29 / 03 / 2024

İstanbul\'da Sky Residence

İstanbul\'da Sky Residence

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe gösterdiği başarıları yurtdışında da sürdüren Regnum yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiği birçok projeyle 2 bin 650 kişiyi ev sahibi yaptı.

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...

Sky Residence'da 6 ay sonra kapılar açılıyor!

"Residence'ın ötesinde" sloganıyla basına tanıtılan Sky Residence'da satışlar devam ediyor. Sky Residence'da ödemeler 2019'da başlıyor.

Sky Residence Eroğlu daire fiyatları!

İstanbul Seyrantepe'de konumlandırılan Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Sky Residence Eroğlu daire fiyatları 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi!

İstanbul Seyrantepe'de yükselen Skyland İstanbul projesinin suit rezidansı olan Sky Residence projesi satışa çıktı. Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul Sky Residence satışa çıktı!

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul’un merkezi Seyrantepe’deki karma projesi Skyland İstanbul’un son kulesi Sky Residence’ı bugün satışa sunuyor. Sky Residence, “0 peşinat” avantajı ile konut sahibi olmak isteyenlere 6 ay sonra kapılarını açıyor.

Skyland İstanbul Sky Rezidanslar'da 0 peşinatla!

Skyland İstanbul’daki Sky Rezidanslar için “0 peşinat 3.300 TL taksitle” ya da “50 ay şirket bünyesinde ödeme” avantajıyla konut sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara kaçırılmayacak fırsat sunuyor.

Mall of İstanbul Residence ev fiyatları!

Mall of İstanbul Residence ev fiyatları 350 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mall of İstanbul'da daireler oturuma hazır...

Helenium Sky Suites’te şimdi al Mart 2017’de öde dönemi!

İstanbul’da Helenium markası altında ezberleri bozan projeler geliştiren Başarır İnşaat, Kartal’da hayata geçirdiği Helenium Sky Suites projesine özel kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor.

Ataköy Route İstanbul Residence fiyatlar!

Ataköy Route İstanbul Residence fiyatları 570 bin TL'den başlıyor. Özyazıcı İnşaat'ın yeni projesi Route İstanbul'da teslimler 24 ay sonra gerçekleştiriliyor...

Nivo İstanbul Residence ev fiyatları!

Nivo İstanbul Residence ev fiyatları 370 bin TL'den başlayarak değişiyor. Cathay İnşaat projesi Nivo İstanbul'da 1.404 bağımsız birim bulunuyor...

NG Residence lansmanı 5 Nisan'da!

İstanbul’da, gelişim ve dönüşümün merkezinde, Basın Ekspres yolunun TEM ile kesiştiği noktada NG Residence projesi hayata geçiriliyor. Projenin lansman toplantısı 5 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ant Yapı basın toplantısı 20 Nisan'da!

Ant Yapı’nın “Lüks Servisli Residence Daireler” konseptiyle Anadolu Yakasında hayata geçirdiği Fraser Place Antasya İstanbul’da yaşam başlıyor. Fraser Place Antasya’nın açılışı 20 Nisan 2016 tarihinde düzenlenen törenle gerçekleştirilecek.

Vira İstanbul Residence nerede?

Vira İstanbul'da 1.156 daire ve 39 cadde mağazası bulunuyor. Gül Proje imzası taşıyan proje 17 blok halinde inşa ediliyor. Peki Vira İstanbul Residence nerede?

İstanbul\'da Sky Residence Haberi

İstanbul\'da Sky Residence

İstanbul'da Sky Residence, Elitkent ve Bodrum'da bulunan Bargylia Evleri projelerinin inşaatlarını tamamlayarak teslimatları gerçekleştiren Regnum, yurtdışında ise Londra'da Helion Place projesini tamamladı. 


İsteyen yıldızları izleyecek

Regnum'un inşaatı devam eden projeleri arasında ise İstanbul Haramidere'de bulunan Astrum Towers yer alıyor. Astrum Towers birinci etap satışlarının henüz başlamış olmasına rağmen yüzde 75 gibi bir oranda satışı gerçekleşti. Astrum Towers'ın en önemli özelliği bulunduğu bölgenin iş merkezleri ve yaşam alanlarına yakın olmasıyla birinci sınıf kalitede üretilmesine rağmen uygun fiyatlarla satışa sunulması. Astrum Towers'da dairelerin satış fiyatı 81 bin YTL'den başlıyor ve yüzde bir kredi faiz oranları uygulanıyor. Çıkış sloganı ise `'Herkes ev sahibi olacak.'' Astrum Towers projesinde uygun fiyatın...