25 / 04 / 2024

istanbul yatırımları

istanbul yatırımları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son dönemde de havalimanından şehir hastanelerine, köprü ve tünellerden yollara, konut ve ticari alan altyapısından çevre ve kültür yatırımlarına kadar attıkları her adımla İstanbul'a layık olmaya çalıştıklarını belirterek, şu şekilde konuştu:

İstanbul’a yapılan yatırımlar artacak!

17 yıllık AK Parti döneminde İstanbul’a yapılan yatırım tutarı toplamda 303 milyar 84 milyon Türk Lirası'na ulaştı. Yeni dönemde de artarak sürecek yatırımlar arasında Kanal İstanbul ve şehir hastaneleri gibi bir çok prestijli projeler de bulunuyor.

Son 16 yılda İstanbul'da 5 bin 801 proje hizmete açıldı!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada; "Son 16 yılda (2003-2018) genel bütçeden İstanbul'a yapılan harcama toplamı 94,5 milyar liradır. 5 bin 801 proje İstanbul'un hizmetine sunulmuştur" dedi.

Kadir Topbaş: Hedefimiz bin kilometre raylı sistem!

TRANSİST 2016’nın açılışında konuşan Başkan Kadir Topbaş, 44 kilometre olan raylı sistemi 150 kilometreye çıkardıklarını ve 89 kilometre metro inşaatının da devam ettiğini belirterek, "Hedefimiz İstanbul’da bin kilometre raylı sisteme ulaşarak erişim sorunun tamamen çözmek” dedi.

İşte İstanbul'a yapılacak dev projeler!

İstanbul için çok önemli dev ulaşım projeleri anlatan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Taksim Meydanı’na tarihi Topçu Kışlası’nın ve modern opera binasının yapılacağını söyledi.

İstanbul yapılan yatırımlarla cazibe merkezi oldu!

THY sponsorluğunda İstanbul’a gelen 38 gazeteci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın ev sahipliğinde bir araya geldi. Başkan Topbaş son yıllarda yapılan yatırımlarla birlikte cazibe merkezi haline geldiğine dikkat çekti.

İstanbullu yeşil alanın azalmasını istemiyor!

‘Avrupa kentlerinde yaşam kalitesi' araştırmasına göre, İstanbul 79 şehir arasında yaşayanların memnuniyet oranına göre belirlenen listenin son sırasında yer aldı. İstanbulluların yüzde 51'i şehirdeki park, yeşil alanların sürekli azalmasını istemiyor.

Körfez ülkelerinden gelen yatırımcıların İstanbul'a ilgisi büyük!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Gayrimenkul Değerleme Özel Projeler Departmanı Yönetici Yardımcısı Esra Adıbelli Neşeli, "İstanbul yabancı yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor" dedi.

İstanbul'un elektriğine 2 milyar liralık yatırım!

Türkiye'nin en büyük santralleri arasında yer alan İstanbul'daki EÜAŞ Ambarlı Termik Santrali 'nin fuel-oile dayalı 3 ünitesi doğalgaz ve motorinle çalışan kombine çevrim santraline dönüştürülecek

İBB bütçesi 13 bakanlığı solladı!

İBB bütçesi 13 bakanlığı solladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) İBB Meclisi'nde görüşülen 12 milyar 250 milyon liralık bütçesi 2015 genel bütçede öngörülen 13 bakanlığın bütçesini solluyor.

Süleyman Onatça: Türkiye'ye 3 İstanbul daha lazım!

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Süleyman Onatça, İstanbul ve çevresindeki 14 ilde orta gelir tuzağı riski bulunmadığını belirterek, "Türkiye'ye 3 İstanbul daha lazım" dedi

Seul-İstanbul finans köprüsü kuruldu!

Kore'nin en büyük fon sahipleri ve onlara eşlik eden heyetlere, Türkiye sermaye piyasalarının eğitim kuruluşu SPL tarafından 16-17 Ekim günlerinde İstanbul'da verilen eğitim programı, birçok yatırım için zemin oluşturdu.

İstanbul'un yatırım haritası çıkarılacak!

İstanbul Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle İstanbul Üniversitesi ( İÜ ) tarafından yürütülen proje, yatırım yapacak, mağaza ya da şube açacak yatırımcılara nerenin uygun olduğuna yönelik yol gösterecek...

İstanbul'un 2014 bütçesi 9 milyar 100 milyon TL olarak belirlendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 9 milyar 100 milyon lira olarak belirlenen 2014 yılı mali bütçesi, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi. Bütçede aslan payını ulaşım ve çevre aldı...

Kadir Topbaş İstanbul Platformu’na gelişen İstanbul’u anlattı!

İstanbul Platformu’na yatırım ve hizmetleri anlatan Başkan Kadir Topbaş, “Yakın gelecekte İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımız aracını almadan, toplu ulaşım ağıyla daha hızlı, kaliteli ve güvenli erişimi tercih edecek” dedi....

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Çiçen tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Yaşar Özdallı ve Oaltın Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A ortaklığında kuruldu.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Altunalan, Mert Altunalan tarafından kuruldu.

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi  Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Vural Aydın tarafından kuruldu.

İstanbul'da otel yatırımları hızlandı!

Yeni otel yatırımları Türkiye genelinde olduğu gibi İstanbul'da da hız kesmiyor. 'Yatırım niyeti beyanı' olarak kabul edilen teşvik belgesine bağlanan komple yeni otel proje sayısı da bunu ortaya koyuyor. 

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi açıldı!

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Akkaya ve İlter Türkmenoğlu ortaklığında kuruldu.

Anka İstanbul Teknoloji ve Ofis Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Anka İstanbul Teknoloji ve Ofis Yatırımları Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Kekeç tarafından kuruldu.

istanbul yatırımları Haberi

istanbul yatırımları

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı Yeni Hizmet Binası Açılış Töreni'nde gerçekleştirdiği konuşmada, İstanbul'un milletin göz bebeği olduğu kadar, kendilerinin de en büyük aşk ve sevdaları olduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Büyükşehir Belediye Başkanlıklarından başlayarak bulundukları her görevde bu aziz şehre hizmet etme şerefine nail olduklarını belirten Erdoğan, hükümetleri döneminde yaptıkları yatırımlarla İstanbul'u her anlamda güçlendirdiklerini, geliştirdiklerini, güzelleştirdiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dönemde de havalimanından şehir hastanelerine, köprü ve tünellerden yollara, konut ve ticari alan altyapısından çevre ve kültür yatırımlarına kadar attıkları her adımla İstanbul'a layık olmaya çalıştıklarını belirterek, şu şekilde konuştu:

"Dedim ya bu bir aşk meselesidir, bu bir sevda meselesidir. Kuru kuruya laf değil. Hedefimiz İstanbul'u finansın, ticaretin, sağlığın, eğitimin, kültürün merkezi olarak dünyanın...