19 / 04 / 2024

İstanbul turizm projeleri

İstanbul turizm projeleri

2003 yılında 1 milyon 800 bin turist ağırlayan İstanbul'un daha çok turist çekmesi için görünümü değiştirilecekmiş. Galata ve çevresi Galataport Projesi'yle yenilenecekmiş. İkitelli ise turizm bölgesi olacakmış.

İstanbul'a gelen turist sayısı 10 milyonu aştı!

İstanbul'a gelen turist sayısı 10 milyonu aştı. Kente yılın ilk 10 ayında gelen yabancı turist sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 13 artarak 10 milyon 142 bin 888 oldu.

İstanbul'da turizmi erkekler yönetiyor!

Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliğinin ( TUROB ) Boğaziçi Üniversitesi işbirliğiyle hazırladığı "İstanbul Otellerinin 360 Derece Değerlendirilmesi Raporu"yla İstanbul'da hizmet veren otellerin çalışanlarının profilleri incelendi...

Villa World İstanbul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Villa World İstanbul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Maral tarafından kuruldu.

Fatih İstanbul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Fatih İstanbul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamza Tali tarafından kuruldu.

TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? İstanbul’da kaç tane sosyal konut yapılacak?

TOKİ İstanbul projeleri gündemde yer alan konular arasında bulunuyor. Vatandaşlar TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? sorusunun cevabını merak ediyor.

TOKİ'den İstanbul'a 7 bin 587 yeni konut geliyor! İşte TOKİ İstanbul projeleri 2022'de son durum!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'da toplamda 7 bin 587 konutluk projelerin inşaat çalışmalarına hızla devam ediyor. TOKİ İstanbul'un hangi ilçesinde kaç konut projesi yürütüyor. İşte ilçe ilçe TOKİ 2022 İstanbul konut projeleri...

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de Engin Barış, Oktay Yarışoğlu ve Şebnem Pekin ortaklığında kuruldu.

Müstesna İstanbul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Müstesna İstanbul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te kuruldu.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Qtı İstanbul Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qtı İstanbul Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Sezerse, Hayreddin Gökalemin tarafından kuruldu.

Visions İstanbul Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Visions İstanbul Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150 bin  TL sermaye bedeli  ile Adnan Al Mhamıd tarafından kuruldu.

Şems İstanbul Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şems İstanbul Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi  Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş tarafından kuruldu.

Revol İstanbul Turizm İnşaat Gıda Organik Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revol İstanbul Turizm İnşaat Gıda Organik Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Üngör tarafından kuruldu.

TOKİ'den emekliye 2021 fırsatı!

TOKİ her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce emekliyi ev sahibi yapmak için kolları sıvadı. İşte TOKİ emekliye ev İstanbul 2021 projeleri...

İstanbul konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul konut projeleri 2021...

İstanbul turizm projeleri Haberi

İstanbul turizm projeleri



Daha çok turist için İstanbul yenileniyor


İstanbul'un, daha çok turist çekmesi için görünümü değiştirilecek. Galata ve çevresi liman olurken, İkitelli de turizm bölgesi olacak


İSTANBUL'UN silüeti, Beyoğlu-Galata çevresi, tarihi yarımada (Eminönü, Sultanahmet semtleri) ve Kilyos-Kemerburgaz (Karadeniz sahili) turizm alanı ilan edilerek, projelerle tümüyle yenilenecek. İkitelli de ise turizm bölgesi kurulacak. Bakan Erkan Mumcu, ilk turizm alanı ve bölgelerini İstanbul'da ilan etme kararı aldı.


3 ayrı noktada değişiklik


MUMCU, İstanbul'u Paris ve Londra gibi başkentlerle kıyaslayan tablodan rahatsızlık duydu. Bu tabloda, Paris 12.5 milyon, Londra 11.5 turist ağırlarken, İstanbul'a sadece 1.8 milyon turist geldiği ve 1.4 milyar dolar gelir elde edildiği yer aldı....