26 / 04 / 2024

İstanbulda bazı bölgelere su verilemiyor

İstanbulda bazı bölgelere su verilemiyor

İstanbul'da yaşanan geniş çaplı elektrik kesintisi nedeniyle bazı mahallelere su verilemiyor. İSKİ'den yapılan açıklamada Bağcılar, Fatih ve Bayrampaşa'daki bazı mahallelere su verilemediği, çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Zemini sağlam bölgelerdeki konutlara talep patlaması!

Türkiye'de 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinden sonra zemini sağlam bölgelere talep arttı. Özellikle deprem uzmanlarının açıklamaları doğrultusunda bazı bölgeler yeni konut alacakların tercihlerini değiştiriyor.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Serbest bölgelere tahsis edilen Hazine taşınmazları meclis gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, 1 Kasım 2021 tarihi itibarıyla mülkiyeti Hazineye ait olup serbest bölgelere tahsis edilen taşınmazlara ilişkin soru önergesi verdi. 

İzmir Urla'da 56 villalı sitedeki bazı bölümler için yıkım kararı!

İzmir Urla'da ilçesinde geçtiğimiz senede 6 Ekim tarihinde, kumar oynatıldığı ve sahte içki satıldığı iddiasıyla jandarma tarafından operasyon gerçekleştiren Bademler Mahallesi'ndeki 56 villalı sitede bazı bölümlerin imara aykırı ve kaçak yapıldığı öğrenildi.

İstanbul, Sivas ve Erzurum'da bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Mega kent İstanbul, Sivas ve Erzurum'da yer alan bazı bölgelerin sit alanları "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

6 ildeki bazı bölgeler 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi!

Muğla, Antalya, Balıkesir, İstanbul, Sivas ve Bolu illerinde yer alan bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Antalya Gündoğmuş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31502 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Dikili'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

İzmir İli, Dikili ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31488 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Ayaş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara İli, Ayaş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri Yeşilhisar'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Kayseri İli, Yeşilhisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Demre ve Finike ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

İzmir İli, Kemalpaşa ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çankırı'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Çankırı İli, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbulda bazı bölgelere su verilemiyor Haberi

İstanbulda bazı bölgelere su verilemiyor

İstanbul'da elektrik kesintisi nedeniyle bazı mahallelere su verilemiyor.


İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (İSKİ) internet sitesindeki duyuruya göre, "elektrik kesintisi problemi" nedeniyle Arnavutköy Mehmet Akif Ersoy, Fevzi Çakmak, Nene Hatun, Mavigöl, Anadolu, Merkez ve Atatürk mahallelerine saat 10.46, Bağcılar'da saat 11.11'den bu yana devam eden kesintinin 20.00 sıralarında sona ermesi bekleniyor.


Fatih'te Seyyid Ömer, Mevlanakapı, Şehremini, Silivrikapı, Arıkali, Karagümrük ve Haseki Sultan mahallelerinde 11.06'da kesilen suyun 22.00, Güngören'de Mehmet Nesih Özmen, Mareşal Çakmak, Merkez, Tozkoparan, Sanayi, Haznedar, Akıncılar, Avdurrahman Nafiz Gürman, Gençosman, Güven ve Güneştepe mahallelerine 11.02'den bu yana verilemeyen suyun 21.00, Kağıthane'de Seyrantepe, Şirintepe, Yeçilce, Çeliktepe, Emniyetevleri ve Ortabayır mahallelerinde 14.29 kesilen suyun 19.30 gibi giderilmesi tahmin ediliyor.


Bayrampaşa'da Terazidere, Ortamahalle, Yenidoğan, Muratpaşa, Cevatpaşa, Altıntepsi, İsmet Paşa, Kocatepe ve Kartaltepe mahallelerine...