23 / 04 / 2024

İstanbul trafiği son durum

İstanbul trafiği son durum

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, CNN Türk'te katıldığı programda gündemdeki konulara ilişkin soruları yanıtladı. Lütfi Elvan, İstanbul trafiğini rahatlatacak mega projeyi bir ay içinde açıklayacaklarını söyledi.

İstanbul'da trafikte geçirilen 60 dakikanın 40 dakikası kayıp!

Toplam 112 rotada yapılan çalışmada, megakentte trafikte geçirilen her 60 dakikanın 40 dakikasının kayıp olduğu ortaya çıktı. Trafikte yaşanan gecikmenin yıllık maliyeti yaklaşık 6.5 milyar TL

TEM otoyolunda dönüş yoğunluğu başladı!

İstanbul ile Anadolu arasında köprü konumundaki TEM'in Kocaeli kesiminde trafik kilitlenme noktasına geldi. Ağır ağır ilerleyen trafik, ortalama 20 kilometre hızla akıyor. Otoyolun İzmit Bekirdere Rampası'nda arabalar uzun kuyruklar oluşurdu.

Tatilciler dönüşe başladı!

Kurban Bayramı tatilinin yarın sona erecek olmasına rağmen, tatilciler bugünden itibaren dönüşe başladı. Tatilcilerin mağdur olmaması için boğaz hattında 10 feribot, tarifedeki saatleri göz önünde bulundurmadan seferlerini sürdürüyor

İstanbul trafiğini Lady Gaga konseri ve Galatasaray maçı vuracak!

Konser ve maça toplamda 100 bini aşkın izleyicinin katılması bekleniyor. TT Arena ve İTÜ Stadyumu’nun birbirine çok yakın olması, konser ve maçın da hemen hemen aynı saatte başlaması nedeniyle bölgede büyük yoğunluğun yaşanması bekleniyor.

İstanbul trafiğine AVM darbesi!

Birbiri ardına ve plansız bir şekilde açılan AVM'ler İstanbul trafiğini içinden çıkılmaz bir hale sokuyor. Önümüzdeki yıl AVM'lerin sayısının 175'i bulması bekleniyor Son iki yıldır yaşanan trafik karmaşası büyüyor.

İstanbul'da yarın toplu ulaşım ücretsiz mi olacak? 

İstanbul'da okulların 11 Eylül Pazartesi günü açılması için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul trafiği, şehir içi kameralar aracılığıyla anlık olarak takip edilecek. İETT, her gün 1.636 ek sefer düzenleyecek. Toplu ulaşım ücretsiz olacak. İşte detaylar...

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği veriyor! Son başvuru 15 Temmuz 2023

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği vereceği son kampanyasını duyurdu. Seyahat için verilecek desteğe son başvuru 15 Temmuz 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Kiracıların beklediği son dakika müjdesi sonunda geldi! Fırsatçı ev sahipleri için yasa çıkartılacak!

Son iki senede fahiş oranda artan kiralar vatandaşın gündeminde ilk sıralarda yer almayı sürdürüyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ev sahipleri ve emlakçıların yaptığı fırsatçılık sebebiyle ortaya çıkan yüksek kiralar için harekete geçildi. 

Son depremler! İstanbul’da deprem mi oldu? İşte 29 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

29 Mayıs Pazartesi günü son deprem listesi araştırılıyor. Son deprem listesine nereden bakılır? Gün içinde pek çok deprem olmaktadır. Bu deprem listesi günü güne takip ediliyor. İşte 29 Mayıs 2023 Pazartesi Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

Son dakika! Az önce deprem mi oldu? En son deprem ne zaman oldu! İşte AFAD'IN son depremler listesi...

26 Mayıs Cuma günü nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını sorguluyor. İşte 27 Mayıs 2023 Cuma AFAD'ın kaydettiği son dakika deprem listesi!

24 Mayıs 2023 son dakika deprem listesi! Bugün deprem nerede, ne zaman oldu? İşte Kandilli Rasathanesi verileri!

24 Mayıs Çarşamba deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını merak ediyor. İşte 24 Mayıs 2023 Çarşamba Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

22 Mayıs 2023 son dakika deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

22 Mayıs Pazartesi deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son deprem listesi açıklandı mı? Vatandaşlar bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 22 Mayıs 2023 Pazartesi Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

20 Mayıs 2023 son dakika depremler! Nerede, ne zaman deprem oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

20 Mayıs Cumartesi son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 20 Mayıs 2023 Cumartesi Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Son dakika deprem mi oldu 19 Mayıs 2023? Bugün nerede deprem oldu? İşte 19 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son depremler

19 Mayıs Cuma son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 19 Mayıs 2023 Cuma Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Son depremler! 18 Mayıs Perşembe deprem mi oldu? İşte 18 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

18 Mayıs Perşembe deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı merakla araştırılıyor. İşte 18 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Az önce deprem nerede oldu? En son ne zaman deprem oldu? İşte tek tek deprem olan iller! Kandilli açıkladı...

Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Yakınımdaki depremleri nasıl öğrenebilirim? bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 13 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi kaydettiği son dakika depremlere dair detaylar!

TOKİ 2023 İstanbul projesi için son dakika müjdesi geldi! O ilçedeki 665 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ 2023 İstanbul projesi için son dakika müjdesi geldi... O ilçedeki 665 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın... İşte detaylar...

CW Enerji borsada ne zaman işlem görecek? CW Enerji paylarının borsada işlem göreceği tarih belli oldu!

Nisan ayının son haftasında halka arz sürecini tamamlamış olan CW Enerji’nin Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacağı tarih de açıklandı.

İstanbul trafiği son durum Haberi

İstanbul trafiği son durum

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul trafiğini rahatlatacak mega projeyi bir ay içinde açıklayacaklarını söyledi.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, CNN Türk'te katıldığı programda gündemdeki konulara ilişkin soruları yanıtladı.


TBMM'de kurulan soruşturma komisyonunun 4 bakanla ilgili iddialara ilişkin kararını ve Genel Kurul sürecini değerlendiren Elvan, komisyon kararına saygı duyduklarını, Genel Kurul’da da milletvekillerinin kendi düşüncelerini, kendi şahsi yaklaşımlarını ortaya koyacaklarını söyledi. 


Elvan, bir soru üzerine bölünmüş yollar sayesinde yıllık 15 milyar lira tasarruf edildiğini belirtti.


İstanbul'un trafik sorununu çözmeye yönelik projelere ilişkin bilgi veren Elvan, İstanbul’u rahatlatacak önemli projelerden birinin üçüncü köprü üzerinden geçecek hızlı tren hattı olduğunu ve bu projenin önemli ölçüde İstanbul’un trafiğini rahatlatacağını belirtti.


Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 29 Ekim'de açılması konusunda gecikme görünmediğini dile getiren Elvan, raylı sistemi de...