20 / 04 / 2024

İstanbulun ilk gökdelenleri

İstanbulun ilk gökdelenleri

2006 yılında işadamı Salih Tatlıcı'nın Zincirlikuyu'daki ikiz kuleleri için yabancı taliplerle görüşmeler yapılıyormuş. Zincirlikuyu'da, şehrin en önemli bağlantı yolları üzerinde yer alan binanın iç detayları müstakbel alıcı tarafından tamamlanacakmış.

1986 yılında 3 gökdelenin temeli atılacakmış!

1986 yılında İstanbul'da 3 gökdelenin temeli atılacakmış. Zeytinburnu'dan 52'şer katlı iki işhanı ile 36 katlı bir otelin temeli, Turgut Özal tarafından atılacakmış. Şişli'de ise 46 katlı işhanı için temel çalışmalarına başlamış.

Yeni asgari ücrette son dakika! Haftanın ilk günlerinde belli olacak!

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan yeni asgari ücretin haftanın ilk günlerinde belli olması bekleniyor. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? ÖTV zammı gelecek mi? Sürücüler aman dikkat!

Geçtiğimiz günlerde, akaryakıt fiyatlarına ÖTV zammı beklendiği ileri sürülmüştü. Bakan Şimşek, konuya açıklık getirdi. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 1 Aralık 2023 fiyat listesi...

Adalet Bakanı Tunç açıkladı: Zorunlu arabuluculuk uygulamasının ilk gününde 438 başvuru yapıldı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kira uyuşmazlıklarında zorunlu arabuluculuk uygulamasının ilk gününde 438 başvurunun geldiğini açıkladı.

Yeni kabinede ilk gündem asgari ücret! Refah payı dahil masada 4 formül var! İşte o formüller...

Temmuz ayı yaklaşırken yeni kabinede ilk gündem asgari ücret maaş zammı olacak. Milyonlarca asgari ücretli maaşlara yapılacak ara zammın detaylarını sorguluyor. 

Xiaomi'den hayranlarına müjde! İşte 14 Pro'nun ilk görüntüleri

Xiaomi 13 serisi, cihazın performansını, kamerasını ve pil ömrünü öven birçok yorumcu ile büyük beğeni topladı. Bu cihazlar nispeten yeni olmasına rağmen, teknoloji dünyası her zaman sırada ne olduğunu görmek için heyecanlı. Telefonun ilk görüntüleri, ekranın tasarımında önemli değişiklikler getirec

Altın fiyatlarında cumartesi sürprizi! Altını olan koşun hemen! Bu rakamlar ilk kez göründü! 6 Mayıs 2023 altın fiyatla

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatlarında cumartesi sürprizi yaşanıyor. Bu rakamlar ilk kez göründü. 6 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Hyundai'nin yeni makyajlı Elantra modeli ortaya çıktı! İşte ilk görüntüleri...

Hyundai Elantra'nın yeni makyajlı görüntüsü ortaya çıktı. İşte Güney Kore'de sessiz sedasız bir şekilde tanıtılan yeni 2023 Elantra'dan ilk görüntüler...

Xiaomi’nin elektrikli otomobili ortaya çıktı! İşte ilk görüntüler...

Xiaomi MS11 tasarımı gün yüzüne çıktı. Xiaomi'nin ilk elektrikli otomobili, tasarımı ve dikkat çeken fiyatıyla merak uyandırdı. İşte detaylar...

Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

Orta gelirliler için hayata geçirilen konut kampanyası kapsamında başvurular dün başladı. Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

Antalya'da yılın ilk günlerinden turizm rekoru!

Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından Antalya’ya yılın ilk günlerinde gelen turist sayısı geçen yıla göre yüzde 27,7 arttı.

2022’yi büyük şokla kapayan Avrupa borsalarında ilk işlem günü neler oldu?

Pandeminin ardından başlayan Ukrayna’daki savaş, yüksek enflasyon ve sert faiz artışlarıyla geçtiğimiz son dört yılın en kötü yılını yaşayan Avrupa borsaları, senenin ilk gününü yükselişle kapadı.

Dolar yeni ayın ilk gününde ne kadar oldu? Elinde 1 doları bile olan buz kesilecek! Dolar/TL kurunda son dakika...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte doların ne kadar olacağı merak konusu oldu. Milyonlarca vatandaş yeni yılda dolar artacak senaryolarının gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine yanıt arıyor. Dolar yeni ayın ilk gününde ne kadar oldu? Elinde 1 doları bile olan buz kesilecek!

Opel Astra-e’nin ilk görüntüleri ortaya çıktı! İşte Türkiye'ye geleceği tarih

Opel Astra, yeni nesliyle ilk kez tamamen elektrikli olarak seri üretime geçiyor. Opel Astra-e’nin ilk görüntüleri paylaşıldı: Türkiye'ye ne zaman geliyor? İşte tüm detaylar...

İstanbulun ilk gökdelenleri Haberi

İstanbulun ilk gökdelenleri



Tatlıcı'nın kulelerine yabancılar talip oldu


Yapımına 1988'de başlanan Tatlıcı'nın İstanbul Zincirlikuyu'daki ikiz kuleleri için yabancı taliplerle görüşülüyor. 


    YAPIMINA 1988 yılında başlanan ve işadamı Salih Tatlıcı'ya ait olan İstanbul Zincirlikuyu'daki Tat Towers için bazı yabancı taliplerle görüşme yapılıyor. Talipler arasında fonlar ve gayrimenkul geliştirme şirketleri yer alıyor. Edinilen bilgiye göre, kulelerden birinin satılması, diğerinin ve alışveriş merkezinin ise yönetim hakkının verilmesi planlanıyor. Görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde, inşaatının yüzde 99'u tamamlanmış olan kulelerin iç detaylarının da yabancı müstakbel alıcı tarafından tamamlanması da gündeme gelecek. 


50 MİLYON DOLAR YATIRILDI 


    143 metre yükseklikle İstanbul'un ilk gökdelenlerinden biri olarak kabul edilen ve 2000...