26 / 04 / 2024

istanbul veliefendi şehir parkı projesi

istanbul veliefendi şehir parkı projesi

Milliyet Gazetesi yazarlarından Mehveş Evin bugünkü yazısında Şehir Parkı'na yer verdi. Evin yazısında: "Veliefendi'nin TOKİ evlerine değil, dev bir parka dönüştürülmesi ne güzel fikir" dedi...

The İstanbul Veliefendi Rezidans'ta 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla 3+1!

The İstanbul Veliefendi Rezidans projesinde yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL 'den başlıyor. Bu daireler 188 metrekare tasarlandı.

The İstanbul Veliefendi Evleri iletişim!

Satış süreci devam eden The İstanbul Veliefendi Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 486 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda inşa ediliyor.

Koç Grubu The İstanbul Veliefendi ile cirosunu artırdı!

Sanayici Koç Grubu’na gayrimenkul dopingi… The İstanbul Veliefendi'deki dairelerini devralan grup bu sayede ikinci çeyrek kârını 299 milyon TL artırdı. Grup şimdi projedeki 110 dairesini satışa çıkardı.

Koç Grubu'nun kârını Veliefendi projesi arttırdı!

Sanayici Koç Grubu'na gayrimenkul dopingi..The istanbul Veliefendi'deki dairelerini devralan grup bu sayede ikinci çeyrek kârını 299 milyon TL artırdı. Grup şimdi projedeki 110 dairesini satışa çıkardı.

Koç'tan Veliefendi'de sahibinden satılık daireler!

Sanayici Koç Grubu'na gayrimenkul dopingi... The istanbul Veliefendi'deki dairelerini devralan grup bu sayede ikinci çeyrek kârını 299 milyon TL artırdı. Grup şimdi projedeki 110 dairesini satışa çıkardı.

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Evleri fiyatları!

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Evleri fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor. 15 blok ve 1 rezidans kule olarak yükselen proje 68 bin 33 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.

The İstanbul Veliefendi örnek daireler!

The İstanbul Veliefendi 486 tane daireden meydana geliyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. İşte The İstanbul Veliefendi örnek daireler...

YDA Grup The İstanbul Veliefendi Evleri!

YDA Grup The İstanbul Veliefendi Evleri İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda inşa ediliyor. Projede yer alan daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

The İstanbul Veliefendi konut projesi!

Toplamda 486 adet daireden meydana gelen The İstanbul Veliefendi konut projesi 15 blok ve 1 rezidans halinde yükseliyor. Projede daire fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi satılık!

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi satılık daire fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje toplamda 68 bin 33 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

The İstanbul Veliefendi daire fiyatı!

The İstanbul Veliefendi daire fiyatı! 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana gelen projede 486 tane daire bulunuyor.

The İstanbul Veliefendi güncel fiyatlar!

The İstanbul Veliefendi projesi, Zeytinburnu'nda inşa ediliyor. Proje 15 blok ile 1 rezidans kule halinde hayata geçiriliyor. İşte The İstanbul Veliefendi güncel fiyatlar...

The İstanbul Veliefendi'de son 110 daire satışta!

The İstanbul Veliefendi'de son 110 daire satışta. Fiyatların 1 milyon 200 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında değiştiği proje toplam 486 tane daireden meydana geliyor.

istanbul veliefendi şehir parkı projesi Haberi

istanbul veliefendi şehir parkı projesi

Veliefendi'nin TOKİ evlerine değil, dev bir parka dönüştürülmesi ne güzel fikir! Asıl marifet, İstanbul'un tarihi bostanlarını korumak... Şehrin merkezindeki Gezi Parkı'na dokunmamak İstanbullular, bir süredir Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın sessizliğini kanıksamıştı. Şehrin göbeğinde çıkan Gezi Parkı olaylarında sahneyi Vali'ye devreden Topbaş, geçenlerde iftar sofrasında müjdeyi verdi: Çırpıcı Çayırı ve Veliefendi Hipodromu'nu, Central Park gibi 2-3 milyonun kullanacağı bir kent parka çevireceğiz... 


Düşünsenize, ilk defa İstanbul için böylesine büyük bir park projesi gündeme geliyor! Eğer Veliefendi'de bir kent park yapılabilirse 50 hektar, yani Central Park'ın (341 hektar) yedide biri kadarlık yeni bir yeşil alanımız olacak. 

"Çok kıymetli araziler bunlar" diyor Topbaş... 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı fedakarlık yapmış. İnşaata açmak yerine maliyetine vermişler İBB'ye. 

"İstanbul kent merkezinde, Central Park gibi, Avrupa kentlerinde gördüğümüz gibi...