26 / 04 / 2024

istanbul şişlide icralık gayrimenkul fiyatları

istanbul şişlide icralık gayrimenkul fiyatları

İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan gayrimenkuller İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından 21 Ekim 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihaleye çıkıyor.

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı: Binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacak!

TBMM Deprem Komisyonu ve Bayındırlık, İmar Komisyonu CHP Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek İstanbul'da, olası bir depremde binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacağını söyledi.

İcralık olanlar TOKİ’ye başvurabilir mi? İşte merak edilen sorunun yanıtı

Cumhuriyet tarihinin en büyük TOKİ Konut Projesi’nin detayları bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. Peki, icralık olan vatandaşlar TOKİ’ye başvuru yapabilir mi? İşte detaylar…

İyi haber geldi! Vatandaşın icralık borçları siliniyor! Dikkat çeken tarih!

Bugün gerçekleştirilecek Kabine toplantısının gündeminde iç ve dış politikaya dair gelişmeler ele alınacak. Açıklanması beklenen en önemli konu ise dar gelirlilerin icralık borçlarının silinmesi.

2022'nin ilk yarısında 38 ilde 186 otel icralık oldu! 

İcralık otellerin şehirlere göre dağılımında 47 işlem ile Muğla ilk sıraya yerleşti. Otellere gerçekleştirilen toplam icra işlemlerinin ilçelere göre dağılımında 32 otel ile Bodrum zirvede oldu. şte icralık otellerle ilgili tüm ayrıntılar...

Türkiye'de 3 yılda 271 otel icralık oldu!

Kovid-19 algını sebebiyle bankalar kredi alacaklarını takibe alıp icra işlemi yapmamasına rağmen 271 otel icradan satışa sunuldu. 2019'da 90 adet otel icralık olurken, 2020 yılında sayı 96'ya yükseldi. 2021'de de 83 adet otelin icralık olduğu belirlendi.

İstanbul'daki depremde çatlaklar oluşan bina için yıkım kararı!

Mega kent İstanbul'da geçtiğimiz hafta yaşanan 3.9 büyüklüğündeki depremin ardından çatlaklar meydana gelen bina içim yıkım kararı verildi.

500 hastane icralık oldu!

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, 500 hastanenin tıbbi cihaz borcu nedeniyle icralık olduğunu açıkladı. Emir, tıbbi cihaz firmalarının 17 milyar TL dolayındaki alacakları için hastanelere haciz uygulamaya başladığını duyurdu.

Melih Gökçek, Başkanlık konutunun aidatını ödemediği için icralık mı oldu?

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek, Başkanlık konutunun aidatını 6 aydır ödemediği için, site yönetimi tarafından icraya verildi...

İstanbul’daki 36 eğitim kurumu için yıkım kararı!

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Sarıyer'de bulunan bir ilkokulun deprem riski nedeniyle tahliye edilmesinin ardından 36 eğitim kurumu için yıkım kararı alındı.

İstanbul Corpa Turizm Seyahat Acenteliği Sağlık Ve Bilişim Hiz.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Corpa Turizm Seyahat Acenteliği Sağlık Ve Bilişim Hiz.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Saffet Küçük ve Yılmaz Soğukçeşme ortaklığında kuruldu. 

Ali Kılıç'ın tapu sözü verdiği mahalleler icralık mı?

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerindeki binlerce vatandaşa tapu sözü verdi. Ancak söz konusu üç mahalledeki 1107 parsel arsanın belediyenin borçları yüzünden icralık olduğu ortaya çıktı.

Ali Kılıç icralık mı oldu?

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, malvarlığını, “2014’ten önce Almanya’da şirketlerim vardı” diyerek savunmuştu. Fakat Kılıç’ın başkanlık öncesi krediyle aldığı dairesinin borcunu ödeyemediği ve icralık olduğu ortaya çıktı.

Murat Hazinedar'ın Ortaköy'deki malikanesi için yıkım kararı!

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın iki katlı olarak satın aldığı ancak daha sonra imara aykırı olarak iki katı yer altında 5 katlı bir malikaneye dönüştürdüğü yapısı için yıkım kararı çıktı. 

istanbul şişlide icralık gayrimenkul fiyatları Haberi

istanbul şişlide icralık gayrimenkul fiyatları

İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan gayrimenkuller İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından 2 milyon 380 bin TL bedelle satışa çıkarılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırmaya elektronik ortamda teklif verme usulüyle yapılacak.


Satışa konu olan taşınmazlar İstanbul İli Şişli İlçesi Şişli Mahallesi'nde yer alıyor. Taşınmazlar her türlü belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. Taşınmazlara ilişkin özellikler Bilirkişi heyetinin oluşturduğu raporda belirtilmiştir.


İhale İlanı


T.C İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu Gayrimenkulün Açık Arttırma İlanı



TAŞINMAZIN

Özellikleri; Satışa konu olan taşınmazlar İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer almaktadır. Taşınmazların yüzölçümleri 340 metrekare ve 245 metrekare olarak belirlenmiştir.


Kıymeti: 2.380.000.00 TL

1.Satış Günü: 21/10/2014 günü 14:30 ile 14:40 arası


Satış Şartları


1- Taşınmazın ihalesi İstanbul Adalet Sarayında yapılacak olup, 1. ihale günü tahmin edilen kıymetin % 50'sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacaklaarı mecmuunu ve...