27 / 04 / 2024

İstanbullular dikkat hangi yollar kapalı

İstanbullular dikkat hangi yollar kapalı

İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Birinci Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı ile ilgili güvenlik önlemleri kapsamında 9 Şubat Pazartesi’den itibaren bazı yolların trafiğe kapatılacağını belirtildi.

EYT'liler dikkat! Hangi EYT'liler emlak vergisinden muaf? Bu kişiler emlak vergisi ödemeyecek...

EYT'liler 2023 yılında emekli olanlardan koşulları sağlayanlar bu yıl emlak vergisi ödemeyecekler. Peki Hangi EYT'liler emlak vergisinden muaf? Bu kişiler emlak vergisi ödemeyecek.

Özel bankalar emekli promosyon 2024! Emekliler dikkat: Emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka?

Özel bankalarda da emekli maaş promosyonları artırıldı. Peki emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka? İşte özel bankalar emekli promosyon 2024

Altın ve dolar biriktirenler dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı, ne kadar kaybettirdi? 

Piyasalarda sert rüzgarların estiği bu hafta yatırımcılar da hangi yatırım araçlarının kazandırdığı hangi yatırım araçlarının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı, ne kadar kaybettirdi? 

TOKİ'den konut bekleyenler dikkat, iki proje için teslim müjdesi geldi! TOKİ Mart 2024'te hangi projeleri teslim edecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen iki projesi için daha teslim müjdesi geldi. Peki TOKİ Mart 2024'te hangi projeleri teslim edecek? 

Sıfır otomobil alacaklar dikkat! 1 milyon liranın altında hangi otomobiller var?

Sıfır otomobil alacak vatandaşlar bu listeye bakmadan otomobil almasın. Çünkü, değeri 1 milyon liranın altında sadece 8 marka otomobil kaldığı kaydedildi. Hangi otomobil modelleri 1 milyon liranın altında satışa sunuluyor.

Evini dönüştürmek isteyenler dikkat! Kentsel dönüşümde hangi teşvik ve destekler veriliyor 2024?

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden sonra kentsel dönüşümün önemi de bir kez daha anlaşıldı. Peki evini dönüştürmek isteyenler için hangi teşvik ve destekler veriliyor? İşte kentsel dönüşüm teşvik ve destekleri...

Yastık altında parası olup da faize yatırmak isteyenler dikkat! 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Yastık altında parası olan pek çok kişi mevduat faizleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Kira gelirinde hangi giderler düşürülebiliyor? Ev sahipleri dikkat: 1 Mart'ta resmen başlıyor!

Milyonlarca konut sahibini ilgilendiren kira geliri beyanname dönemi başlıyor. Peki kira gelirinde hangi istisnalar var? Hangi harcamalar kira gelirinden düşürülebilir? İşte ev sahiplerinin merak ettiği o soruların yanıtları...

Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı, ne kadar kazandırdı?

Altını ve doları olanlar ya da borsaya yatırımı yapanlar bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ediyor. Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Son 4 yılda hangi hisse kaç kat kazandırdı?

Borsa yatırımcıları hangi hissenin ne kadar kazandırdığını merak ederken, yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu son 4 yılda hangi hisse kaç kat kazandırdığını paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Yatırımcılar dikkat! Ocak ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar Ocak ayında en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor.  Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"na göre Ocak ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 0,35 ile külçe altında gerçekleşti.

Altın almak isteyenler dikkat! Yatırım için hangi altın alınmalı? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Yatırım için hangi altın alınmalı? 

Borsa yatırımcıları dikkat! Hangi hisse için kaç yıl beklenmeli?

Borsa yatırımcıları borsadaki son durumu yakından takip ediyor. Dün Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde en çok kazandıran ilk üç hisse ISKUR, ISATR  ve SNKRN oldu. Peki hangi hisselere dikkat edilmesi gerekiyor? 

İstanbullular dikkat hangi yollar kapalı Haberi

İstanbullular dikkat hangi yollar kapalı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 9-10 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Birinci Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı ile ilgili olarak alınacak emniyet ve trafik tedbirleri çerçevesinde Şişli çevresinde bazı yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi.


Açıklamada; 9 Şubat Pazartesi günü saat 08.00’den itibaren toplantının sona ereceği tarihe kadar toplantıya katılacakların geçişleri esnasında kademeli olarak trafiğe kapatılacak yolların yerine alternatif yollar da belirtildi.


ALTERNATİF YOLLAR


Güvenlik önlemleri kapsamında Mete Kavşağı, Adil Baba Kavşağı trafiğe kapatılırken, alternatif yollar ise şöyle sıralandı: “Dolmabahçe, Vodafone Arena Stadyumu arkasından gelen akım Asker Ocağı Caddesi başından Gümüşsuyu istikametine yönlendirilecek. Taş Kışla Caddesi’nden gelen akım Adil Baba Kavşağı’ndan Küçük Çiftlik Caddesi’ne yönlendirilecek. Taksim Meydanı’ndan Mete Kavşağı’na dönüşler, AKM önünden Gümüşsuyu Caddesi’ne yönlendirilecek. Divan Kavşağı’ndan Mete...