25 / 04 / 2024

İstanbuldaki polis merkezleri satışa mı çıkarılacak

İstanbuldaki polis merkezleri satışa mı çıkarılacak

İstanbul’daki birçok polis merkezi ve ilçe emniyet müdürlüğü binasının satışı için düğmeye basıldı. İstanbul Şişli’deki Teşvikiye Polis Merkezi ve ilçe emniyet müdürlüğünün de yer aldığı 8 kamu binası için değer tespiti yapılyor.

İstanbul'daki polis merkezleri satışa mı çıkarılacak?

İstanbul’daki birçok polis merkezi ve ilçe emniyet müdürlüğü binasının satışı için düğmeye basıldı. İstanbul Şişli’deki Teşvikiye Polis Merkezi ve ilçe emniyet müdürlüğünün de yer aldığı 8 kamu binası için değer tespiti yapılyor.

Bartın’da il spor merkezleri açıldı!

Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet verecek olan il spor merkezleri düzenlenen törenle açıldı. Yapılan törene Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir katıldı.

Karabürk Sosyal Yaşam Merkezleri inşaatları devam ediyor!

Esentepeve Kayabaşı Mahallesi, Yaylacık mevkisinde Sosyal Yaşam Merkezleri inşaatları devam ediyor. Yerel seçimlerden bu yana 16 tane Sosyal Yaşam Merkezinin açılışını yaptı.

Mebuskent'te sağlıklı yaşam merkezleri konsepti yer alıyor!

Ankara’da artık “yaşam merkezleri” konseptinde tasarlanan konut projelerinde Mebuskent, sunduğu “sağlıklı yaşam” imkânları ile bir adım önde.

TOKİ Amasya polis merkezi hizmet binası inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Amasya Şehit Hayrettin Şişman Polis Merkezi hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleşecek.

MY Alışveriş Merkezleri Yatırım ve İşletmesi Anonim Şirketi kuruldu!

MY Alışveriş Merkezleri Yatırım ve İşletmesi Anonim Şirketi, Ali Nuri Özsüer, Talat Yıldırım, Tuncay Yıldırım ve Fuat Atalay tarafından 40 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

İzmit'te Turizm Danışma Merkezleri kuruluyor!

İzmit Belediyesi tarafından yapılan girişimler sonucunda turizm danışma merkezleri kuruluyor. Birçok medeniyete ev sahipliği yapan İzmit’te yıllardır önemli bir eksiklik olan turizm enformasyon merkezi ihtiyacı kısa süre içinde giderilmiş olacak.

1993 yılında Haliç kıyılarını kültür merkezleri süsleyecekmiş!

1993 yılında Haliç kıyılarını kültür merkezleri süsleyecekmiş. Feshane binası Çağdaş Sanat Müzesi, Sütlüce mezbahası Haliç Kültür ve Eğitim Merkezi olacakmış. Lengerhane binası ise Sanayi ve Teknoloji Müzesi olacakmış.

1992 yılında gökdelen iş merkezleri boş kalmış!

1992 yılında Şişli, Zincirlikuyu ve Levent gibi bölgelerde yükselen iş merkezleri, şirketlerin fiyat korkusu nedeniyle boş kalmış. Döviz üzerinden satılan iş merkezlerinin kısa vadeli satış fiyatları, şirketleri uzak tutmuş.

Kocaeli Bahçecik Polis Merkezi'nin yapımında sona yaklaşıldı!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele'nin her geçen gün daha fazla huzura ve refaha kavuştuğunu belirterek yapımı tamamlanmak üzere olan Bahçecik Polis Merkezi’ni ziyaret etti.

TOKİ Amasya'da polis merkezi hizmet binası yaptıracak!

TOKİ Amasya Şehit Hayrettin Şişman Polis Mekezi hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 12 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak.

İstanbul Kocaeli hattı lojistik merkezleri arsa fiyatlarını artırdı!

Üçüncü Köprü ve otoyolu nedeniyle İstanbul - Kocaeii hattı üzerinde kurulmaya başlayan lojistik merkezleri bölgede arsaların değerlenmesine neden oldu.

Etiler Polis Okulu arsası Meclis'e taşındı!

İstanbul emlak piyasasının milyarlık değer biçtiği Etiler Polis Meslek Okulu'nun yıkılarak, yerine lüks konut ve rezidanslann yapılacağı iddiası daha önce Meclis gündemine taşınmıştı..

İstanbuldaki polis merkezleri satışa mı çıkarılacak Haberi

İstanbuldaki polis merkezleri satışa mı çıkarılacak

İstanbul’daki birçok polis merkezi ve ilçe emniyet müdürlüğü binasının satışı için düğmeye basıldı. Hemen hemen bütün ilçelerde listesi çıkarılan emniyet binalarının tespiti için gayrimenkul uzmanlarından değer tespiti istendi. SÖZCÜ, İstanbul’un en pahalı ilçelerinden Şişli’de satılması planlanan emniyet binalarının listesine ulaştı.


FERİKÖY POLİS KARAKOLU


Listeye göre Şişli’de 8 bina için “Gayrimenkul Değerleme Raporu” hazırlanıyor. Listenin başında da Mecidiyeköy’deki Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü geliyor. Büyükdere Caddesi üzerindeki bina geçtiğimiz yıllarda Dünya Bankası’ndan alınan kredi ile yürütülen kamu binalarını depreme karşı hazırlama çalışmaları kapsamında güçlendirilmişti. Bina bin metrekarelik bir alana sahip.


ŞİŞLİ POLİS MERKEZİ

Teşvikiye’deki Harbiye Polis Merkezi Amirliği de listedeki en dikkat çekici bina. Teşvikiye Karakolu olarak bilinen, 490 metrekarelik alana sahip olan bina 2. Abdülhamit döneminden kalma. Teşvikiye Camisi’nin çaprazında Nişantaşı’nın merkezinde yer alan...