29 / 03 / 2024

İstanbul yeni havalimanı son durum

İstanbul yeni havalimanı son durum

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, açılışına dakikalar kala İstanbul Yeni Havalimanı'nın İstanbul'u global bir aktarma merkezi haline getireceğini söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı bugün açılıyor!

Dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Havalimanı'nın ilk fazı bugün açılıyor. Toplam 26.1 milyar Euro yatırımla inşa edilen havalimanı yılda 200 milyon yolcuya hizmet verecek.

İstanbul Yeni Havalimanı üzerinde 11 saat uçmak yasak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün resmi açılışını yapacağı İstanbul Yeni Havalimanı'nın içinde olduğu büyük bir alan üzerinde bugün 11 saatliğine uçuş yasağı getirildi...

İstanbul Yeni Havalimanı'na yurtdışından teklif!

Yeni Havalimanı’nı inşa eden ve işletmesini yapacak İGA'nın ortaklarından Cemal Kalyoncu, yarın açılacak havalimanıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul Yeni Havalimanı için geri sayım başladı!

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına son 28 gün kaldı.

İstanbul Yeni Havalimanı ilkleriyle tarihe geçecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim'de ilk fazı hizmete alınacak İstanbul Yeni Havalimanı, büyüklüğünden altyapısına, güvenlik sistemlerinden mimarisine kadar pek çok alana ilkleriyle damga vuracak...

İstanbul Yeni Havalimanı 1 hafta sonra açılacak!

Toplam 7.5 milyar Euro harcanarak inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 1 hafta kaldı. İlk planda 90 milyon yolcuya hizmet vermesi beklenen projede ilk sefer 31 Ekim'de yapılacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 10 gün kaldı!

29 Ekim'de açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 10 gün kaldı. Yüzde 97'si tamamlanan projenin açılışı için tüm hazırlıklar tamamlandı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda aceleye gerek yok!

Dünyanın en büyük havalinı İstanbul Yeni Havalimanı, 29 Ekim'de açılacak. Havalimanın açılışıyla ilgili endişeler ise devam ediyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı çekim merkezi olacak!

Toplam 7.5 milyar Euro harcanarak inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı açılış için gün sayıyor. IGA İstanbul Yeni Havalimanı, tek bir havalimanından 300 ayrı destinasyona uçuş imkânı sağlayarak, Türkiye'nin küresel havayolu taşımacılığındaki iddiasını perçinleyecek bir 'çekim merkezi' olacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda ilk sefer yoğunluğu!

Açılışına 16 gün kalan İstanbul Yeni Havalimanı'nda her şey hazır. 31 Ekim'de ilk tarifeli seferi yapılacak havalimanında TK2141 sefer sayılı Ankara uçağında bulunmak isteyen yolcular yer dolu uyarısıyla karşılaştı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 18 gün kaldı!

Toplam 7.5 milyar Euro harcanarak inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı açılış için gün sayıyor. İşte 18 gün sonra açılacak havalimanından son durumlar...

İstanbul Yeni Havalimanı'nda her şey hazır!

Toplam 7.5 milyar Euro harcanan İstanbul Yeni Havalimanı açılış için hazır. İGA Havalimanı İşletmesi AŞ CEO’su Kadri Samsunlu, açılış sembolik değil gerçekten olacağını vurguladı.

İstanbul Yeni Havalimanı teknolojide de birinci!

29 Ekim’de hizmete açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı, dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı olmasının yanı sıra, sahip olduğu teknolojileriyle de adından söz ettirecek

İstanbul Yeni Havalimanı'nda eğitimler devam ediyor!

29 Ekim'de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda DHMİ hava seyrüsefer hizmetleri, işletme, inşaat, bilgi teknolojileri ve elektronik altyapının tamamlanması kapsamında eğitimlere devam ediliyor.

Yeni havalimanının tabelasındaki isim, internette 2002'de alınmış!

Girişindeki tabelada “İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport” yazan İstanbul Yeni Havalimanı’nın alan adının “com.tr”si 2.5 ay, “com” uzantılısı ise 16 yıl önce alınmış. 

