20 / 04 / 2024

istanbulda Teslime hazır olan projeler

istanbulda Teslime hazır olan projeler

Gayrimenkul sektörünün yıldız kenti İstanbul'da, gün geçmiyor ki yeni bir konut projesi yükselmesin. Sakinlerine sunduğu nitelikli hizmetlerle adından söz ettiren bu projeler arasında teslime hazır hale gelenler de var.

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler teslime hazırlanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ imzası ile yükselen Pendik Arkatlı Evler teslime hazırlanıyor. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...

Malatya Deprem Konutları'nın bir kısmı teslime hazır!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Malatya Deprem Konutları teslime hazır hale geldi.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslime hazır!

"Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yaptığı 17 blok ve 399 dairenin yer aldığı site teslime hazır...

Kahramanmaraş Elbistan'daki 350 köy konutu teslime hazır!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 3 kırsal mahallede yapım çalışmaları tamamlanan 350 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu teslime hazır.

Folkart Time projesinde ofisler teslime hazır!

Folkart Yapı imzası ile Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time projesinde ofisler teslime hazır. Projede yüzde 8 KDV avantajı 31 Aralık'a kadar devam edecek...

Park 34'te teslime hazır daireler yeni yıl avantajıyla satışta!

Otobüs, minibüs duraklarının hemen önünde inşa edilen Park 34'te teslime hazır daireler yeni yıl avantajıyla satılıyor.

Teslime hazır konutlarda satışlar arttı!

Birçok inşaat firması, yaptığı kampanyalara bitmiş ve hemen teslime hazır konutları da dahil etti. Böylece hemen teslim konutlarda satışlar arttı..

ENDA Konakları teslime hazır!

Gölbaşı’nda hayata geçirilen “yatay mimari” konseptli ve akıllı ev teknolojili ENDA Konakları teslime hazır...

Kayaşehir Emlak Konut Evleri’nde teslime hazır son 150 daire!

İstanbul’un yükselen değeri Başakşehir Kayaşehir'de yapılan gayrimenkul projelerine ilgi artıyor. Kayaşehir Emlak Konut Evleri’nde yaşamak isteyenler için satışta olan teslime hazır son 150 daire alıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Teslime hazır konut projelerinde ödeme kolaylığı!

Konut firmaları teslime hazır projelerinde kampanyaya gitti. Firmalar, son teslime hazır konutları cazip ödeme avantajlarıyla alıcılarına sunuyor.

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri teslime hazır!

İstanbul Altunizade'de inşa edilen Koşuyolu Koru Evleri'nde inşaat bitti, evler teslime hazır. Projede 13 blokta 196 konut yer alıyor.

İstanbloom'da A sınıfı ofis katları teslime hazır!

Özgün tasarımı ve hareketli çizgileriyle Zincirlikuyu Bölgesi'nde yer alan İstanbloom, ''dekorasyona hazır'' teslim edilecek aşamaya geldi. İstanbloom, Büyükdere Caddesi'ne 400 m, Gayrettepe Metro İstasyonu’na 600 m yürüme mesafesinde...

Teslime hazır olan konut projeleri!

Gayrimenkul sektörünün yıldız kenti İstanbul'da, gün geçmiyor ki yeni bir konut projesi yükselmesin. Sakinlerine sunduğu nitelikli hizmetlerle adından söz ettiren bu projeler arasında teslime hazır hale gelenler de var.

istanbulda Teslime hazır olan projeler Haberi

istanbulda Teslime hazır olan projeler

Kurtköy'den Kartal'a, Riva'dan Esenyurt'a kadar İstanbul'un birçok noktasında teslime hazır konut projeleri mevcut. İşte yeni sakinlerini bekleyen İstanbul'un hemen teslim o projeleri..


Gayrimenkul sektörünün yıldız kenti İstanbul'da, gün geçmiyor ki yeni bir konut projesi yükselmesin. Sakinlerine sunduğu nitelikli hizmetlerle adından söz ettiren bu projeler arasında teslime hazır hale gelenler de var. Alıcısını bekletmeden yeni bir evde yeni bir yaşamın kapısını hemen aralayan İstanbul'un projelerini araştırdık. 


Flex Kurtköy


Flex Kurtköy projesi, 11 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 5 blok olarak tasarlanan Flex Kurtköy Evleri 40 metrekare ile 154 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 homeofislerden oluşan projede; 24 saat güvenlik, toplantı salonları, açık/kapalı otopark, yürüyüş ve koşu parkurları, teras bahçeler, alışveriş birimleri, çocuk oyun alanı, kademeli yansıma havuzları ve fitness...