19 / 04 / 2024

İstanbul yıllık turist memnuniyeti anketinde kaçıncı

İstanbul yıllık turist memnuniyeti anketinde kaçıncı

Dünyaca ünlü seyahat sitesi Tripadvisor’ın 54 bin kullanıcısı üzerinde yaptığı yıllık turist memnuniyeti anketinde İstanbul 37 turistik merkez arasında Paris, Roma ve Prag’ı geride bırakarak 4’üncü sırada yer aldı.

Yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisse!

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini merak ederken, Borsa Filozofu da yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım...

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

KONUTDER: İstanbul’un yıllık 123 bin yeni konuta ihtiyacı var!

KONUTDER, İstanbul için 10 yıllık konut ihtiyacını ortaya koyan ayrıntılı bir “İstanbul Konut Stratejisi Raporu” hazırladı. Rapora göre İstanbul’un yıllık 123 bin adet yeni konuta ihtiyacı olduğu ortaya çıktı.

İstanbul'un yıllık konut ihtiyacı 123 bin!

İstanbul'un 2023 yılında 16 milyon olan nüfusunun 2032 itibarıyla yüzde 5 artışla 16,7 milyona ulaşacağı ve artan nüfusun konut ihtiyacı doğuracağı kaydediliyor. Ayrıca İstanbul'un yıllık ortalama 123 bin; 10 yıllık dönemde de 1,23 milyon yeni konuta ihtiyacı var.

14 yıllık borsacı 2024'te 14 büyük hissede hedeflerini açıkladı!

Yatırımcıların gündeminden düşmeyen Borsa İstanbul günün ilk yarısında yüzde 0,38 değer kaybederek 7.789,41 puana indi. Borsa'nın nasıl bir seyir izleyeceği merak edilirken, 14 yıllık borsacı 2024'te büyük hisselerde hedeflerini açıkladı....

İstanbul'un enflasyonu belli oldu! Yıllık enflasyon yüzde 74,88 oldu!

İstanbul Ticaret Odası tarafından yapılan açıklamaya göre mega kent İstanbul'da aralık ayında perakende fiyatlar aylık yüzde 3,52, yıllık bazda ise, yüzde 74,88 şeklinde de oldu.

Prof. Dr. Süleyman Pampal'dan beklenen İstanbul depremi açıklaması: 250 yıllık süre geçti, 7 ve üzerinde olacak!

Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul'da beklenen büyük deprem ile ilgili açıklamalarda bulundu ve 250 yıllık sürenin bittiğine dikkat çekti. İşte Pampal'ın o açıklamaları...

Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu!

İstanbul'daki paylaşımlı ofis alanları, yılın ilk çeyreğinde yüzde 25 büyürken, Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu. İşte bölge bölge kira rakamları...

İstanbul'un enflasyonu açıklandı: Yıllık bazda yüzde 72,73, aylık bazda yüzde 3,69 oldu! 

İstanbul'un enflasyonu aylık ve yıllık bazda açıklandı. İşte o son dakika rakamları...

İTO açıkladı: İstanbul’da yıllık enflasyon resmen tavan yaptı! Görenler gözlerine inanamadı!

İstanbul Ticaret Odası, İstanbul’un eylül ayın enflasyonunu paylaştı. Buna göre, İstanbul'un eylül ayı enflasyonu yıllık bazda yüzde 73,18 oranında artarken, aylık bazda yüzde 5,46 olarak kayıtlara geçti.

İstanbul'da zamlı okul servisi ücretleri en kadar oldu? İşte kilometre başına aylık ve yıllık yeni ücretler

İstanbul servis ücretleri zammı belli oldu. Peki, İstanbul'da zamlı okul servisi ücretleri en kadar oldu? İşte kilometre başına aylık ve yıllık ücretler...

Kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı rekor seviyelere ulaşıyor!

BETAM'ın raporuna göre, kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı yüzde 189,5 olarak kaydedildi. İstanbul'da yıllık kira artışı yüzde 138,5, Ankara'da yüzde  153 ve İzmir'de yüzde 182,1 olarak gerçekleşti.

İstanbul'daki 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım başladı!

İstanbul Küçükçekmece'de mülk sahipleri arasındaki anlaşmazlık sebebiyle bir türlü yıkılamayan, 13 blok ve 240 daireden meydana gelen 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım çalışmaları başladı. 

İstanbul yıllık turist memnuniyeti anketinde kaçıncı Haberi

İstanbul yıllık turist memnuniyeti anketinde kaçıncı


Dünyaca ünlü seyahat sitesi Tripadvisor’ın 54 bin kullanıcısı üzerinde yaptığı yıllık turist memnuniyeti anketinde İstanbul 37 turistik merkez arasında Paris, Roma ve Prag’ı geride bırakarak 4’üncü sırada yer aldı.


Kullanıcıların şehirleri yerel halkın yardımseverliği, taksi şöförlerinin tavırları, sokakların temizliği, toplu taşıma ve gece hayatı gibi kategorilere göre oyladığı şehirlerden Japonya’nın başkenti Tokyo birinci oldu. Listede Tokyo’yu ABD’nin New York ve İspanya’nın Barcelona şehirleri takip etti. Ankette genel deneyim kategorisinde sokakların kirliliğinden dolayı en sonda sırada Hindistan’ın Mumbai kenti yer aldı. Dominik Cumhuriyeti’nin sahil kenti Punta Cana ve Rusya’nın başkenti Moskova da memnun olunmayan kentler arasındaydı. Tripadvisor daha önce de 2014 yılının en popüler seyahat kentinin İstanbul olduğunu...