Bilal Ekşi'den İstanbul Yeni Havalimanı açıklaması!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, açılışına dakikalar kala İstanbul Yeni Havalimanı'nın İstanbul'u global bir aktarma merkezi haline getireceğini söyledi.

Yeni Havalimanı'nın ilk yapay zeka teknoloji denemeleri Vodafone'den!

 Vodafone, İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk çağrısını yapan ve ilk yapay zeka teknoloji denemelerini gerçekleştiren operatör oldu...

İstanbul Yeni Havalimanı açılışına saatler kaldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda devlet başkanının katılımıyla bugün hizmete açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına dakikalar kaldı. Dünya liderleri açılış törenine katılmak için İstanbul'da gelmeye başladı...

7 maddede İstanbul Yeni Havalimanı!

Türkiye'nin en pahalı projesi olan yeni havalimanı bugün açılıyor. Şu ana kadar alanın ismi dışında projeyle ilgili kafalarda bir soru işareti yok. İşte iş cinayetleri, tartışmalı yer seçimi ve devasa pistleriyle İstanbul Yeni Havalimanı hakkında bilmeniz gereken 7 Madde....

THY'yi yeni havalimanına Arkas taşıyor!

İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınma hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. THY'nin büyük yer ekipmanları Arkas Lojistik tarafından taşınıyor. Büyük taşınmanın toplamda 5 binden fazla TIR ile 45 saatte tamamlanması planlanıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'na NG Kütahya Seramik imzası!

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 

TİM'den İstanbul Yeni Havalimanı için tanıtım kampanyası!

TİM İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışını ve ihracata etkilerini dünyaya duyurmak amacıyla uluslararası kampanya başlattı. 

Yeni Havalimanı açılışında HAVAİST otobüsleri hizmet verecek!

Bugün açılışı gerçekleşecek İstanbul Yeni Havalimanı'na gidecek misafirler HAVAİST otobüsleri tarafından havalimanı otoparkından etkinlik alanına taşınacak.

Yeni Havalimanı markalara fuar etkisi yaratacak!

İstanbul Yeni Havalimanı, Türk ürünleri ve markalarının tanıtılması için en önemli platformlardan biri olacak. Markalar, terminal mağazası ile fuar etkisini yaşayacak ve ürünlerini dünyaya tanıtma fırsatı bulacaklar. 

Yeni Havalimanı'nın bagaj sistemi dünyaya örnek olacak!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın bagaj sistemi, Taksim ile Tuzla arası bir mesafeye denk gelen 42 kilometre uzunluğa sahip olacak. Havalimanına erken gelen yolcular, bagajlarını istedikleri anda teslim alma şansına sahip olacaklar. 

Yeni Havalimanı'nın temizliği UFS Tesis Yönetimi’ne emanet!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın temizlik hizmetini United Group şirketi olan UFS Tesis Yönetimi yapacak. Şirket, tüm süreçlerde gelişmiş teknolojileri kullanacak.

Türk Telekom, Yeni Havalimanı'nı dünyaya bağlayacak!

Türk Telekom, bugün açılışı gerçekleştirilecek olan İstanbul Yeni Havalimanı'nda en yeni teknolojileri ve güçlü altyapısı ile hazır olacak.

İstanbul yeni havalimanı son durum Haberi

İstanbul yeni havalimanı son durum

Türk Hava Yolları ve Hong Kong Hava Yolları arasında 'kod paylaşımı' anlaşması için imzalar atıldı. Posta gazetesinde yer alan haberine göre, THY'nin Yeşilköy'deki Genel Müdürlük binasında yapılan imza törenine THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ile Hong Kong Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Wang Liya katıldı. 

"MİLLETİMİZE BÜYÜK BİR ARMAĞAN VERİYORUZ"

Törende konuşan Bilal Ekşi, Cumhuriyet'in 95. yılı nedeniyle çok özel bir günde olduklarını, bu özel günde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışıyla millete büyük bir armağan verildiğini belirtti.. Ekşi, "İstanbul Yeni Havalimanı aslında İstanbul'u bölgesel değil, global bir aktarma merkezi haline getirecek. Hem çekim merkezi haline gelmiş olacak hem de Türk Hava Yolları'nın mevcut, dünyanın 122 ülkesine olan seferlerini daha fazla derinleştirecek, daha...