18 / 04 / 2024

istanbulda otel ihtiyacı varmı

istanbulda otel ihtiyacı varmı

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı (CATHIC) İstanbul'da başladı. CATHIC'te buluşan turizmciler 3'üncü Havalimanı'nın yatırımları artıracağını vurguladı. TYD Başkanı Ersoy, "5 yıldızlı 35 otele ihtiyaç var"...

İzmir'e 75 odalı yeni otel geliyor!

İzmir Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, bölgenin konaklama ihtiyacını karşılamak amacıyla 4 yıldızlı ve 75 oda kapasiteli otel projesi için düğmeye bastı.

Türkiye'nin nitelikli 3 ve 4 yıldızlı otellere ihtiyacı var!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Akçakaya, "Ülkemiz makul oranda nitelikli 5 yıldızlı otel arzına doydu. Önümüzdeki dönemlerde nitelikli 3 ve 4 yıldızlı otellere ihtiyacın daha fazla olduğunu düşünüyorum." dedi...

Antalya otel yatırımlarına doydu!

Cornelia Diamod Genel Müdürü Zafer Alkaya, turizm sektöründen ve Antalya bölgesindeki yatırımlardan bahsetti.  Alkaya, ''Antalya’nın yeni yatırıma ihtiyacı yok. Sadece Antalya’da 600 kadar 5 yıldızlı otel var'' diye konuştu.

Alanya’da hasta yakınlarına otel konforunda tesis inşa ediliyor!

Türkiye’de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyacını karşılamak üzere 5 yıldızlı otel konforunda sosyal tesis inşa ediyor.

Adana otel yatırımına doydu!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şirin, Adana'da otel yatırımlarının kentin ihtiyacının üzerine çıktığını belirtti.

Adana'daki otel yatırımları ihtiyacın üzerinde!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şirin, Adana'da otel yatırımlarının kentin ihtiyacının üzerine çıktığını belirtti.

Adana'da otel yatırımları kentin ihtiyacının çok üzerine çıktı!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şirin, Adana'da otel yatırımlarının kentin ihtiyacının üzerine çıktığını belirtti.

Mehmet Aygün: Talep olan her yerde otel açacağız!

Titanic Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, "Yurtiçinde ve yurtdışında otel ihtiyacı olan her yerde biz var olacağız" sözleriyle yeni yatırımlar konusunda iştahlı olduklarını dile getirdi.

Samsun'daki köylüler otel istiyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, " Köylere gittiğimizde ‘neye ihtiyacınız var’ dediğimizde, bizden öyle taleplerde bulunuyorlar ki şaşırırsınız. Öyle yol, su, kanalizasyon değil, köye otel isteyen bile var" dedi

1946 yılında Belediye üç büyük otel yaptıracak!

1946 yılında İstanbul Belediyesi, şehrin otel ihtiyacını karşılayabilmek için üç büyük otel yaptırılacakmış. Çırağan Sarayı'nın otel haline getirilmesinden sonra Taksim ve Florya'da birer otel yaptırılacakmış.

Türkeş Filik: Yumurtalık'ta 5 yıldızlı otel ihtiyacı var!

Belediye Başkanı Türkeş Filik, Adana'nın Yumurtalık ilçesinde yatırımcılara çağrıda bulunarak ilçenin turizm yatırımlarına lokomotif olacak 5 yıldızlı bir otele ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Giresun'a teleferik ve 5 yıldızlı otel yapılacak!

Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel, Giresun'a özel idare kanalı ile teleferik yapılacağını söyledi. Kentteki 5 yıldızlı otel ihtiyacı için de yatırımcıların işini kolaylaştıracak adımlar atıldı...

Ferzan Çelikkanat: Türkiye'deki "orta segment otel" ihtiyacını ortadan kaldıracağız!

Türkiye'nin birçok ilinde "markalı şehir otelleri" yatırımları hedefleyen Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türkiye'deki "orta segment otel" ihtiyacını ortadan kaldırmak için yola çıktıklarını belirtti...

istanbulda otel ihtiyacı varmı Haberi

istanbulda otel ihtiyacı varmı


CATHIC'te buluşan turizmciler 3'üncü Havalimanı'nın yatırımları artıracağını vurguladı. TYD Başkanı Ersoy, "5 yıldızlı 35 otele ihtiyaç var" dedi.


Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı (CATHIC) İstanbul'da başladı. Uluslararası otel zincirleri ve turizm firmalarının üst düzey yöneticilerini buluşturan, SABAH Gazetesi ve Para Dergisi'nin sponsorları arasında bulunduğu konferansa İstanbul damga vurdu. 3'üncü Havalimanı'nın şehirdeki turizm yatırımlarını artıracağını söyleyen Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) Başkanı Murat Ersoy, 5 yıldızlı 35 otele ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Turizm yatırımlarının eskiden 12 yılda geri döndüğünü anlatan Ersoy, otel fiyatlarının artmasıyla bu sürenin 4 yıla kadar indiğini, yeni yatırımların da şart olduğunu belirtti. 


ŞEHİR OTELCİLİĞİ ŞART 

İstanbul' un transit uçuşlarda en ideal nokta haline geldiğini kaydeden Ersoy,...