25 / 04 / 2024

istanbul yeni havalimanı açılışı

istanbul yeni havalimanı açılışı

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 

Yeni Havalimanı markalara fuar etkisi yaratacak!

İstanbul Yeni Havalimanı, Türk ürünleri ve markalarının tanıtılması için en önemli platformlardan biri olacak. Markalar, terminal mağazası ile fuar etkisini yaşayacak ve ürünlerini dünyaya tanıtma fırsatı bulacaklar. 

İstanbul Yeni Havalimanı açılıyor!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk etabı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çok sayıda devlet başkanının katılımıyla saat 16.30'da hizmete açılıyor...

İstanbul Yeni Havalimanı yarın açılıyor!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk fazı, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açılacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına doğru!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına saatler kaldı. 29 Ekim Pazartesi günü yapılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış törenine çok sayıda devlet başkanı katılacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım nasıl sağlanacak?

Türkiye'nin dev projesi İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılmasına sayılı günler kaldı. 29 Ekim'de kapılarını açacak İstanbul'un 3'üncü havalimanına farklı ulaşım alternatifleri bulunuyor.

İstanbul Yeni Havalimanı akıllı olacak!

Takvim gazetesi, Forbes ve Para dergilerinin sponsorluğunda geçekleştirilen Dijital Şehircilik Zirvesi, Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlendi. 

İstanbul Yeni Havalimanı’nın olası ''alan adları'' toplandı!

"Fırsatçı girişimciler, resmi açılışı 29 Ekim’de yapılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın sosyal medyada paylaşılan olası alan adlarını (domain) topladılar.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda gürültü önlemi alındı!

29 Ekim'de resmi açılışı yapılacak olan uçak ve yolcu trafiği ile de dikkat çekecek İstanbul Yeni Havalimanı'nda (İYH) gürültü önleme usulleri uygulanacak.

İstanbul Yeni Havalimanı havadan fotoğraflandı!

29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapacağı İstanbul Yeni Havalimanı'nda ilk kez yer radarları kullanılacak. İstanbul Yeni Havalimanı havadan fotoğraflandı... 

İstanbul Yeni Havalimanı açılışına sayılı günler kaldı!

29 Ekim’de ilk fazı açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı, büyüklüğünden altyapısına kadar pek çok alanda ilklerin Havalimanı olacak. THY’nin uçuş noktalarına eklenen havalimanı tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın merak edilen inşaat süreci!

29 Ekim günü resmi açılışı yapılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nda terminal ve pistler tamamlandı. İstanbul Yeni Havalimanı'nda çevre düzenlemeleri devam ediyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı için geri sayım! 

İstanbul Yeni Havalimanı için sayılı günler kaldı. Peki dünyanın en iyilerinden biri olacak havalimanında bizleri neler bekliyor? İşte İstanbul Yeni Havalimanı hakkında merak edilenler.. 

İstanbul Yeni Havalimanı'na Big Bang usulü taşınma!

İstanbul Yeni Havalimanının 29 Ekim’de törenle açılışının yapılmasının ardından, 30-31 Ekim'de yapılması öngörülen Big Bang usulü ile taşınmanın, 30-31 Aralık'ta yapılacak. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 97'si tamam!

Kabine toplantısı sonrasında açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Kalın, "Üçüncü havalimanıyla ilgili çalışmaların yüzde 97 oranında tamamlandığını ifade edebiliriz. Planlandığı ve kamuoyuna duyurulduğu şekilde de 29 Ekim günü inşallah açılacak." dedi.

Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda son dakika! Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı arası 30 dakikaya iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul Havalimanı'nı kent merkezine bağlayacak Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda TBM ile yapılan tünel açma çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklaması...

Gayrettepe İstanbul Yeni Havalimanı Metrosu'nun ihalesi TBMM'de!

Gayrettepe İstanbul Yeni Havalimanı Metro İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Park Inn by Radisson İstanbul yeni havalimanının ilk oteli oldu!

Silk & Cashmere mağazalarının sahibi Ayşen Zamanpur'un ortağı ve eşi Bijen Zamanpur, yeni açılan İstanbul Havalimanı yolcularına hizmet verecek ilk otel olan Park Inn by Radisson İstanbul'un sahibi oldu.

İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihi itibariyle açıldı. Havalimanın açılışı ile birlikte en çok merak edilen şey ulaşımı oldu. Peki İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

İstanbul Airport: İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " oldu. Dünyanın en büyük havalimanı olma özelliğine sahip olan İstanbul Airport bugün hizmete açıldı. Dev havalimanında ilk uçuş 31 Ekim'de yapılacak...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni başladı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni  Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı başladı...

İstanbul Yeni Havalimanı ile 2023 hedefine bir adım daha yaklaştık!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İstanbul'da açılacak yeni havalimanı ile 2023 hedeflerimize bizi bir adım daha yaklaştık" dedi...

İstanbul Yeni Havalimanı dünyaya yeni bir pencere açacak!

Adalet Bakanı Gül, "Cumhuriyetimizin 95'inci yıl dönümünde, dünyanın en prestijli projelerinden birini, İstanbul'da açılacak yeni havalimanını ülkemize kazandırıyoruz" dedi...

Bilal Ekşi'den İstanbul Yeni Havalimanı açıklaması!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, açılışına dakikalar kala İstanbul Yeni Havalimanı'nın İstanbul'u global bir aktarma merkezi haline getireceğini söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı açılışına saatler kaldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda devlet başkanının katılımıyla bugün hizmete açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına dakikalar kaldı. Dünya liderleri açılış törenine katılmak için İstanbul'da gelmeye başladı...

7 maddede İstanbul Yeni Havalimanı!

Türkiye'nin en pahalı projesi olan yeni havalimanı bugün açılıyor. Şu ana kadar alanın ismi dışında projeyle ilgili kafalarda bir soru işareti yok. İşte iş cinayetleri, tartışmalı yer seçimi ve devasa pistleriyle İstanbul Yeni Havalimanı hakkında bilmeniz gereken 7 Madde....

İstanbul Yeni Havalimanı'na NG Kütahya Seramik imzası!

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 

TİM'den İstanbul Yeni Havalimanı için tanıtım kampanyası!

TİM İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışını ve ihracata etkilerini dünyaya duyurmak amacıyla uluslararası kampanya başlattı. 

istanbul yeni havalimanı açılışı Haberi

istanbul yeni havalimanı açılışı

NG Kütahya Seramik, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 95'inci yılında açılan İstanbul Yeni Havalimanı için 450 bin metrekarelik seramik üretimi gerçekleştirdi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre İstanbul Yeni Havalimanı'nda, NG Kütahya Seramik fabrikalarında üretilen ve teknik porselen karo özelliği taşıyan Magnum serisi kullanıldı. Yeni Havalimanı için özel olarak üretilen bu seri, trafik yoğunluğu fazla olan yaşam alanlarında kullanılıyor. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, "Havalimanı, Magnum serisinin yüzey efektleriyle estetik bir görünüm kazandı" dedi. 

Güral, "İstanbul Yeni Havalimanı'nda kullanılan "full body" porselen karolarımız dünya çapında talep gören ürünlerimiz arasında yer alıyor. Bizim amacımız farklı olmak ve yapılmayanı yapmak. Bu nedenle, en gelişmiş teknolojilerle, en yüksek kalitede ve yenilikçi fikirlerle üretim faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Artan üretim kapasitemiz ile birlikte ihracat yaptığımız ülke...