24 / 04 / 2024

istanbulda trafik durumu

istanbulda trafik durumu

İstanbul TEM Otoyolu, Mahmutbey gişeleri yakınında meydana gelen trafik kazası nedeniyle yoğunluk artmaya başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kazayla ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

İstanbul trafiği havadan denetlendi!

Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığı'na bağlı 2 helikopter, Atatürk Havalimanı'ndan havalandı. Ekipler, gişeler, köprüler, TEM otoyolu, D-100 karayolu ve ana kavşakları havadan kontrol etti...

Bayram bitti, yollar kalabalıklaştı! İşte bayram dönüşü yolların son durumu

9 günlük Kurban Bayramı'nın ardından vatandaşlar yaşadıkları şehirlere dönmeye başladı. İstanbul sınırındaki araç kuyrukları oluşarak trafik tıkanıklığı meydana geldi. Yollardaki son durum vatandaşların canını sıkmaya başladı. İşte Kurban Bayramı dönüşü yolların son durumu…

1981 yılında işgal edilmiş Hazine arsalarının durumu tespit edilecekmiş!

1981 yılında kanunsuz işgal edilmiş Hazine arsalarının durumu tespit edilecekmiş. İstanbul'da 700 bin kişi gecekonduda yaşıyormuş ve gecekonduların kapladığı alan Anadolu Yakası'nda 900 hektar, Avrupa Yakası'nda ise bin 400 hektara ulaşmış.

Çocuk ve gençler trafik dedektifi oldu!

Bugüne kadar 81 ilde 700 bini aşkın öğrenciye trafik bilinci aşılayan OPET, Trafik Dedektifleri Projesini Forum Ankara Outlet, Forum İstanbul, Forum Aydın, Forum Çamlık, Magnesia, Forum Trabzon, Erzurum AVM, Forum Gaziantep, Forum Mersin ve Forum Kayseri'

Sirkeci-Cankurtaran arasında trafik yer altına alınıyor!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Tarihi Yarımada ile ilgili projelerini anlattı: “Sirkeci-Cankurtaran arasında trafik yeraltına alınıp büyük bir meydan kazandırılacak. Hedefimiz Eminönü’nü tamamen yayalaştırmak...”

Olimpiyat Stadı davaları son durumu!

Ulaşım güçlüğü, soğuğu, zemini, elektrik kesintileri ile müsabakalar için sıkıntı yaratan Olimpiyat Stadı, açılan davalarla 250 milyon liralık kamulaştırma tehditi ile karşı karşıya. Olimpiyat Stadı davaları son durumu...

2015 imar durumu harcı ne kadar?

Bir arsa veya arazi gibi taşınmaz malların imar planlamasındaki yeri hakkında bilgiler edinmek için belediyeden imar durumu belgesi alınabiliyor. Peki, 2015 imar durumu harcı ne kadar?

Akyurt Fuar Alanı son durumu böyle!

Akyurt Fuar Alanı son durumu Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın Twitter'da paylaştığı fotoğraflarla netleşti. Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi, Akyurt Fuar Alanı'nndaki son durum şöyle...

1974 yılında Rami Kışlası, Trafik Sitesi olacakmış!

1974 yılında Rami Kışlası, trafik eğitim ve denetim sitesi haline getirilecekmiş. Kışla, restore edildikten sonra modern makinelerle donatılacakmış ve her türlü trafik probleminin halledileceği trafik merkezi haline getirilecekmiş.

1970 yılında İstanbul'da trafik polisleri kuleden yolları kontrol edeceklermiş!

1970 yılında İstanbul Belediyesi, şehirde trafik düzenini sağlamak için yeni uygulamalar uygulayacakmış. Trafik yükü fazla olan bölgelerde, polis iki metre yükseklikteki kulelere yerleşip yolları kontrol edecekmiş.

Alsancak'ın trafik sorunu çözülüyor!

Alsancak'ın trafik sorunu çözülüyor. İzmir’in merkezi konumundaki Alsancak’ın en büyük sorunu olan kaldırımlara park eden otomobiller konusunda belediye, emniyet ve vatandaşlar arasında fikir birliğine varıldı.

1967 yılında Trafik Sinyalizasyon Şebekesi'nin temeli atılmış!

1967 yılında elektrik beyinle işleyen Trafik Sinyalizasyon Şebekesi'nin temeli, Belediye Başkanı Haşim İşcan tarafından atılmış. İngiliz firması tarafından inşa edilecek olan tesisler, 1 milyon liraya mal olacakmış.

Halkalı'daki trafik düzenlemesi çalışmalarına başlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Halkalı Meydanı'nda yaşanan trafik sıkışıklığını ortadan kaldırmak amacıyla hazırlanan Halkalı Meydanı ve Çevresi Geometrik Düzenleme Projesi'nin imalatına başlandığı belirtildi.

Sahil Kennedy Caddesi'nde Avrasya Tüneli için trafik yeniden düzenlendi!

İstanbul Boğazı' nı karayolu tüp geçişiyle aşacak Avrasya Tüneli Projesi kapsamında Sahil Kennedy Caddesi' nde yapılacak kavşak inşaatı için trafik akışı yeniden düzenlendi.

istanbulda trafik durumu Haberi

istanbulda trafik durumu

İstanbul'da TEM otoyolu Mahmutbey kavşağı Ankara istikametinde TIR devrildi. Kaza nedeniyle 2 şerit kapanırken, trafikte yoğunluk yaşanıyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi kazayla ilgili bir açıklama yaptı. 


Açıklamada, Mahmutbey İSTOÇ yolunda, Edirne ve Ankara istikametinde, bir TIR ve bir mıcır yüklü kamyonun devrilmesi sonucu yolun trafiğe kısmen kapandığını belirtilerek, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Ekipleri ve İstanbul İtfaiyesi, Karayolları ile koordineli olarak yolu trafiğe açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bölge trafiğinde kazanın da etkisi ile yoğunluk arttı" denildi.


(Saat 17.10 itibariyle son...