24 / 04 / 2024

İstanbul trafik toplam maliyet

İstanbul trafik toplam maliyet

İBB Ulaştırma Danışmanı Profesör Mustafa Ilıcalı, İstanbul'da sıkışık trafiğin 1 yıllık maliyetinin 6 milyar TL olduğunu açıkladı. Ilıcalı, İstanbul’un toplu taşıma konusunda belli bir mesafe aldıktan sonra servislerin kaldırılacağını söyledi...

Borsa İstanbul’dan tüm zamanların rekoru! İşte yeni rakam

Borsa İstanbul, 29 Ağustos 2022 - 2Eylül 2022 işlem haftasını rekor ile bitirerek tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirmiş oldu. Gün içinde % 2, 55 yükselen Borsa İstanbul'da toplam işlem hacmi 79, 3 milyar Türk Lirası oldu.

Bakanlık'tan arsa almak isteyenlere büyük müjde! İstanbul'da 24 ay taksitle 10 arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, mega kent İstanbul'daki toplam 10 adet arsayı satışa çıkardı. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Fiyatlar dibe çekilecek! Cep yakan kriz için yeni tarih verildi

31 Mayıs 2022 verilerine göre sahibinden.com'da İstanbul’da toplam 83 bin 726 kiralık konut ilanı yer alıyor. Kiralık konut fiyatları ise son dönemin en yüksek seviyelerine geldi. Peki bu derece artan konut fiyatları nasıl düşecek? İTO Başkanı Şekib Avdagiç 5 öneri sundu.

Bu ilçelerde oturanlar dikkat! Evinizin altından metro geçebilir!

Türkiye genelinde 3 bine yakın şantiyede hummalı bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yatırımlarını tamamladığında İstanbul'da toplam metro hattı uzunluğu 324 kilometreye çıkacak. İşte yapımı devam eden o metro hatları...

Medicana, İzmir ve İstanbul'da 205 milyon dolarlık hastane açacak!

30 yıldır sağlık sektöründe faaliyet gösteren Medicana Sağlık Grubu İzmir ve İstanbul'da toplam 205 milyon dolar yatırım bedeline sahip iki yeni hastane açmaya hazırlanıyor. 

Innovia 4 mağdurlarından yardım çığlığı!

Yarım kalan evlerine yıllardır kavuşamayan Innovia 4 mağdurları devletten yardım bekliyor. İstanbul’da toplam 100 bine yakın toplu konut mağduru olduğu tahmin ediliyor.

İstanbul’da 100 bin konut mağduru seslerini duyurmak istiyor!

Türkiye'de ev alma hayali kurup kredi çekerek borca giren çok sayıda kişi, yıllardır seslerini duyurmaya çalışıyor. Sadece İstanbul’da toplam 100 bine yakın toplu konut mağduru olduğu düşünülüyor.

MediaMarkt mağaza sayısını 76'ya çıkardı!

MediaMarkt, aynı gün İstanbul’daki Hilltown ve Metropol AVM’de açtığı mağazalarla İstanbul’daki toplam mağaza sayısını 23’e, 27 şehirdeki mağaza sayısını ise 76’ya yükseltti.

İstanbul'da 2021'in sonuna kadar 11 yeni AVM açılacak!

Colliers Internationel Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu 2019 İlk Yarı Raporu'na göre; İstanbul’da toplam 121 adet AVM var ve 2021 yılı sonuna kadar bu stoka eklenecek olan 11 yeni AVM bulunuyor...

Büyükyalı İstanbul bağımsız bölüm sayısı 1.661 adet oldu!

Emlak Konut güvencesi ile İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'un toplam bağımsız bölüm sayısı 1661 adet oldu...

İstanbul'da bu yıl açılacak 6 yeni metro hattı!

İstanbul raylı sistem yatırımları devam ediyor. Bu kapsamda 2019 yılı içerisinde İstanbul'da toplam 6 yeni metro hattı açılacak...

İstanbul Havalimanı 46 ilçeden daha büyük!

29 Ekim'de ilk fazı açılan İstanbul Havalimanı, toplam 76,5 kilometrekarelik inşaat alanıyla Türkiye'deki 46 farklı ilçenin yüz ölçümünden daha büyük.

Avrupa yakasında en çok kiracı Şişli'de!

2018'in ilk 6 ayında, İstanbul’da toplam 272 bin 74 taşınma hareketi gözlenirken, en çok kiracının yüzde 62 ile Şişli’de bulunduğu belirtildi.

İstanbul trafik toplam maliyet Haberi

İstanbul trafik toplam maliyet

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Danışmanı Profesör Mustafa Ilıcalı CNN Türk’te canlı yayına katıldı. Yeni servis düzenlemesiyle ilgili olarak konuşan Ilıcalı İstanbul’un toplu taşıma konusunda belli bir mesafe almasının ardından servis araçlarının kaldırılacağını ifade etti.


"METROBÜSE GÜNDE 900 BİN KİŞİ BİNİYOR"

Ilıcalı İstanbul’da trafik sıkışmasının 1 yıllık maliyetinin 6 milyar TL olduğunu anlatırken,"Cumartesi günü açılacak Yenikapı metrosu İstanbul trafiğinin üzerinden belli bir yükü alacak. Metrobüse günde 900 bin kişi biniyor" diye konuştu.


TRAFİĞİ YÜZDE 10 AZALTTI

Kent merkezlerine girişin paralı olması konusunda dünyada bilinen örneklerden biri Londra… Londra’da kent merkezine giriş için 11 pound yani yaklaşık 40 TL ödeniyor. Yapılan bir araştırmaya göre Londra’da kent merkezine girişin paralı olması 10 yıl içinde trafiği yüzde 10.2 azaltmış.


Milliyet...