27 / 04 / 2024

istanbulda yollar neden trafiğe kapatıldı

istanbulda yollar neden trafiğe kapatıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün açıklamasına göre, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama provaları nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapatıldı. Vatan Caddesinde yapılacak olan genel provada kapalı olan işte o yollar...

Borsa nasıl daha fazla kazanılır? İşte para kazanmanın en önemli adımları…

Büyük paraların içinde bulunduğu ve belki de en çok heyecan yaratan yatırım şekli borsaya dair soru işaretleri hiçbir zaman bitmez. “Borsada nasıl daha fazla kazanabilirim?” sorusu ise üzerinde düşünülmeye bir hayli değer… Peki, borsada kazanmanın yolları neden geçer? İşte detaylar…

Ulaştırmada aslan payı neden demir yollarının?

Ulaştırma yatırımlarında en yüksek pay demir yollarına ayrıldı. Siyasetçi ve uzmanlara göre, Türkiye son yıllarda, ekonomiye, ticarete, teknolojiye olan katkısı nedeniyle demir yollarına büyük önem verdi...

Kentsel dönüşüm süreci neden uzar?

Avukat Kadir Kurtulmuş bugünkü yazısında kentsel dönüşüm sürecinin uzamasına neden olan sorunlardan bahsetti. Kurtulmuş, maliklerin başvurabilecekleri hukuki yollar hakkında bilgi verdi.

İzmir'deki bakımsız yollar kazaya neden oluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bisiklet yollarının bakımsız hali, kazalara davetiye çıkarıyor. Vatandaşlar bisiklet yollarının kış gelmeden yeniden gözden geçirilmesini istedi.

Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi yolları asfaltlanacak mı?

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde doğalgaz çalışmalarının ardından asfaltlanmayan yollar tepkiye neden oldu. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan, yolların haftalardır bozuk olduğunu ve köstebek yuvası haline geldiğini belirtti.

Antalya Sarılar'ın yolları onarıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat’taki mahalle grup yollarını bir bir sıcak asfaltla buluşturuyor. Asfalt ekipleri Sarılar Mahallesi’nde, delik deşik olması nedeniyle vatandaşların yoğun şikayetine neden Sarılar Caddesi’ni asfaltladı.

Batman'da bozuk yollar tepkilere neden oluyor!

Kronikleşmiş sorun haline gelen bozuk yollar, tepkilere neden olurken halk artık bu sorunun çözüme kavuşturulmasını istedi. Özellikle kış aylarında daha fazla ortaya çıkan yol sorunu, Batmanlıları adeta çileden çıkardı.

Çukurova'da bozuk yollar asfaltlandı!

Adana'nın Çukurova ilçesinde vatandaşların tepkisine neden olan parke kaplı yollar Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in talimatıyla asfaltlandı. Çalışmalara halkın ve esnafın ilgisi yoğundu.

N.Ziya Mescioğlu: Bursa inşaatta neden uluslararası olmasın?

İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, “Ulusal ve uluslararası birçok fuara gidiyoruz. Yeni trendlerle izledikleri yolları inceliyoruz. Bursa otomotivde tekstilde uluslararası olabiliyorsa inşaatta neden olmasın” dedi.

Didim Manastır Koyu'ndaki otel inşaatlarına giden yollar neden kapatıldı?

Devlet tarafından yer tahsisi yapılan ve Didim Manastır Koyu mevkiinde inşaatı devam eden turizmci Kadir Karakaya, otel inşaatı giden yolların kapalı olmasını eleştirdi.

3. köprü bağlantı yolları neden durduruldu?

İSTANBUL 3. Köprüsü’nün bağlantı yollarının Beykoz ve Sarıyer Rumelifeneri’ndeki Boğaziçi geri görünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan geçişlerine ilişkin imar planı iptal edildi.

İmar revizyonu neden yapılır?

İmar uygulaması yapılan yerin yapı adalarını, bunların yoğunluk ve düzenini, yolları ve uygulamaya esas olacak bilgileri ayrıntılarıyla gösteren üzerine kadastral durumu işlenmiş plana imar planı deniyor. Peki, imar revizyonu neden yapılır?

Türk Hava Yolları yolcu sayısını yüzde 20 artırdı!

Türk Hava Yolları (THY), yolcu sayısının ilk çeyrekte yüzde 20.2 artışla 12 milyona ulaştığını açıkladı. Şirketten KAP'a gönderilen açıklamaya göre, yolcu sayısındaki artış iç hatlarda yüzde 27.9, dış hatlarda yüzde 15.1 olarak gerçekleşti.

istanbulda yollar neden trafiğe kapatıldı Haberi

istanbulda yollar neden trafiğe kapatıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama provaları nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapatıldı.


İstanbul Emniyet Müdürlüğünün açıklamasına göre, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle bugün Vatan Caddesinde yapılacak olan genel provada ve 30 Ağustos 2014 günü yapılacak olan tören kutlamalarında 07.00 - 16.00 saatleri arasında hem katılımcıların güvenliği, hem de katılımın düzeyine göre kademeli olarak bazı yollar trafiğe kapatılacak.


TRAFİĞE KAPATILACAK CADDE VE SOKAKLAR


Açıklamaya göre, trafiğe kapatılacak cadde ve sokaklar şöyle:


"Topkule ve Mahmutbey köprüsü, Mahmutbey yolu ve Topkule arası,


Vatan Caddesi, Oğuzhan Caddesi, Topkapı, Edirnekapı Kavşağı ve Vatan Caddesi kesişim noktası ve Mahmutbey Köprüsü ve Sultançiftliği kavşağı arasında kalan yol trafiğe kapatılacak."


ALTERNATİF YOL VE GÜZERGÂHLAR


,"D-100 Karayolundan Vatan Caddesine gidecek olan sürücülerin Haliç Tünel, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Aksaray güzerg'hını veya Haliç Tünel, Ayvansaray ışıklardan...