19 / 04 / 2024

istanbulda trafik sorunu

istanbulda trafik sorunu

E-5 ve TEM karayollarındaki trafik sıkışıklığını önlemek için bir dizi önlem alındı. 40 çekici, bozulan veya kazaya karışan araçlara anında müdahale edip trafik akışını tekrar sağlayacak...

Mustafa Sarıgül: Dönüşüm değil kentsel gelişim olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık dilekçesini İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’ ya teslim eden Mustafa Sarıgül, ‘İstanbul’da trafik sorununu çözme’ sözü verdi. Kentsel dönüşüm değil kentsel gelişim olacak...

Trafik Semtlerin Profilini de Değiştirdi

Levent ve Mecidiyeköy gibi iş ve ticaret merkezlerinde yükselen plazalar ve alışveriş merkezleri yeni bir çalışan profili ortaya çıkarırken, yakınlarda yer alan ve gecekonduların da çok olduğu mahallelerin çehresinde bile değişikliğe yol açtı.

İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattı açılıyor! Trafik sorunu çözülüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy (İDO)-Kirazlı (Bağcılar) Metro Hattı Tünel Kazılarının Tamamlanması Töreni'nde İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattının açılacağı müjdesini verdi. 

Opel Rocks-e Fiyatı belli oldu! 250 bin TL'den satılacak!

Alman otomobil üretici olman Opel, otomobil severlerin karşısına cazip bir teklif ile geldi. Park ve trafik sorunu yaşayanlar için tasarlanan minimalize edilmiş boyutlara sahip olan yeni şehir otomobilinin tanıtımını gerçekleştirdi. Peki bu otomobilin fiyatı ne kadar? Aracın özellikleri neler? Detay

AVM, otel ve hastanelerin otopark sorunu çözülüyor!

Hali hazırda otopark sorunun olduğu AVM, otel, hastane ve restoranlarda aksamalar yaşanabiliyor. TelPark, trafik ve park sorunu yaşanan yerlerde alternatif bir çözüm olarak gündeme geliyor.

En yaşanır kentler Kuzey Avrupa Ülkeleri'nde!

En Yaşanır kentleri Kuzeyliler koruyor. İstanbul'un karışıklığının içinden bakınca mümkün değilmiş gibi geliyor. Oysa trafik sorunu olmayan, erişilebilir bol yeşil alanları bulunan, havası temiz olan kentler de bulunuyor. Bu kentlerin toplandığı bölge ise Kuzey Avrupa Ülkeleri

O evi görenler şok oldu! 1500 TL'ye hayalindeki evi yaptı!

Mega kentlerin kalabalığı gürültüsü ve trafik sorunu bir çok vatandaşı doğa hayatına itiyor. Genç bir anne küçük kızını da yanına alarak doğa içinde 1500 TL harcayarak kendi evini inşa etti. İşte o ev...

Çamlıca’ya seyirlik kule, Üsküdar’a yer altı otoparkı!

AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, trafik sorunu için yer altı otoparkı yapacaklarını, Çamlıca Kulesi’nin İstanbul’un yeni incisi olacağını belirtti. 

İstanbul, Kanal İstanbul'la nefes alacak!

TBMM Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, İstanbul'un trafik sorunu ile ilgili konuştu. Yıldırım, Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un rahat bir nefes alacağını söyledi.

İstanbul'un birinci sorunu ulaşım ve trafik!

TBMM Başkanı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul'da 'sorun nedir' diye soruldu, sordurdum ben sokakta vatandaşlara. Birinci şey, ulaşım ve trafik, istisnasız bütün ilçelerde her yerde ulaşım ve trafik en önce telaffuz edilen sorun" dedi...

Elon Musk'ın hedefinde İstanbul'un trafik sorunu var!

Ünlü iş adamı Elon Musk Türkiye ziyaretinde İstanbul trafiği hakkında detaylı bilgi aldı. Musk'ın bu kadar bilgi alması akıllara Boeing Company’nin İstanbul'da pilot proje olarak gelebilme ihtimalini getirdi.

Daire başına otopark dönemi başlıyor!

Türkiye'de trafik sorunu için otopark sisteminde değişikliğe gidiliyor. Yeni dönemde otoparklara iki katlı, maliyeti 2 bin 500-15 bin euro arasında mekanik sistem yerleştirilecek. Daire başına bir otopark inşa edilecek.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız!

Dönel kavşak için yapım ihalesinin gerçekleştiği söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkam Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız” dedi.

Trabzon Pazarkapı'ya dönel kavşak geliyor!

Pazarkapı’da inşa edilecek olan akıllı dönel kavşak için yapım ihalesinin 6 Şubat’ta gerçekleştirileceğini söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu yaşanan tüm bölgeleri teker teker çözüme kavuşturacağız” dedi.

Alibeyköy'ün trafik sorunu bu projeyle çözülecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköy trafiğinin çözümü için düğmeye bastı. Başkan Aydın'ın talimatıyla Alibeyköy'de yaşanan trafik sorunu ile ilgili bir proje hazırlandı.

istanbulda trafik sorunu Haberi

istanbulda trafik sorunu

E-5 ve TEM karayollarındaki trafik sıkışıklığını önlemek için bir dizi önlem alındı. 40 çekici, bozulan veya kazaya karışan araçlara anında müdahale edip trafik akışını tekrar sağlayacak.


E-5 ve TEM karayollarında özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklıklarını azaltmak için Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından bir dizi önlem alındı. Her iki karayolunda 40 trafik çekicisi görevlendirildi. Belli noktalarda hazır olarak bekletilen çekiciler kaza ya da arıza yüzünden yolda kalan araçlara anında müdahale ederek uzun araç kuyrukların oluşmasını engelleyecekler. Her iki karayolunda mevcut ekiplere ek olarak görevlendirilen 60 motosikletli trafik polisinin de trafik hızının düşmemesi için çalışacak. Ayrıca polis ekipleri, emniyet şeridinin gereksiz kullananlara karşı uygulama yapacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından mevcut ekiplere ek olarak görevlendirilen motosikletli trafik polisi ekibinin de...