24 / 04 / 2024

istanbulda en yüksek kiralar hangi ilçede

istanbulda en yüksek kiralar hangi ilçede

Artan kira ücretleri karşısında kiracılar imza kampanyası başlattı. 'Kiralara Üst Sınır Getirilsin' sloganıyla başlayan imza kampanyası kısa sürede büyük destek gördü. 

İstanbul'da kiralar tırmanmaya devam ediyor!

İstanbul'da kira artışları tırmanmaya devam ediyor. İstanbul sakinleri artan kira fiyatları karşısında tepkilerini dile getirdi.

İstanbulluların yüzde 95’i kiralardan şikayetçi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İstanbul Planlama Ajansı (İPA)'ndan yapılan araştırmaya göre; İstanbul'da yaşayan vatandaşların yüzde 95'i yüksek kiralar nedeniyle şikayetçi. 

İstanbulluların derdi yüksek kiralar!

Halktv yazarlarından İsmail Saymaz bugünkü yazısında İstanbul'daki yüksek kiraları kaleme aldı.

İstanbul'da kira fiyatları iki kat arttı!

İstanbul genelinde kira fiyatlarında rekor artış tüm hızıyla devam ediyor. CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer kira fiyatlarına yönelik komisyon kurulması yönünde talepte bulundu. 

İstanbul'da boş daireler hızla kiralanıyor!

İstanbul genelinde kira ücretleri yüzde 50 ile 80 arasında artış gösterdi. Boşanmalardaki artışlar ve yabancı göçmen sayısının artmasıyla kiralık evler kapış kapış kapılıyor. 

İstanbul'da 100 binden fazla kişi kiralık ev arayışında!

İstanbul'da yükselen kira fiyatları gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Kent genelinde 100 binden fazla kiralık ev arıyor. Mega kentte semt seçmek lüks haline haline geldi. 

İstanbul'da en yüksek kiralar hangi bölgelerde?

İstanbul'da kira ücretleri rekor seviyelere ulaştı. Özellikle Sarıyer'e bağlı Rumelihisarı'nda kiralar neredeyse yüzde 290 yüksek.

İstanbul'da kiralık ev bulmak neredeyse imkansız!

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla beraber İstanbul'un birçok ilçesinde kiralık konut bulmak neredeyse imkansızlaştı. Durum böyle olunca kiralık ev fiyatları tavan yaptı. 

İstanbul'da ev kiraları rekora koşuyor!

İstanbul genelinde konut arzının azalması ile birlikte kiralık konut bulmak bir hayli zorlaştı. Durum böyle olunca kiralık ev fiyatları da tavan yaptı. 

İstanbul'da emlak piyasası ne durumda?

İstanbul'da konut kiraları ve ev fiyatları bir hayli yükseldi öyle ki harabe evlerin fiyatları bile dudak uçurtuyor.

İstanbul'da en yüksek kiralar hangi ilçede?

İstanbul'da kira fiyatları gitgide yükseliyor. Arzın az olması nedeniyle kiralık ev arayan vatandaşlar ev bulmakta zorlanıyor.

Sanayi üretimi 21 ayın en yüksek seviyesinde!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklanan sanayi üretim verilerine göre arındırılmamış (ham) sanayi üretim verisi ağustos ayında yıllık yüzde 12,5 artarak 2012 Aralık ayından beri en yüksek seviyeyi gördü.

Dünyanın en yüksek rezidansı Marina 101'de yaşam 2015'te başlıyor!

TAV İnşaat'ın Dubai'de yapımına devam ettiği Marina 101'de son viraja girildi. 425 metrelik uzunluğuyla dünyada Türk müteahhitler tarafından hayata geçirilen en yüksek bina unvanına sahip proje 2015'te tamamlanacak...

Batışehir, İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 projesi arasında birinci!

‘’İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 projesi’’ araştırmasında EgeYapı Group tarafından Bağcılarda hayata geçirilen Batışehir projesi listenin birinci sırasında yer alarak İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek projesi oldu...

Satılık konut fiyatlarında en yüksek artış İstanbul’da gerçekleşti!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Ağustos ayı raporu yayınlandı. Satılık konut fiyatlarında en yüksek artış İstanbul’da gerçekleşti.

Gültepe'de en yüksek ev kirası 400 lira!

