16 / 04 / 2024

İstanbul sur restoreleri

İstanbul sur restoreleri

1941 yılında İstanbul Belediyesi, İstanbul'un harap olan tarihi surlarını yıktıracakmış. Tamirleri mümkün olmayan surların muhafazasında bir fayda görmeyen Belediye, yalnız Edirnekapı ve Yedikule surlarını muhafaza edecekmiş.

Axis İstanbul Sur Yapı ödeme planı!

Axis İstanbul Sur Yapı ödeme planı kapsamında peşinatsız ve faizsiz 60 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Exen İstanbul Sur Yapı ödeme kampanyası!

Exen İstanbul Sur Yapı ödeme kampanyası kapsamında peşinatsız, faizsiz taksitli ödemeler yapılıyor. Exen İstanbul'da fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor...

Exen İstanbul Sur Yapı ödeme koşulları!

Exen İstanbul Sur Yapı ödeme koşulları kapsamında peşinat ve faiz olmadan taksit fırsatı sunuluyor. Exen İstanbul'da fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor...

Axis İstanbul Sur Yapı ödeme kampanyası!

Axis İstanbul Sur Yapı ödeme kampanyası kapsamında peşinatsız, faizsiz ödeme kolaylığı sunuluyor...

Axis İstanbul Sur Yapı iletişim!

Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Sur Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Axis İstanbul Sur Yapı ofis fiyatları!

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ön girişi Bayrampaşa metro istasyonuna bakıyor. Axis İstanbul Sur Yapı ofis fiyatları 327 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Axis İstanbul Sur Yapı satış ofisi!

Adalet Sarayı'na 6 dakika kada uzaklıkta bulunan proje Sur Yapı imzasıyla yükseliyor. Axis İstanbul Sur Yapı satış ofisi telefon numarası 444 5 787 olarak belirlnedi.

Axis İstanbul Sur Yapı satış ofisi iletişim!

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofisler 327 bin dolardan başlıyor. Axis İstanbul Sur Yapı satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Axis İstanbul Sur Yapı satılık ofis!

Axis İstanbul Sur Yapı satılık ofis alanları 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Projede yüzde 10 indirimle ve 60 ay vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor.

Axis İstanbul Sur Yapı nerede?

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığında hayata geçirilen Axis İstanbul ofis projesi 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofislerden oluşuyor. Peki Axis İstanbul Sur Yapı nerede?

Değişime Axis İstanbul ofisle başlayın!

A Plus çalışma hayatı sunan Edirnekapı Axis İstanbul, Sur Yapı imzası ile yükseliyor. 195 ofisten oluşan Axis İstanbul ofis büyüklük alanları 90 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Axis İstanbul Sur Yapı fiyat!

Axis İstanbul Sur Yapı fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Alanlarının 90 - 210 metrekare arasında değiştiği projede 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofisler bulunuyor.

Sur Yapı kampanyaları!

Sur Yapı kampanyaları İstanbul'da yer alan 5 projede geçerli. Kampanya kapsamında 5 bin TL peşinatla daire ya da işyeri sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte kampanya detayları...

İstanbul sur restoreleri Haberi

İstanbul sur restoreleri



Harap olan surlar yıktırılacak


Belediye ile Müzeler İdaresi arasında bir anlaşma yapıldı


    Unkapanı - Yenikapı arasında açılan Gazi Bulvarı üzerindeki eski ve tarihi eserlerin tespit edilmeye başlandığı yazmıştık. 

    Belediye ile Müzeler İdaresi arasında yapılan anlaşmaya göre İstanbul Surları'nın vaziyeti de tayin edilmiştir. İstanbul'un tarihi surlarının mühim bir kısmı harap olmuştur. Tamirleri kabil olmayacağından bu sur parçalarının muhafazasında da bir fayda görülmemektedir. Surların bu harap kısımları tamamıyla yıkılacaktır. 

    Yalnız Yedikule, Edirnekapı gibi sur kapıları tamamıyla muhafaza edilecektir. Bunun için bir proje hazırlanmıştır. Projede muhafaza edilecek surların mevkileri gösterilecek ve diğerleri yıktırılacaktır.

     Diğer taraftan eski...