26 / 04 / 2024

istanbulda bayram trafiği son durum

istanbulda bayram trafiği son durum

Kurban Bayramı nedeniyle İstanbul’da yoğun trafik yaşanıyor. Kurban Bayramı öncesi son iş günü olması ve erken bayram tatiline çıkanlar yüzünden Boğaiçi Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü başta olmak üzere pek çok noktada yoğunluk yaşanıyor...

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

MediaMarkt’tan 'Bayram Temizliği' kampanyası! İşte indirimli ürünler... 14 Nisan 2023 fiyat listesi 

Ramazan bayramına özel 'Bayram Temizliği' kampanyası başlatan MediaMarkt, 17 Nisan'a kadar birçok markaya ait çeşitli elektrikli süpürge modelleri ve hava temizleyicide geçerli indirim fırsatı sunuyor. Peki, MediaMarkt'ta elektrikli süpürgeler ne kadar?

Milyonlarca kişinin merakla beklediği haber geldi! İşte bayram ikramiyelerinin yatacağı tarih

2023 senesi ile beraber güncellenen emekli bayram ikramiyeleri için merakla beklenen tarih verildi..  Bayram ikramiyesine gelen zam ile beraber yatırılacağı tarih açıklandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş emekli bayram ikramiyelerine has ayrıntıları paylaştı.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine müjde geldi! Bayram ikramiyesi için açıklama geldi!

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine karşılıksız 2000 TL ödeme yapılacak. Devlet bayram harçlığı verecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ödeme için onay verdi.   İşte ödeminin tüm detayları...

Emekli bayram ikramiyeleri için kritik görüşme! 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün bugün bir görüşme yapacak. Peki 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? Emekli bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatacak?

Çok önemli gelişme! Emekliye yapılan zammın ardından bu kez de bayram ikramiyeleri için açıklama geldi!

Emeklilere dün yapılan yüzde 25’lik artışın ardından umduğunu bulamayan emekliler, bugün de ilave gelen yüzde 5’lik zamla sevinirken, hükümete bir çağrı da, bayram ikramiyeleri için çağrı yapıldı.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektöründe bayram var! İşte 16 Kasım 2022 güncel demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda art arda indirim haberleri geldi. Gelen indirimler inşaat sektöründe bayram havası yaratırken vatandaşlar güncel demir fiyatlarını merak ediyor. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 16 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

BMW i4 fiyatlarına zam geldi mi? Bu ay BMW i4 ne kadar? İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Şık tasarımı ve sportif görünümü bir araya getiren BMW i4, profesyonel sürüş asistanıyla sürüşü ve sıkışık trafiği konforlu ve güvenli hale getiriyor. Peki BMW i4 fiyatlarına zam geldi mi? Bu ay BMW i4 ne kadar? İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Ekonomik kriz trafiği etkiledi! Kayıtlı taşıt sayısında ciddi erime

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı bundan bir önceki aya göre yüzde 0,1 azalım gösterdi. Trafiğe kayıtlı toplam taşıt sayısı ağustos ayının sonu itibarıyla 26 milyon 29 bin 230 olarak kayıtlara geçti. İşte detaylar…

1 doları olanı bile hemen baksın! Dolarda bayram hareketliliği! Son dakika dolar kaç TL? 11 Temmuz 2022 dolar kuru..

Dolar yatırımcıları ve doları olan vatandaşlar, son dakika dolar kurunu araştırıyor. Milyonlarca kişi 'Dolar bugün kaç TL?, Dolar yükseldi mi?, Dolar/TL ne kadar?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte 11 Temmuz 2022 güncel dolar kuru...

Huawei P50 Pocket'a 3 bin TL'lik bayram indirimi! İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Huawei, katlanabilen akıllı cep telefonu Huawei P50 Pocket'a Kurban Bayramı'na özel 3 bin TL indirim yaptı! Peki, Huawei P50 Pocket fiyatları ne kadar? İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi... 

İkinci el otomobil pazarında bayram hareketliği! Sıfır ve ikinci el araba fiyatları nasıl seyrediyor?

Kurban Bayramı öncesinde araba satın almak isteyenler, otomobil fiyatları konusundaki araştırmalarına devam ediyor. İşte detaylar…

Bayram ikramiyelerinde son dakika! İkramiyelerin yatacağı tarih belli oldu! Zam geldi mi? Hemen bu tarihlere bakın!

Milyonlarca emeklinin beklediği bayram ikramiyeleri için tarih belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yaptığı son dakika açıklamasında 2022 yılı Kurban Bayramı Emekli Bayram İkramiyelerinin bayramdan önce 2-7 Temmuz’da hesaplara yatırılacağını açıkladı.

istanbulda bayram trafiği son durum Haberi

istanbulda bayram trafiği son durum

İstanbul’da bayram tatilinin başlamasına saatler kala trafikte yoğunlaşma başladı. Ataşehir’de meydana gelen kaza nedeniyle TEM’de bir şerit trafiğe kapandı.


İSTANBUL’da yaklaşan Kurban Bayramı trafiği etkilemeye başladı. Bayram tatiline gidenlerle son iş gününü değerlendirenler nedeniyle İstanbul trafiği özellikle Boğaz köprülerinde çok etkili. Havadan yaptığımız çekimlerde ise İstanbul Otogarı sakinliğini koruyor. Otogar’ın bu geceden itibaren yoğunlaşması bekleniyor.


Kurban Bayramı nedeniyle İstanbul’da yoğun trafik yaşanıyor. Kurban Bayramı öncesi son iş günü olması ve erken bayram tatiline çıkanlar yüzünden Boğaiçi Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü başta olmak üzere pek çok noktada yoğunluk yaşanıyor. Köprülerde her iki yönde kilometrelerce araç kuyrukları var.


Eskihisar’daki feribot iskelesinde yoğunluk yaşanıyor.


İstanbul’un Ataşehir ilçesinde TEM otoyolunda bir kaza meydana geldi. Kaza nedeniyle bir şerit trafiğe kapatılınca trafik kilitlendi.


Kaza, trafik sıkışıklığının Bahçeşehir’e...