19 / 04 / 2024

İstanbulun getiri potansiyeli en yüksek 50 projesi birinci

İstanbulun getiri potansiyeli en yüksek 50 projesi birinci

‘’İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 projesi’’ araştırmasında EgeYapı Group tarafından Bağcılarda hayata geçirilen Batışehir projesi listenin birinci sırasında yer alarak İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek projesi oldu...

Yapı Kredi Yatırım açıkladı! 2024 yılında borsada en fazla getiri potansiyeli hangi sektörde?

Yapı Kredi Yatırım'ın hazırladığı rapor kapsamında, yabancı yatırımcıların önce tahvillere ve sonraki zamanlarda da hisse senetlerine olan ilgisinin yükseleceği belirtildi. Açıklanan raporda, bu sene yüksek getiri beklenen sektörler de sıralandı.

Borsada hangi hisselerde getiri potansiyeli yüksek? İşte endeks üstü getiri potansiyeline sahip 20 hisse

Uzmanlar, yüksek enflasyon ve faiz oranlarındaki artış nedeniyle borsada hisse seçerken çok dikkatli olunması gereken bir sürece girildiğine dikkat çekiyor. Önümüzdeki dönemde bazı sektörlerin ve şirketlerin getiri potansiyelinin daha yüksek olması öngörülüyor.

Green Life, yatırımcılara 1 yılda yüzde 300 kazandırdı!

22 senedir arsa alım satımında faaliyetlerine başarıyla devam eden Greenlife, yatırımcılara getiri potansiyeli yüksek bölgelerde kazanç sağlıyor. 

Borsada hangi hisselerin getiri potansiyeli yüksek? İşte, seçim öncesi aracı kurumların hisse önerileri…

Borsa İstanbul’da seçimlere kadar dalgalı bir seyir bekleniyor. Seçim öncesi BIST 100 endeksi yeniden yönünü yukarı çevirirken, borsaya yatırım yapmayı düşünenlerin hisse seçiminde dikkatli olmasında yarar var. İşte, Türkiye’nin 7 aracı kurumundan derlenen hisse önerileri…

The Superior Suites'te 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Ege Yapı imzasıyla yükselecek olan ve bölgenin "Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi" seçilen The Superior Suites'te 24 ay vade sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

The Superior Suites'de yüzde 1 peşinat kampanyası!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve bölgenin "Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi" seçilen The Superior Suites yüzde 1 peşinat ile yatırımcılarını bekliyor.

The Superior Suites'te aylık 13 bin TL kira gelir garantisi!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve bölgenin "Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi" seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul aylık 13 bin TL kira gelir garantisi sunuyor.

The Superior Suites satışa çıktı!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve  Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi”  seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul" lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı.

The Superior Suites Kordon İstanbul’dan 20 yıl boyunca kira garantisi!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve  Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi”  seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul” için ön talep toplanmaya başladı. Proje yatırımcılarına 20 yıl kira garantisi sağlamayı hedefliyor. 

TF Varlık Kiralama'nın 450 milyon TL'lik kira sertifikasının 1. getiri ödemesi tamam!

TF Varlık Kiralama'nın 450 milyon TL nominal tutarlı, TRDTFVK12117 ISIN kodlu, 210 gün vadeli kira sertifikalarının birinci getiri ödemesi gerçekleştirildi...

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 500 milyon TL itfa ve getiri ödemesi tamam!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın TRDZKVK72019 ISIN kodlu yurtiçi kira sertifikalarının 500 milyon TL itfa ve getiri ödeme işlemi tamam...

Bereket Varlık Kiralama'nın dönemsel getiri oranı yüzde 4,3274 oldu!

Bereket Varlık Kiralama'nın talep toplamasını 7-8 Temmuz 2020 tarihlerinde gerçekleştireceği yurtiçi halka arz ihracına ilişkin kira sertifikalarının yıllık basit getiri oranı yüzde 8,10, dönemsel getiri oranı ise yüzde 4,3274 olarak belirlendi.

Bereket Varlık Kiralama'nın 150 milyon TL'lik ana para ve getiri ödemesi tamam!

Bereket Varlık Kiralama'nın ihraç ettiği 150 milyon TL nominal tutarlı, 47 gün vadeli, TRDBRKT72035 ISIN kodlu kira sertifikalarının ana para ve getiri ödemesi tamam...

İstanbulun getiri potansiyeli en yüksek 50 projesi birinci Haberi

İstanbulun getiri potansiyeli en yüksek 50 projesi birinci

Batışehir projesi, "İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 Projesi" araştırmasında listenin birinci sırasında.


EgeYapı Group tarafından Bağcılar’da hayata geçirilen “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödüllü projesi Batışehir, Forbes Dergisi tarafından beş kriter çerçevesinde gerçekleştirilen ‘’İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 Projesi’’ araştırmasında listenin birinci sırasında yer aldı.  

Global aylık ekonomi dergisi Forbes tarafından gayrimenkul projeleri özelinde gerçekleştirdiği ‘’İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 projesi’’ araştırmasında EgeYapı Group tarafından Bağcılarda hayata geçirilen Batışehir projesi listenin birinci sırasında yer alarak İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek projesi oldu. 

Yaklaşık 900 bin TL yatırımla hayata geçirilen ve 3 bin 266 konutun yer aldığı“Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödüllü Batışehir; Forbes Dergisi tarafından gerçekleştirilen araştırmada; ortalama metrekare satış fiyatı projenin bulunduğu bölgedeki fiyatlara göre...