25 / 04 / 2024

İstanbul Üniversitesi cerrahpaşa kampüsünün tapusunu aldı mı

İstanbul Üniversitesi cerrahpaşa kampüsünün tapusunu aldı mı

Üniversite, Rektör Prof. Dr. Yunus Söylet'in başlattığı kapsamlı dönüşüm kapsamında mevcut arazileri dışında 61 bin metrekare yeni araziye kavuştu. Söylet, üniversite için yapılacak binaların ihalesinin TOKİ'ye verildiğini açıkladı.

AUZEF sınav takvimi artık açıklandı!  İşte 2023 sonbahar dönemi vize, bitirme, telafi ve tek ders sınavları tarihleri

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, öğrencilerin merakla beklediği güz dönemi sınav takvimini resmi internet sayfasında duyurdu. AUZEF sınavları, her ders için 20 sorunun yer aldığı çoktan seçmeli test formatında gerçekleşecek. Peki sınav tarihleri ne zaman?

Lise mezunu 252 memur alınıyor! Ankara Üniversitesi resmen açıkladı! Başvuru ekranı ve şartları belli oldu!

Ankara Üniversitesi lise mezunu 52 memur alımı yapacağını açıkladı. KPSS puan sıralaması esas alarak görevlendirilme yapacak olan üniversite kadrolara ilişkin detayları açıkladı.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesi imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Bahçeköy Mahallesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesinin Bulunduğu 2 Ada 6 Parsele Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Üniversitesi 453 sözleşmeli personel alıyor! KPSS'den en az 50 puan alanlar dikkat! Şartlar peş peşe açıklandı!

İstanbul Üniversitesi 453 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Peki İstanbul Üniversitesi personel alımı ne zaman? İşte merak edilen ayrıntılar...

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa için 105 sözleşmeli personel alımı yapılacak! İşte personel alım detay ve kadroları

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sağlık birimleri bünyesinde istihdam edilmek üzere 105 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Adaylarda aranan genel şartlar, kadro ve kontenjan bilgisi, başvuru süreci ile ilgili detaylar paylaşıldı.

İstanbul için deprem uzmanından korkutan açıklama: Faylar ölü değil, hareket ediyor!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul için on milyon yıl önceye ait ölü fayların hareket ettiğini söyledi. 

Sağlık Bakanı Koca açıkladı… İşte Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinin yeni adresleri!

Deprem riski taşıdıkları için taşınması kararı alınan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesinin yeni adreslerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. İki hastanenin taşınacağı yeni adresleri neresi olacak?

Uzman isimden şok eden İstanbul açıklaması! İstanbul'da çadır kurulacak yer bile yok! Olası İstanbul depreminde...

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Genel Jeoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şamil Şen, olası İstanbul depremini değerlendirdi. Uzman isimden şok eden İstanbul açıklaması! İstanbul'da çadır kurulacak yer bile yok! Olası İstanbul depreminde...

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığı açıklama yaptı: Bu hizmetlerimiz artık bu şekilde devam edecek!

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığı, 7 Mart itibariyle tüm bölümlerdeki hizmetlerin, deprem riski olmayan çelik yapılarla sürdürüleceğini duyurdu.

Son dakika gelişmesi! İstanbul'da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin ardından bir hastane daha tahliye ediliyor!

İstanbul'da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin ardından bir hastane daha tahliye ediliyor. İşte son dakika gelişmesi...

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacak! İşte şartlar

İstanbul Üniversitesi, sözleşmeli bilişim personeli alım ilanını açıkladı. Üniversite, alımların 8 Şubat'ta Resmi Gazete'de yayımlandığını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Başvuru herkese açık! Cerrahpaşa Rektörlüğü sözleşmeli personel alımı yapacak! Bu ilanları kaçırmayın!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sözleşmeli personel alımı yapacak! Bu ilanları kaçırmayın! Cerrahpaşa Rektörlüğü toplamda 109 Sözleşmeli Personel istihdam edecek.

İstanbul Üniversitesi cerrahpaşa kampüsünün tapusunu aldı mı Haberi

İstanbul Üniversitesi cerrahpaşa kampüsünün tapusunu aldı mı


İstanbul Üniversitesi (İÜ), Çapa ve Cerrahpaşa kampüslerinin tapuları aldı. Üniversite, Rektör Prof. Dr. Yunus Söylet'in başlattığı kapsamlı dönüşüm kapsamında mevcut arazileri dışında 61 bin metrekare yeni araziye kavuştu. Söylet, üniversite için yapılacak binaların ihalesinin TOKİ'ye verildiğini açıkladı. İÜ Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet, "Hayatımın projesi." dediği zorlu süreçle ilgili, "Cerrahpaşa ve Çapa'nın o eski binalarının yıkılıp yeniden yapılması. Ne kadar zor bir hayale talip olduğumuzu çok çabuk anladık. İşe tapu ile başladık ama bu başlangıç pek moralli olmadı. Bu işin bu kadar uzun süreceğini; bu kadar zor bir takım adımların atılması gerektiğini de bilmiyorduk doğrusu. Bunu bir şampiyonluk kupası gibi görüyorum. Bundan sonra İstanbul Üniversitesi iki tane kampüsünün tümüyle sahibi. Nasıl istiyorsa öyle tasarrufta bulunabilir. Ama biz bununla inşallah...