19 / 04 / 2024

İstanbul Trafik Sorunu

İstanbul Trafik Sorunu

TBMM Başkanı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Sorunları torunlara bırakacak değiliz. Sorunları çözeceğiz. Ulaşım ve trafik benim işim. Türkiye'de çözdüm, İstanbul'da da hayli hayli çözerim" dedi...

İstanbul'un birinci sorunu ulaşım ve trafik!

TBMM Başkanı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul'da 'sorun nedir' diye soruldu, sordurdum ben sokakta vatandaşlara. Birinci şey, ulaşım ve trafik, istisnasız bütün ilçelerde her yerde ulaşım ve trafik en önce telaffuz edilen sorun" dedi...

İstanbul’un kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığına aday Atilla Üstündağ, Türkiye’yi kalkındıracak projelere gerçekçi eleştirilere katkı sunacaklarını söyledi. Üstündağ, “İstanbul’un kentsel dönüşüm ve trafik sorununu kurumlarla buluşup çözeceğiz” dedi.

Tek bir yeni şerit eklemeden trafik sorunu çözülebilir mi?

Tek bir yeni şerit eklemeden trafik sorunu çözülebilir mi? 3D yazılım devi Autodesk, bu konuda dünyanın çeşitli ülkelerinde kullanılan alternatif çözümleri 8 maddede sıralayarak, geleceğe yeşil ışık yakıyor.

Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı: 2015'te trafik rahatlayacak!

Bahçeşehir Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, megakentin trafik sorununu Milliyet’e anlattı... Ilıcalı: ‘Önümüzdeki yıl metro hattı 250 kilometreye çıkacak. Trafikteki yoğunluk büyük ölçüde azalacak’ dedi.

Boğaziçi Üniversitesi Trafik Kontrol Merkezi'nde öğrenciler trafiğe çözüm bulacak!

Boğaziçi Üniversitesi'nde kurulan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Müdürlüğü'nce hazırlanan, akıllı ulaşım sistemleri kullanılarak trafiğin yönetildiği Trafik Kontrol Merkezi'nde öğrenciler, İstanbul trafiğine alternatif çözüm yolları arayacak.

Kamyon ve tır trafiğine çözüm için deniz ve demiryolu tercih edilmeli!

İstanbul trafiğinde kamyon ve TIR'ların oluşturduğu risk her geçen gün korkutucu boyutlara ulaşırken uzmanlar, Deniz taşımacılığının ve demiryolunun aktif ve doğru olarak kullanılması gerektiğini belirtiyor..

İstanbul'da artan konut sayısı trafik sorununa yol açıyor!

Trafikte geçirilen zamanın bu kadar artmasının bir sebebi de. konut projelerinin artması. Konutun yanında karma kullanımlı proje kapsamında yer alan alışveriş merkezi, otel ve ofisler de yoğunluğu bir kat daha arttırıyor..

İstanbul sahibini arıyor

Hürriyet Emlak yazarı Bilge Özdemir'den "Aman İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş duymasın" dedirtecek bir yazı.

Zekai Görgülü: Kentsel dönüşüm ile şehrin planlanması gerekiyor!

Profesör Doktor Zekai Görgülü, İstanbul'un 1/100.000 ölçekli planına uyulmadığını, başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları ile şehrin yeniden planlanması gerektiğini belirtiyor...

Kadir Topbaş: İstanbul’un tapu sorununu çözüyoruz!

İstanbul’da tapu sorunu yaşayan mahalleleri çok iyi bildiğini belirten Başkan Topbaş, “İstanbul’un birçok noktasında çalışmalar sürüyor, tapuları vereceğiz” dedi

Kadir Topbaş: İstanbul'da 2016'da bireysel araç ihtiyacı kalmaz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kentte yürütülen toplu taşıma projeleriyle birlikte 2016 yılında bireysel araç kullanma ihtiyacının kalmayacağını savundu.

Trafik sigortasında yeni ücretler belirlendi...

Zorunlu trafik sigortasında yeni ücretler belli olduğu kaydedildi. Buna göre, en yüksek trafik sigortası tutarı, 22 bin 236 lira ile İstanbul olduğu kaydedildi. İşte haberin detayları...

İstanbul'da 7 kritik sorun acil çözüm bekliyor!

İstanbul'da yaşamak her ne kadar güzel görünse de faturası vatandaşlara ağır şekilde kesiliyor. Deprem riski, trafik, susuzluk tehlikesi, barınma sorunu gibi sorunların acilen çözüme kavuşması gerekiyor. 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce: ‘Konut sorunu, büyük bir krize dönüşmek üzere’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve şehir plancısı Dr. Buğra Gökce, X hesabından konut satışlarının düşmesine karşın fiyatların ve kredilerin artışına dikkat çekti. Gökce, "Yaşadığımız konut sorunu, büyük bir dönüşmek üzere" dedi.

