18 / 04 / 2024

istanbul trafiği projeleri

istanbul trafiği projeleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, başta İstanbul olmak üzere trafik sorununu rahatlatacak projelere hız verdiklerini açıkladı. Lütfi Elvan 'Trafiği rahatlatacak projelere hız verdik' dedi.

Peker GYO İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastı! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastıklarını belirterek açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

10 soruda TOKİ İstanbul Sosyal Konut Projeleri

TOKİ işbirliği ile milyonlarca insan ucuz konut fırsatından yararlanmaya devam ediyor. Peki TOKİ İstanbul projelerinin ayrıntıları neler? İşte 10 soruda TOKİ İstanbul projeleri…

İstanbul TOKİ 2022 projeleri nerede inşa edilecek? TOKİ İstanbul projeleri hangi ilçelerde?

İstanbullulara ucuz konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum projelerin hayata geçirileceği ilçeleri de açıkladı. Peki İstanbul TOKİ 2022 projeleri nerede inşa edilecek? TOKİ İstanbul projeleri hangi ilçelerde?

Boğaz trafiği Kanal İstanbul ile rahatlayacak!

Çılgın proje olarak adlandırılan Kanal İstanbul'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Dev proje tamamlandığında boğaz trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak. 

İstanbul'daki metro projeleri için 150 milyon avro dış borçlanma teklifi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, 2 metro hattının inşaatında kullanılması için 150 milyon avro dış borçlanma yetkisi talep etti. 

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

Endeksa'dan yaya trafiği ve ticari potansiyel endeksi analizi!

Kovid-19 salgını ile beraber bütün sektörlerde dijital dönüşüm başladı. Endeksa’nın sunduğu tüm gelişmiş lokasyon analizleriyle rakip marka konumları, bölgedeki detaylı demografik yapı gibi bilgilerin yanı sıra yaya trafiği katmanı ile tüm Türkiye'deki cadde ve sokakların trafik yoğunluğuna da erişi

Şanlıurfa'da trafiği engelleyen yapılar yıkıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesi Eyüpnebi Mahallesi Komiser Şakir Caddesi üzerinde trafiği engelleyen yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Kanal İstanbul inşaatı trafiği etkileyecek mi?

İstanbul'da 3. köprü ve yeni havaalanı yapımında, binlerce hafriyat kamyonu yollara çıkmış, pek çok kazaya karışmıştı. Yol Güvenliği Uzmanı Dr. Suat Sarı, "10 bin hafriyat kamyonu İstanbul trafiğinde terör estirecek" dedi...

İstanbul trafiğine çözüm kent içi raylı sistem!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, İstanbul trafiğinin çözümüne ilişkin, kent içi raylı sistem projelerinin olduğunu söyledi...

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu trafiği rahatlatacak!

İstanbul ile İzmir arası ulaşımı 9 saatten 3,5 saate indirecek İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun, Balıkesir trafiğini de rahatlatacak.

Kanal İstanbul’dan önce gemi trafiği için önemli düzenleme!

Dün Karadeniz ile Marmara Denizi birbirine bağlayacak olan Kanal İstanbul'un güzergahı resmen açıklandı. "Gemi Trafik Hizmetleri Sistemlerinin Kurulmasına ve İşletilmesine İlişkin Yönetmelik"te önemli bir değişikliğe gitti. 

istanbul trafiği projeleri Haberi

istanbul trafiği projeleri

3. köprünün hızla ilerlediğini, Avrasya Boğaz Tüp Geçiş Projesi’nde 950 metrenin bittiğini, birçok otoyol projesinin sürdüğünün bilgisini veren Elvan, başta bayram dönemi olmak üzere yollarda yaşanan trafik sorununu rahatlatmaya yönelik gelişmeleri ve yeni projeleri Milliyet’e anlattı.


Bayramlarda İstanbul’un giriş-çıkışına yönelik özel projeler düşünüyor musunuz? Trafiği nasıl rahatlatacaksınız?

Devam eden otoyol projelerimiz olacak. Tekirdağ Kınalı’dan başlayıp İstanbul Odayeri’nde biten bir otoyol projemiz var. Bir de İstanbul Kurtköy’den başlayıp Sakarya Akyazı’da biten bir projemiz bulunuyor. Bu çok önemli. Kuzey Marmara otoyolunun devamı niteliğinde. Özellikle hem E5, hem de otoyol oldukça yoğun. Özellikle bayramlarda İstanbul girişi, ona alternatif olacak. Bu mevcut otobanın doğusundan geçecek. Bu otoban Sakarya Akyazı’ya kadar inecek.

Bir de Çanakkale geçişi için yeni projemiz var. Bu Türkiye’ye giren ve çıkmak isteyen özellikle...