19 / 04 / 2024

İstanbulun 12 ilçesinde 24-25 Kasımda elektrik kesintisi

İstanbulun 12 ilçesinde 24-25 Kasımda elektrik kesintisi

İstanbul'da 12 ilçede 24 ve 25 Kasım günleri bakım ve onarım nedeniyle elektriklerin kesileceği duyuruldu. BEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre kesinti yapılacak bölgeler ve saatleri şöyle...

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

ÖİB İstanbul ve İzmir'in de aralarında olduğu 6 şehirdeki 12 gayrimenkulü satıyor! 48 ayda ödeme fırsatı! 

ÖİB, İstanbul Şile'de 3, İzmir Bornova ve Çiğli'de birer, Muş'un merkez ilçesinde 3, Erzurum Palandöken'de 1, Şanlıurfa Karaköprü'de 2 ve Aydın Didim'de bir olacak şekilde toplam 12 gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'un 3 ilçesinde 12 adet gayrimenkul satılıyor! İhalesi 7 Kasım'da! 

İstanbul Sultangazi Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Arnavutköy, Çatalca ve Şile ilçelerinde yer alan 12 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaştı! Bazı mahallelerde 25 farklı ülkeden sığınmacı var! 

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaşmış durumda. Esenyurt, Küçükçekmece, Başakşehir, Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Sultangazi, Esenler, Zeytinburnu ve Fatih'te  20-25 farklı ülkeden gelen sığınmacı var. 

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

O ilde yüzde 20 indirim fırsatıyla 12 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan büyük fırsat! 

Bursa Keles Milli Emlak Şefliği, Bursa ili, Keles ilçesinde yer alan 12 adet araziyi yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla satıyor. Peki Bursa Keles'te yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

İş Bankası İstanbul’da 12 ilçede birden personel alımı yapacak! Son gün 15 Mayıs!

İş Bankası İstanbul’da 12 ilçede birden memur alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Resmi Kariyer sitesinden yayımlanan ilan kapsamında, 12 İstanbul’un farklı ilçesindeki şube müdürlüklerine memur alımı yapılacağı paylaşıldı. Peki, başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak, başvuru şartları neler?

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

İstanbul'un tam 26 ilçesinde elektrik kesintisi! Aman dikkat, tek tek açıklandı saatlerce gelmeyecek! Hemen bakın!

İstanbul'un tam 26 ilçesinde elektrik kesintisi... Aman dikkat, tek tek açıklandı saatlerce gelmeyecek... Hemen bakın...

Silivri'de 12 adet arsa satılıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Hemen bu tarihe bakın! 

Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Silivri ilçesinde yer alan 12 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

O ilde 6 taksitle 12 arsa satılıyor! 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Konya ili Meram Belediyesi, Konya ili, Meram ilçesi, Alakova ilçesinde yer alan 12 adet arsayı 6 taksitle satıyor. İşte detaylar...

Avrupa Ticaret Merkezi Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul’un Avcılar ilçesinde inşa edilecek olan Avrupa Ticaret Merkezi Projesi için start verildi. Projenin detayları ise tek tek belli oldu. İşte Avrupa Ticaret Merkezi Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

TOKİ Balıkesir Marmara ilçesinde ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olun! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Marmara ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Marmara projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

İstanbulun 12 ilçesinde 24-25 Kasımda elektrik kesintisi Haberi

İstanbulun 12 ilçesinde 24-25 Kasımda elektrik kesintisi

BEDAŞ'tan yapılan açıklamada bakım, onarım ve yatırım nedeniyle 24 Kasım Salı günü; Eyüp, Esenyurt, Beylikdüzü, Şişli, Fatih, Bakırköy, Beşiktaş, Bağcılar, Esenler, Bahçelievler, Büyükçekmece ilçelerinde kesinti yaşanacak. 25 Kasım Çarşamba günü ise Şişli, Fatih, Bağcılar, Bayrampaşa, Bahçelievler’de bazı bölgelerde elektrikler kesilecek.


24 KASIM SALI GÜNÜ ELEKTRİKLERİN KESİLECEĞİ BÖLGELER:


Eyüp; Topçular Mahallesi Rami Kışla Caddesi, İşgören Sokak, Avaz Köy Yolu, Topçular Sanayi Sitesi, Adnan Erdener Sanayi Sitesi ve civarı.


Esenyurt; Esenkent, Aşık Veysel, Koza Mahalleleri ve civarı, Atatürk Mahallesi Çoruh Sokak, Tekplast Suni Deri Fabrikaları ve civarı.


Beylikdüzü; Yakuplu Mahallesi 2. Cadde 2, 3, 6, 9. Blokları, Birlik Sanayi Sitesi ve civarı, Cumhuriyet Mahallesi Bizimkent Sitesi İç Yolu ve civarı.


Şişli; Fulya Mahallesi Mehmetçik Caddesi, Denizhan, Belen, Görüntü, Emiroğlu, Örmeci, Hüseyin Cahit Yalçın, Emirşah Sokakları ve...