25 / 04 / 2024

İstanbulda 5 bölgede KDV avantajlı daire

İstanbulda 5 bölgede KDV avantajlı daire

İstanbul'un gelişen lokasyonlarında hayata geçirdiği projelerde yüzde 1 KDV oranı ile satış yapıyor. Şirket, Halkalı/Atakent'ten Feriköy/ Şişli'ye, Zekeriyaköy'den Kartal'a ve Esenyurt'a, kadar değişlik lokasyonlardaki projelerde uygun ödeme planları...

Bozkurt 2,5 yılda yeniden inşa edildi! TOKİ 5 bölgede 651 modern konut yaptı!

Ezine Çayı'nın taşmasının ardından can kayıpları ve büyük hasarın meydana geldiği Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde selin izleri yaklaşık 2,5 senede büyük oranda silindi. Bölgede TOKİ aracılığıyla 651 modern konut inşa edildi.

Murat Kurum: Güvenli bölgede ilk etapta 140 köy oluşturulacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen Kabul Töreni’ne katıldı. Törende gazetecilerin sorularını cevaplayan Kurum, güvenli bölge ile ilgili güvenli bölgede ilk etapta 140 köy oluşturacağının bilgisini verdi...

Mevlüt Çavuşoğlu: Güvenli bölgede konut ihtiyacı karşılanmalı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, güvenli bölgede konut yapımı, sağlık, eğitim hizmeti, su, elektrik gibi temel ihtiyaçların karşılanması gerektiğini söyledi.

TOKİ Ankara Kuzeykent 5. Bölge kura çekimi bugün!

TOKİ Ankara Kuzeykent 5. Bölge kura çekimi bugün noter huzurunda gerçekleştirilecek. 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede satışa sunulan 809 daire sahiplerini bulacak...

Mektebim Okulları yedi pilot bölgede kampüs açacak!

Mektebim Okulları, STEM alanında güçlü bir adres olma hedefiyle UNESCO ile işbirliğine gitti.  Bu doğrultuda Türkiye’de yedi pilot bölgede en az bir kampüs açmayı planlıyor.

Korkutan deprem uyarısı! 6.5 büyüklüğünde olacak!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, korkutan deprem açıklamasında bulundu. Marmara'da 6.5 büyüklüğünde deprem olacağını söyleyen Ercan, depremin 25-30 saniye süreceğini söyledi.

İstanbul'daki 5 büyük millet bahçesi yarın açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, İstanbul'da 5 millet bahçesinin hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacağını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. İstanbul'daki 5 büyük millet bahçesinin açılışı yarın yapılacak. 

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap projesindeki konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Sur Yapı Altın gibi bir kampanyayla 5 büyük fırsat!

Gayrimenkul sektörünün öncü firması Sur Yapı, gayrimenkul alıcıları ve yatırımcıları için 5 büyük fırsatın yer aldığı‘‘Altın gibi bir kampanya” hazırladı.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 1. Etap başvuru dönemi başladı!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 1. Etap başvuru dönemi başladı. Toplamda 70 daireden meydana gelen projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılıyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap başvuruları başladı. Açık satış yöntemiyle satışa sunulan projede toplamda 29 adet daire yer alıyor.

Türkiye'nin 5 bölgesine mega endüstri bölgeleri kurulacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin 5 bölgesine "mega endüstri bölgeleri" kurulacağını açıkladı.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge başvuruları başladı!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap'ta yer alan 216 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

İstanbulda 5 bölgede KDV avantajlı daire Haberi

İstanbulda 5 bölgede KDV avantajlı daire

İNANLAR İnşaat, İstanbul'un gelişen lokasyonlarında hayata geçirdiği projelerde yüzde 1 KDV oranı ile satış yapıyor. Şirket, Halkalı/Atakent'ten Feriköy/ Şişli'ye, Zekeriyaköy'den Kartal'a ve Esenyurt'a, kadar değişlik lokasyonlardaki projelerde uygun ödeme planları sunuyor. Halkalı'da konumlanan ve 30 ve 40 katlı 2 bloktan oluşan Terrace Tema'da 416 daire yer alıyor. Esenyurt'ta konumlanan Terrace Miks projesinde ise 437 daire, 508 home ofis inşa ediliyor. Şirket, kentsel dönüşüm çalışmaları ve alt yapı projeleri ile öne çıkan Kartal'da ise Aslı'ı Bahçe projesini hayata geçiriyor. 


Sabiha Gökçen' e, metroya ve Adliye Sarayı'na yakınlığı ile dikkat çeken projede 90 daire bulunuyor, inanlar, 3. köprü ve Kuzey Marmara Yolu ile değerini kazanan Zekeriyaköy'de 3 seçenek sunuyor. Terarce Doğa projesinde 36 villaya yer veren şirket, Terrace Plus projesinde 5 farklı...