29 / 03 / 2024

istanbulda sular mı kesilecek

istanbulda sular mı kesilecek

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden yapılan açıklamaya göre Kağıthane ve Beyoğlu'nda su kesintisi yaşanacak. Kağıthane ve Beyoğlu'nun bazı mahallelerine 6 Ocak ile 7 Ocak'ta 20 saat su verilemeyecek.

İstanbul'da 90 saatlik su kesintisi!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da Anadolu Yakası'nda 24 ile 28 Kasım tarihleri arasında 4 gün boyunca bazı ilçelere su verilmeyecek.

İSKİ'den su kesintisi açıklaması!

İSKİ, su yönetiminde tasarruf amacıyla su kesintisi yapılmadığını ve yapılmayacağını bildirdi. Şehirde mevcut su kaynaklarının doluluk oranının yüzde 21, olduğu, bu rakamın toplamda 188 milyon 290 bin metreküp suya tekabül ettiği belirtildi.

İstanbul'da 4-5 Haziran tarihlerinde su kesintisi yapılacak!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinden ( İSKİ ) yapılan açıklamaya göre, İstanbul'un bazı ilçelerinde, 4-5 Haziran'da bakım ve dere ıslah çalışmaları nedeniyle su kesintisi uygulanacak.

Konutta balon nasıl söner? Düğümü arsa mı çözecek?

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki tartışmalarda sular durulmazken, Bakan Mehmet Şimşek, kiralardaki artışların engellenmesi için konut arzının artırılacağını açıkladı. Borsa Temel Analisti Tardu Barlas, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Edirne'de su basan 21 ev kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa edilecek!

Edirne'de her yağmurda sular altında kalan evleri kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan 21  aileye konteyner evler tahsis edildi.

Kentsel dönüşümde salt çoğunluk kararı mülkiyet hakkını ihlal eder! 

Yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili tartışmalarda sular durulmuyor. Peki kentsel dönüşümde salt çoğunluk kararı mülkiyet hakkını nasıl ihlal edebilir? İşte ayrıntılar...

Kentsel Dönüşüm Teklifi'nde 'rant' endişesi! İtirazlar peş peşe geldi!

Ak Parti tarafından Meclise sunulan Kentsel Dönüşüm Kanun Teklifi'nde sular durulmuyor. Komisyondan onay alan teklif için muhalefetin itirazları var. Bu kapsamda muhalefet partileri teklifteki eksikliklere dikkati çekiyor. 

Migros'ta dev havlularda yüzde 40, Bingo çamaşır sularında yüzde 25 ve parfümlerde yüzde indirim başladı!

Migros’ta çok beğenilen indirim kampanyasının 27 Eylül’de sona ereceği öğrenilirken, Migros, tüm müşterilerini şubelerine davet etti. Ayrıca, dev havlularda yüzde 40, Bingo çamaşır sularında yüzde 25 ve parfümlerde yüzde indirim başladı. İşte 26 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarında sular durulmuyor! Benzin, motorin ve LPG'de büyük deprem! İşte son dakika fiyatları!

Milyonlarca sürücünün son durumu ile ilgili araştırmalar yaptığı akaryakıt fiyatlarında sular durulmuyor. Peki bugün benzin, motorin ve LPG'de indirim ya da zam var mı?

Uzmandan son dakika uyarısı: Alibeyköy tehdit altında! Baraj suları can ve mal kaybına neden olabilir!

Libya'da yaşanan sel felaketi, İstanbul'daki barajların dayanıklılığını gündeme getirdi. İSKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Yasemin Taşçı, Alibeyköy'ün tehdit altında olduğunu söyleyerek, baraj sularının can ve mal kaybına neden olabileceğini söyledi.

Ne zaman altın alalım? sorusuna net yanıt Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan geldi! Bu rakamı gören kaçırmasın

Son günlerde ani iniş çıkış sergileyen altın fiyatlarında sular durulmuyor. Yatırımcılar ise ne zaman altın alalım? sorusunu araştırıyor.  Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan altın alımı için rakam açıklaması geldi. Bu rakamı gören kaçırmasın...

Ev sahibi ve kiracılar arasında sular durulmuyor! Kiracının aidat ödememesi tahliye nedeni sayıldı! Şimdi bakın!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan yüksek kira kaosunda sular durulmuyor. Peki kiracının aidat ödememesi tahliye nedeni sayılır mı? 

Benzin, motorin ve LPG'de sular durulmuyor! Yeni zam var mı? Opet, BP, PO, Shell 16 Kasım 2022 fiyat listesi...

Milyonlarca sürücü akaryakıt fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri ve güncel rakamları yakından takip ediyor. Peki son dakika benzin, motorin ve LPG litre fiyatları bugün ne kadar oldu? Akaryakıt fiyatları güncel kaç lira? İşte Opet, BP, PO, Shell 16 Kasım 2022 fiyat listesi... 

Kuzey Akım'da gizemli doğalgaz kaçağı! Sabotaj mı var?

Rusya'nın Almanya'ya doğalgaz taşıyan Kuzey Akım 1 boru hattında İsveç ve Danimarka kara sularındaki iki noktada sızıntı tespit edildiği açıklandı. Henüz nedeni belli olmayan sızıntılar için sabotaj ihtimali tartışılmaya başlandı.

KİPTAŞ Sular Vadisi'ndeki kafe-restoran 10 yıllığına kiraya verilecek!

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sular Vadisi'nde yer alan kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya verecek. 

KİPTAŞ, Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'deki restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor! 

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş., Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'de yer alan restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

istanbulda sular mı kesilecek Haberi

istanbulda sular mı kesilecek

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden yapılan açıklamaya göre, alt yapı çalışmaları nedeniyle 6 Ocak Salı 10.00 ile 7 Ocak Çarşamba 06.00 saatleri arasında, Kağıthane'nin Talatpaşa ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerinin alt kotları, Beyoğlu'nun Örnektepe, Sütlüce, Halıcıoğlu, Piripaşa, Keçecipiri, Camiikebir, Kulaksız, Kadımehmet Efendi, Küçük Piyale, Bedrettin, Çatmamesçit, Yahya Kahya ve Sururi Mehmet Efendi mahalleleri 20 saat süreyle su...