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.

İstanbul'daki konut kiraları 4 yılda yüzde 707 yükseldi: Konut sorunu nasıl çözülür? 

CHP İstanbul Milletvekili Suat Özçağdaş, barınma krizinin İstanbul başta olacak şekilde tüm kentlerde etkili olduğuna dikkat çekerek, İstanbul'daki konut kiralarının 4 yılda yüzde 707 yükseldiğini belirtti. Peki konut sorunu nasıl çözülür?

Boş evlerle savaş: İstanbul'da konut sorunu ve dünyada çığır açan çözümler!

İstanbul'da konut sorunu, emlak sektöründeki ilerlemelerle birlikte artış göstermeye devam ediyor. Bu dönemde şehirde on binlerce boş evin bulunması da yoğun tartışmalara neden oluyor. Peki, dünya kentlerinde bu sorunun nasıl yaşanıyor ve hangi tür çözümler gündeme geliyor? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattı açılıyor! Trafik sorunu çözülüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy (İDO)-Kirazlı (Bağcılar) Metro Hattı Tünel Kazılarının Tamamlanması Töreni'nde İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattının açılacağı müjdesini verdi. 

Opel Rocks-e Fiyatı belli oldu! 250 bin TL'den satılacak!

Alman otomobil üretici olman Opel, otomobil severlerin karşısına cazip bir teklif ile geldi. Park ve trafik sorunu yaşayanlar için tasarlanan minimalize edilmiş boyutlara sahip olan yeni şehir otomobilinin tanıtımını gerçekleştirdi. Peki bu otomobilin fiyatı ne kadar? Aracın özellikleri neler? Detay

Öğrencilerin yurt ve kira sorunu Meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 21 Eylül 2021 tarihi itibarıyla ülke geneli ile İstanbul, Ankara, Eskişehir ve İzmir illerinde barınma sorunu yaşayan öğrencilere ilişkin soru önergesi verdi. 

İstanbullunun en büyük sorunu deprem ve dönüşüm!

İstanbul İstatistik Ofisi'nin araştırmasına göre, İstanbul'da yaşayanların en önemli sorunu "olası İstanbul depremi" oldu.

Süleyman Soylu: İstanbul depremi beka sorunu yaratır!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul depremine ilişkin açıklamalarda bulundu. “Türkiye'nin ulusal bağımsızlığını 2 şey tehdit eder: Biri büyük bir savaş, diğeri 7.5 büyüklüğünde depremdir” diyen Soylu, İstanbul depreminin beka sorunu yaratacağını belirtti...

İstanbul'un otopark sorunu çözüldü mü?

Geçtiğimiz günlerde Avcılar'da yaşanan park kavgası ülke gündeminde oldukça ses getirmişti. Yaşanan olayların ardından İstanbul'un otopark sorunu yeniden tartışılan konu oldu. Sabah Gazetesi'nden Mevlüt Tezel bugünkü köşe yazısında İstanbul'un park sorununu kaleme aldı.  

Beykoz'un imar sorunu çözülmeli! Deprem kapıda!

Beykoz'un imar sorunu devam ediyor. Peki büyük İstanbul depremi kapıdayken Beykoz'un imar sorunu nasıl çözülecek?

İstanbul Trafik Sorunu Haberi

İstanbul Trafik Sorunu

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, MHP Ümraniye İlçe Başkanlığı'nın Ümraniye Nikah Sarayı'nda düzenlediği "Cumhur İttifakı İstişare Toplantısı"nda yaptığı konuşmasına, toplantıyı düzenleyenlere ve İstanbul için düşüncelerini paylaşanlara teşekkür ederek başladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Binali Yıldırım, "İstanbul, 11 yaşındaki Binali'yi Binali Yıldırım yapan şehirdir. Bu şehre benim borcum var. Şimdi bu şehre bu borcu ödeme vaktidir. Ümraniye'de iki Yıldırım var, birisi İsmet Yıldırım, birisi Binali Yıldırım. İsmet Yıldırım'a oy verirken isimleri karıştırmayın, biraz da bana verin." dedi.

İstanbul mutlu olursa Türkiye'nin de mutlu olacağını belirten Yıldırım, şöyle konuştu:

"Çünkü İstanbul, Türkiye'nin özetidir. İstanbul'u kazanan Türkiye’yi kazanır. İstanbul'u kazanan Türk dünyasını kazanır. Çünkü İstanbul, sadece Türkiye’nin değil, bölgenin hatta dünyasının da baş şehridir.  Biz söylemiyoruz,...