27 / 04 / 2024

istanbul Tekne Park projeleri

istanbul Tekne Park projeleri

İBB, İstinye ve Tarabya’nın ardından 810 tekne kapasiteli 4 yeni tekne park için İstanbul Boğazı’nda yaklaşık 50 milyon liralık yatırım yapacak. Teknepark'ta yüzer iskeleler olacak.

İstanbul Boğazı'na 4 yeni tekne park geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret AŞ (İSPARK), İstinye ve Tarabya 'dan sonra İstanbul Boğazı'na yeni tekne parklar kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Yalı sahiplerinin 'Tekne Park' isyanı!

İSPARK, İstanbul Boğazı’nda Tarabya ve İstinye’den sonra 4 noktaya daha Tekne Park yapmaya hazırlanırken, Boğaz’da dairesi olanlar ve yalı sahipleri, “Evimizin önüne marina yapılıyor” diye isyanda...

İstanbul Future Park'ta inşaat hızla devam ediyor!

Türkiye'ye akıllı bina sistemleri alanında iddialı olan Hiper Gayrimenkul'un ilk projesi istanbul Future Park'ta inşaat hızla ilerliyor. Projede ilk teslimler 2016'da başlayacak.

İstanbul Prestij Park’ta erken teslimat!

Markalı konut üreticisi BakYapı, imar sorunu sebebiyle konutzedelerin oluştuğu Esenyurt’ta geliştirdiği İstanbul Prestij Park’ın ilk etabını erken teslim ediyor. Etapta bin 412 konut yer alıyor.

İstanbul Prestij Park'ta yatırımcılar kazanç sağladı!

BAKYAPI, Prestij serisinin önemli bir halkası olan İstanbul Prestij Park'ta zamanında teslimlere başlayarak yatırımcısına 'büyük' kazanç sağladı. Projenin ilk etap teslimlerinin Nisan ayına kadar tamamlanması bekleniyor.

Bakyapı İstanbul Prestij Park'ta teslimler başladı!

BakYapı, İstanbul'daki ilk projesi İstanbul Prestij Park'ta teslimlere başladı. Beylikdüzü'nde 26 blokta 2 bin 392 daire ve 23 işyerinden oluşan projenin ilk etabında 1.412 konut yer alıyor.

İstanbul Prestij Park yatırımcısına kazanç sağladı!

BakYapı, Esenyurt’ ta yatırımcısına ‘büyük’ kazandırdı Bak Yapı İstanbul Prestij Park’ta yatırımcısına ‘büyük’ kazanç sağladı. Bursalı BakYapı, imar sorunlarına rağmen projesini erken teslim ederek yatırımcısının yüzünü güldürdü.

İstanbul Tema Park ulaşım!

İstanbul Tema Park ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Halkalı Tema İstanbul projesinde daire fiyatları 300 bin lira ile 1 milyon 39 bin lira arasında değişiyor...

İstanbul Vizyon Park'ta 36 ay kira garantisi fırsatı!

KUYAŞ Gayrimenkul, Yenibosna'daki İstanbul Vizyon Park'ta sınırlı cadde dükkânları ve AVM birimleri için yeni bir kampanya başlattı. 60 ay vade imkanı sunuluyor. Fiyatlar 1 milyon 442 bin dolardan başlıyor.

İstanbul Vizyon Park'ta 36 ay kira garantisi!

Kuyaş Gayrimenkul, Yenibosna'daki İstanbul Vizyon Park'ta sınırlı cadde dükkânları ve AVM birimleri için yeni bir kampanya başlattı...

İstanbul Vizyon Park'ta 60 ay vade, peşinde yüzde 20 indirim!

Kuyaş Gayrimenkul, Yenibosna'daki İstanbul Vizyon Park'ta sınırlı cadde dükkânları ve AVM birimleri için yeni bir kampanya başlattı. Mağazaların fiyatları 1 milyon 442 bin dolardan başlıyor.

İstanbul Vizyon Park’ta 60 ay vade, peşinde yüzde 20 indirim!

İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak anılan Basın Ekspres Yolu üzerinde KUYAŞ tarafından hayata geçirilen Vizyon Park projesi, cadde dükkânlarında kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. İstanbul Vizyon Park’ta 60 ay vade, peşinde yüzde 20 indirim...

Tarabya Tekne Park yerine dalgakıran yapım işi ihalesi 28 Kasım'da!

İspark; Tarabya Tekne Park yerine dalgakıran yapım işini 28 Kasım 2014 saat 10:00'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu Tarabya Tekne Park yerine dalgakıran yapım işi 180 günde tamamlanacak.

İstanbul'un park sorunu nasıl çözülecek?

Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe’ye yapılacak olan tekne park projesinin 2015'te hizmete açılması planlanıyor. İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, İstanbul'un park sorunuyla ilgili projelerini anlattı...

İstanbul Boğazı'na kurulacak tekneparklar 2015'te hizmete girecek!

İSPARK, İstinye ve Tarabya’nın ardından Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe’ye de marina yapmaya hazırlanıyor. 4 tekne park projesinin de 2015’te hizmete girmesi planlanıyor. Tekne parklar 50 milyon liraya mal olacak

istanbul Tekne Park projeleri Haberi

istanbul Tekne Park projeleri


İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret A.Ş. (İSPARK), İstinye ve Tarabya’dan sonra İstanbul Boğazı’na yeni tekne parklar kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı. İSPARK açıklamasına göre, 810 tekne kapasiteli 4 tekne park için Boğaz’da yaklaşık 50 milyon liralık yatırım yapılacak. Tekne parkların yapımına bu yıl içinde başlanması hedefleniyor.


Kapasite 5 bine çıkacak


Deniz taşıtlarının düzensiz parklanmasına modern çözüm üretmek amacıyla İstinye ve Tarabya’da 388 kapasiteli tekne parkları hizmete açan İSPARK, gelen yoğun talebi karşılamak ve kapasiteyi artırmak için çalışmalara başladı. İlk etapta Bebek’te 250, Beykoz’da 310, Kuruçeşme’de 85, Paşabahçe’de ise 165 olmak üzere toplam 810 kapasiteli tekne park yapımı için gerekli fizibilite çalışmaları tamamlanarak son aşamaya gelindi. İstinye ve Tarabya’da yaklaşık 15 milyon lira yatırım yapan İSPARK, yakın zamanda başlayacağı...