13 mahallenin bulunduğu Gültepe, sahip olduğu İzmir Körfezi manzarasına rağmen en yüksek ev kirası 400 lira en düşüğü ise 250 lira...Ulubatlı Mahallesi Muhtarı Ramazan Kolaç konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Harcamada en yüksek pay konut ve kiraya ayrıldı

Türkiye İstatistik Kurumu'nun ''Hanehalkı Tüketim Harcaması'' araştırmasına göre 2013 yılında tüketim amaçlı yapılan harcamalar içinde en yüksek payı yüzde 25 ile konut ve kira aldı.

Tüketim harcamalarında en yüksek pay konut ve kiranın!

Türkiye genelinde 2013 yılında hanehalklarının tüketim amaçlı yaptığı harcamalar içinde en yüksek payı yüzde 25 ile konut ve kira alırken, harcamaların yüzde 19,9'u gıda ve alkolsüz içeceklerden oluştu.

Ofis fiyatlarının en yüksek olduğu semt Esentepe!

İstanbul genelindeki A sınıf ofislerin kirası yüzde 1.40, B sınıfı ofislerin kirası ise yüzde 3.76 artış gösterdi. Esentepe, A sınıf ofislerin metrekare fiyatlarına göre 43.45 dolar ile en yüksek kira değerine sahip bölge olma ünvanını korudu...

ABD'de konut piyasası güven endeksi son 7 ayın en yüksek seviyesinde!

ABD'de konut piyasası güven endeksi ağustosta beklentilerin üstüne çıkarak, 55 olarak açıklandı. Bu rakamla son 7 ayın en yüksek seviyesine ulaşan endeks, konut piyasasının güçlenmekte olduğuna işaret etti

Satılık konut fiyatlarında en yüksek artış İstanbul’da!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Temmuz ayı raporu yayınlandı. Satılık konut fiyatlarında en yüksek artış İstanbul’da yaşandı.

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun en yüksek viyadüğünün temeli atıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında çalışmalar son sürat devam ederken, proje kapsamında yer alan en yüksek viyadükün temelleri atıldı. 445 metrelik ve 12 kilometrelik viyadüğün yapımında 25 ekip görev alıyor.

Artvin Yusufeli Barajı dünyanın 3. en yüksek gövdeli barajı olacak!

Türkiye’nin en yüksek gövdeli, dünyanın 3. en yüksek gövdeli barajı olacak olan Artvin’in Yusufeli Barajı ve HES’inin inşaatı sürüyor. Çoruh Nehri üzerinde yapılan, temeli geçtiğimiz yıl Şubat ayında atılan barajın 2018 yılında tamamlanması bekleniyor.

Yusufeli Barajı dünyanın 3. en yüksek gövdeli barajı olacak!

Türkiye'nin en yüksek, dünyanın üçüncü en yüksek gövdeli barajı olacak olan Artvin'in Yusufeli Barajı ve HES'inin inşaatı sürüyor. Çoruh Nehri üzerinde yapılan, temeli geçtiğimiz yıl şubat ayında atılan barajın 2018'de tamamlanması bekleniyor

istanbulda en yüksek kiralar hangi ilçede Haberi

istanbulda en yüksek kiralar hangi ilçede

Türkiye genelinde barınma sorunuyla gündeme gelen fahiş kira artışları devam ediyor. Gerçekgündem'de yer alan habere göre; ekonomik krizin de arttığını söyleyen vatandaşlar temel haklarına ulaşamadığını dile getirdi. 

Kiraların kontrolsüz bir biçimde yükselmesine karşı changeorg'ta “Kiralara Üst Sınır Getirilsin” talebiyle başlatılan imza kampanyası çok kısa sürede kamuoyunda büyük ilgi görmesiyle yeni kampanya için çalışmalar başladı. 

Kiracılar konut krizi için kampanya başlattı 

Halkevleri, imza kampanyasının ve başlayan eylemler sonrasında “Kiracılar değişmez demiyor, konut krizi için harekete geçiyor” diyerek İstanbul'da kiracılara mevcut krizi konuşmak üzere çağrıda bulundu.

Halkevleri, “Kiracılar değişmez demiyor, konut krizi için harekete geçiyor!” başlığıyla kiracıları, 24 Ekim Pazar günü 13.00’da İBB Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği etkinliğe davet etti. Kiracılara yapılan çağrıda “Hep birlikte konut krizinin gerekçelerini, çözüm önerilerini konuşup,...