29 / 03 / 2024

İstanbul teleferik projeleri

İstanbul teleferik projeleri

İstanbulluların hizmet etmek üzere planlanan 12 yeni teleferik hattının inşaatı 2019 sonrasında başlayacak. Peki 12 yeni teleferik hattı sizin evinizin oradan geçiyor mu?

İstanbul'a 10 yeni teleferik hattı geliyor!

İBB, 2019 yılı ve sonrasında 10 teleferik hattı inşa etmeyi planlıyor. İBB, Eyüp - Pierre Loti - Miniatürk Teleferik Tesisi için 21 Eylül'de ihaleye çıkılacak.

Eyüp-Pierre Loti teleferik hattı uzatılıyor!

Eyüp-Piyerloti Teleferik Hattını revize ederek, Haliç üzerinden geçerek Miniatürk’e saatte bin 500 kişiyi taşıyacak olan yeni teleferik projesinin ihalesi son aşamada. Yeni hattın 3 istasyondan oluşması planlanıyor.

2007 yılında Kartal'dan Adalar'a teleferik!

2007 yılında Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar, Kartal ile Adalar arasında teleferik kurmayı planladıklarını söylemiş. Aynı zamanda kentsel dönüşüm projesi içinde bin yatlık bir marina da bulunuyormuş.

2005 yılında İstanbul'a ikinci teleferik hattı!

2005 yılında İstanbul'a ikinci teleferik hattı Haliç - Pierre Loti arasında yapılıyormuş. 1993 yılında Maçka-Taşkışla'dan sonra ikinci teleferik hattı 419 metre uzunluğunda olacakmış ve 6 milyon liraya mal olacakmış.

TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? İstanbul’da kaç tane sosyal konut yapılacak?

TOKİ İstanbul projeleri gündemde yer alan konular arasında bulunuyor. Vatandaşlar TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? sorusunun cevabını merak ediyor.

TOKİ'den İstanbul'a 7 bin 587 yeni konut geliyor! İşte TOKİ İstanbul projeleri 2022'de son durum!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'da toplamda 7 bin 587 konutluk projelerin inşaat çalışmalarına hızla devam ediyor. TOKİ İstanbul'un hangi ilçesinde kaç konut projesi yürütüyor. İşte ilçe ilçe TOKİ 2022 İstanbul konut projeleri...

TOKİ'den emekliye 2021 fırsatı!

TOKİ her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce emekliyi ev sahibi yapmak için kolları sıvadı. İşte TOKİ emekliye ev İstanbul 2021 projeleri...

İstanbul konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul konut projeleri 2021...

Ev sahibi olmak isteyenler Emlak Konut GYO'nun kapısını çalıyor!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından Emlak Konut GYO kampanyaları araştırılıyor. İşte satılık Emlak Konut İstanbul konut projeleri...

TOKİ İstanbul 2019 projeleri nerede, başvuru şartları neler?

TOKİ İstanbul'da tam 6 bin 300 yeni konut inşa edecek. Peki TOKİ İstanbul 2019 projeleri nerede? TOKİ İstanbul 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ İstanbul 2019 başvuruları ne zaman? İşte tüm detayları...

Kanal projeleri genel bütçeden yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kanal İstanbul projeleri gibi köprülerin yap-işlet-devret modeli yerine genel bütçeden yapılacağını açıkladı.

İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da!

Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul, 10. kez kapılarını açıyor. İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da sergileniyor.

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

TOKİ projeleri İstanbul'a yeni değerler katacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, İstanbul'da inşası süren projeleri yerinde inceleyerek, üretimlerin şehre yeni değerler katacağını belirtti...

Millileşme projeleri ile 42 şehit yakınına ev!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün “Millileşme projeleri” kapsamında, 42 şehit polisin ailesine evleri teslim edildi.

Mesa tarihi konut kampanyasına İstanbul projeleriyle destek veriyor!

MESA; İstanbul’daki projeleri Mesa Orman, Çubuklu 28, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Mesa Gökada ile 0.98 faiz oranı, yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatı sunan ulusal kampanyaya dahil oldu.. 

30 soruda TOKİ İstanbul projeleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut üretimini tüm hızıyla sürdürüyor. TOKİ İstanbulluların merakla beklediği projeler için düğmeye bastı. İşte, 30 soruda TOKİ İstanbul projeleri!

İstanbul teleferik projeleri Haberi

İstanbul teleferik projeleri

Daha hızlı, konforlu ve güvenli toplu ulaşım için 13 yıldır aralıksız çalışan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 2019 sonrasında toplam 12 teleferik hattını İstanbulluların hizmetine sunacak. 

Cumhuriyetin 100. kuruluş yıldönümü olan 2023’te ise her ilçeye, her mahalleye metro ile erişilebilen bir şehir hedefi yolunda iddialı adımlar atan İBB, İstanbul ve İstanbullular için yatırım yapmaya devam ediyor. 

Metro hatları geçtiği bölgedeki gayrimenkul fiyatlarına doping etkisi yaratıyor. Yatırım için ya da oturmak için ev almak isteyenler raylı sistem hattı üzerindeki evleri tercih ediyor. Gayrimenkul firmaları da özellikle ulaşım aksı avantajlı olan bölgelerde yatırım yapıyor. İstanbul'da 18 metro hattının inşaatı devam ediyor ve 2019 sonrasında da 12 yeni teleferik hattı inşa edilecek.  İşte planlanan 12 yeni hat; 

1- Sultanbeyli Gölet - Aydos Teleferik Hattı