı! 

Yaşanan yüksek enflasyon ile vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyorlar. Buna göre vatandaşlar kredi kullanmak için bankaların vade ve faizlerini takip ediyorlar. Sıfır faizli kredi imkanı ve ödeme seçenekler neler? 

Nissan'da sıfır otomobilde 250 bin TL indirim fırsatı!

Nissan Türkiye’nin cazip fiyat desteği ve sıfır faizli kredi imkanını bir arada barındıran aralık kampanyaları dikkati çekiyor. Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 250 bin TL fiyat desteği ile alıcılarını bekliyor.

Mercedes-Benz ekim ayına özel sıfır faizli kredi veriyor!

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, yeni otomobil alımlarında ekim ayına özel kampanya açıkladı. Buna göre Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi şartıyla Vito, Sprinter ve ikinci el hafif ticari araçlar için sıfır faizli kredi verilecek.

Akbank'tan son dakika destek müjdesi! Yüzde sıfır faizle verilecek! Sakın kaçırmayın!

Akbank’tan nakit sıkıntısı yaşayanlara müjdeli bir haber geldi. Yüzde sıfır faizli 15 bin TL’ye varan nakit avans imkânı sağlayan Akbank, bu kampanyanın sadece mobilden Akbank’lı olanlara özel düzenlendiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı duyurdu! Sıfır faizli kredi kampanyası başlıyor! Hemen o bankaya koşun!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimatta bulundu. Sıfır faizli kredi kampanyası başladı. İşte detaylar!

Çiftçilere sıfır faizli kredi müjdesi! Başvurular başladı mı? Nasıl alınır? Hemen bakın!

Çiftçilere sıfır faizli hayvancılık kredisine ilişkin ayrıntılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği müjdelerin ardından merak konusu oldu. Peki sıfır faizli hayvancılık kredisi nasıl alınır? Başvurular başladı mı? İşte, çiftçilere kredi desteğine ilişkin ayrıntılar...

Çiftçiler dikkat! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıkladı: Ziraat Bankası'ndan sıfır faizli kredi müjdesi! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca çiftçiyi yakından ilgilendiren gelişmeleri peş peşe açıkladı. Erdoğan, Ziraat Bankası'ndan çiftçilere sıfır faizli kredi verileceğini belirtti. İşte merak edilen ayrıntılar.

Sıfır faizli kredi almak isteyenler bu bankanın kapısında kuyruk oluşturuyor!

Türkiye İş Bankası, 2023’te yeni müşterisi olan veya ürün ve hizmet kullanımını aktif hale getiren gerçek kişilere ve KOBİ'lere "Hoş Geldin Kredisi" ile sıfır faizli kredi imkânı veriyor. Bankadan yapılan yazılı açıklamada kredi kampanya 50 bin liraya kadar, 12 ay vadeli, yüzde sıfır faizli kredi im

Nakit ihtiyacınız varsa ilaç gibi gelecek ! Akbank sıfır faizle 20 bin TL veriyor!

Son günlerde nakit ihtiyacı milyonlarca kişinin ortak sorunu haline gelirken, bu durumdaki vatandaşlar için sevindirici haber Akbank’tan geldi. Bankanın sıfır faizli kredi paketi yüz güldürecek. Peki kimler yararlanabilir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi riskli yapılar için düğmeye bastı! Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi riskli yapılar için düğmeye bastı. Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi meclis tarafından onaylandı. İşte ayrıntılar...

Ay sonunda bitiyor, sakın kaçırmayın! Akbank sıfır faizle 20 bin TL kredi veriyor!

Bankalar,  müşterilerine ve yeni müşteri adaylarına cazip kampanyalar sunmaya devam ederken, en ilgi çekici kampanyalardan biri de Akbank’tan geldi. Peki bankanın sıfır faizli kredi kampanyasına kimler başvurabilir?

Sıfır faizli kredi çekmek isteyenler mutlaka okumalı! Ziraat Bankası sıfır faizli kredi veriyor mu?

Sıfır faizli kredi konusu, kredi çekmeyi düşünen vatandaşların merakla araştırdığı konuların başında gelmektedir. Peki “Sıfır faizli kredi kimlere verilir, Ziraat Bankası sıfır faizli kredi veriyor mu?” sorularının yanıtları!

istanbul sıfır faizli konut projeleri Haberi

istanbul sıfır faizli konut projeleri


28 bin 320 metrekare alanda yükselen Babacan Premium projesi İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Babacan Yapı projesi Babacan Premium, 400 milyon lira yatırım bedeline sahip.


1.216 adet daire ve 102 mağazadan meydana gelen Babacan Premium projesi yedi bloktan oluşuyor. Babacan Premium'da 1+1, 2+1, 3+1 ve loft daireler yer alıyor.


Esenyurt Babacan Premium projesinde lansmana özel yüzde 15 indirim sunuluyor. Babacan Premium'da yüzde 15 peşinat sonrasında 6. ve 12. aylarda yüzde 5'lik iki ara ödeme olacak. Kalan tutar 120 aya kadar konut kredisi kullanılarak taksitli olarak ödeniyor.


Babacan Premium Esenyurt'ta yüzde 25 peşinatla ise firma bünyesinde 48 ay vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor. Babacan Premium projesinin ilk etabı Haziran 2018, ikinci etabı Aralık 2018'de teslim edilecek.


Yüzde 1 KDV oranının geçerli olduğu Babacan Premium...