19 / 03 / 2024

istanbul ulaşım yatırımları

istanbul ulaşım yatırımları

İstanbul Havalimanı 3. Bağımsız Pisti'nin açılış töreninde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul gecikti ama yapacağız!

İstanbul'un eksiklerinin çeyrek asır öncesiyle ilgisi olmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kanal İstanbul gecikti ama onu da yapacağız. Modern bir şehir olarak İstanbulumuzu tarihiyle bugüne kavuşturduk'' dedi.

Ulaşım sorununu Türkiye’de çözdük, İstanbul’da haydi haydi çözeriz!

Zeytinburnu İstasyon Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, Trafik ve ulaşımın İstanbul'un en büyük sorunu olduğunu ancak bu işi Türkiye'de çözüme kavuşturmuş kişinin İstanbul'da da bunu başaracağını söyledi...

İstanbul, Kanal İstanbul'la nefes alacak!

TBMM Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, İstanbul'un trafik sorunu ile ilgili konuştu. Yıldırım, Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un rahat bir nefes alacağını söyledi.

İstanbul'da ulaşım sorunu metro ile çözülür!

İlçe ziyaretleri kapsamında Güngören’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "İtanbul’un ulaşım problemini çözme adına tarih boyunca değişik yöntemler denendiğini ama en etkili yöntemin metro olduğunu" dedi...

TOKİ İstanbul'da 15 yılda 156 bin konut inşa etti!

Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen "Büyük İstanbul Mitingi"nde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, mega projeler hakkında bilgi verdi...

İstanbul'u yeni baştan inşa ettik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ vasıtayısla 15 yılda başlattıkları 156 bine yakın konut projesiyle İstanbul'u adeta yeni baştan inşa ettiklerini söyledi.

Silivri'ye metrobüs geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Silivri halkına müjde verdi. Topbaş, "Silivri'ye kadar metrobüs hattı üzerinde çalışıyoruz." dedi.

İstanbul ulaşım yatırımlarıyla parlayacak!

Tavşantepe Metro İstasyonu'nda Pendik'e yapılan yatırımların toplu açılışı gerçekleşti. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'daki ulaşım yatırımlarından bahsetti.

İstanbul'u bekleyen 3 dev ulaşım projesi!

Avrasya Tüneli'nin faaliyete geçmesi sonrasında İstanbul'u bekleyen birçok proje bulunuyor. Üçüncü Havalimanı, Üç katlı Büyük İstanbul Tüneli ve Kanal İstanbul projelerinin de devreye alınmasıyla İstanbul'un kara, demir ve hava trafiğinin rahatlaması bekleniyor.

İstanbulluları bekleyen 5 dev proje!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün faaliyete geçmesi sonrasında İstanbul'u bekleyen birçok proje bulunuyor. İşte İstanbulluları bekleyen 5 dev proje..

Binali Yıldırım: Ulaşım yatırımlarının meyvesini alıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, “Türkiye, havayollarında 200 milyon yolcuya koşuyor. Havayollarında sadece 4 ayda 50 milyonun üzerinde yolcu taşındı. Yaptığımız yatırımlar meyvesini veriyor” dedi.

Sadık Khan: İstanbul'daki ulaşım yatırımlarından çok etkilendim!

İngiltere'nin başkenti Londra'nın Müslüman belediye başkan adayı Sadık Khan, İstanbul'daki altyapı ve ulaşım yatırımlarından çok etkilendiğini belirterek, "Londra'da da bu yapılmalı" dedi.

1942 yılında yeraltı tramvayı!

1942 yılında İstanbul'un imar planını hazırlayan Prost, şehirde kurulması düşünülen yeraltı tramvayı şebekesi üzerinde tetkikler yapmış. Prost, bu yeraltı yolunun hangi cadde ve sokakların altından geçeceğini tespit etmiş.

2002 yılında Kabataş-Taksim füniküler hattı start alacakmış!

2002 yılında tarihi Tünel'in bir benzeri Kabataş-Taksim arasında yapılacakmış. Kabataş-Taksim arasını 2 dakikaya indirecek 600 metre uzunluğundaki hat Büyükşehir Belediyesi'ne 30 milyon dolara mal olacakmış.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Partnera Turizm Tarım Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Partnera Turizm Tarım Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiç ve Selim Cengiç ortaklığında kuruldu.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Gümüş yatırımları için son dakika açıklaması geldi! Bu tarihe aman dikkat! 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gümüş yatırımcıları için tarih verdi. Bu tarihe aman dikkat! 

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Çiftçilere müjde! Tarım yatırımlarında hibe desteği limitleri resmen yükseldi! İşte o rakamlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesinde hibe desteği verilecek proje alt ve üst limitleri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Agrodulda Turizm Tarım Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agrodulda Turizm Tarım Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  12 bin TL sermaye bedeli ile Aybars Vahapoğlu, Barış Gültekin ve Önder Aydemir tarafından kuruldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Altunalan, Mert Altunalan tarafından kuruldu.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Vural Aydın tarafından kuruldu.

istanbul ulaşım yatırımları Haberi

istanbul ulaşım yatırımları

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı'nda iniş ve kalkış kapasitesini arttırmak için hayata geçirilen üçüncü pistin, Devlet Konukevi'nin ve caminin açılışı dolayısıyla düzenlenen törende gerçekleştirdiği konuşmada, dünyada kamu-özel ortaklığı projelerinin en başarılılarını uygulayan ülke olarak, özellikle ulaşımda ve sağlıkta çıtayı her geçen gün daha da yukarı taşıdıklarını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, devlet Konukevi'nin ve caminin hizmete girmesiyle, havalimanının iki önemli eksiğini daha tamamladıklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu iki eserin de İstanbul Havalimanı'nın marka değerine katkı yapacağına inandığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 18 sene önce iktidar görevini üstlenirken, halka ülkeyi 4 sütun üzerinde yükseltme sözünü verdiklerini belirterek, "Bunları eğitim, sağlık, adalet ve emniyet diye ifade etmiştik. Hamdolsun bugün geriye dönüp baktığımızda bu dört alanın üzerine enerjiden tarıma, sanayiden...