25 / 04 / 2024

isthanbul sanayici

isthanbul sanayici

130 bin YTL ve 190 bin YTL'den satışa çıkartılan, Han Yapı'nın ilk projesi İsthanbul'da satışta kalan dairelerin fiyatı 180 bin YTL'yi aştı.

Ayakkabıdaki ithalat vergisi arttı! Yan sanayici de koruma tedbirleri talep ediyor!

Ayakkabı sektöründe, ithal ürünlere karşı koruma tedbirinde artış gerçekleşti. 5 Eylül tarihi itibarıyla getirilen yeni uygulamayla ithal ayakkabılara ürün fiyatının 2 katı kadar vergi ödenecek. Öte yandan, ticari kredi almakta zorlanan yan sanayici de koruma tedbirleri talep ediyor.

Bakan Kacır duyurdu! Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolar finansman desteği sağlanacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolarlık finansman sağlanacağını duyurdu.

Sanayici dertli! ‘Seçimler nedeniyle piyasada para hareketi sıfıra yakın’

Hem ekonomi hem de siyaset, 14 Mayıs’ta yapılan seçimin 28 Mayıs’ta gerçekleşecek ikinci turuna odaklandı. İş dünyasında TL ile kredi dönemi sona ererken, sanayici piyasada para hareketinin sıfıra yaklaştığını ifade etti.

Lütfü Türkkan: Sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarını almayın!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'e çağrı yaptı. Lütfü Türkkan, sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarının alınmamasını istedi.

Arnavutköy'de sanayici kardeşler arasında mal varlığı kavgası!

Sanayici Mustafa ve Adnan Demirci kardeşler 250 milyon lirayı aşkın mal varlığını paylaşamayınca kavga çıktı. Dönemin Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Öztürk ile bazı polisler, kardeşlerden Mustafa Demirci’den yana oldu. Adnan Demirci de suç duyurusunda bulundu.

Sanayici üretimi bırakıp inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi!

Ankara Sanayi Odası Nurettin Özdebir "Rekabet edemez hale düşen sanayici, üretimi bırakıp daha kârlı olan inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi. İmalat yapamaz hale geldik." dedi.

İnşaata yönelen sanayici hazır giyime geri dönüyor!

Konfeksiyon atölyelerini bırakarak inşaata yönelen sanayici hazır giyime dönüyor. Büyüyen pazar iş adamlarının cesaretini de artırıyor. 

Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği açıldı!

İzmir ve Manisa merkezli 22 üretici firma tarafından kurulan Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziemir Svalinn Otel'de bir açılış yemeği organize etti.

Mersin OSB’de 200 sanayici yatırım için bekliyor!

MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, “Mersinli sanayiciler yatırımlarına ara vermeden devam edecek. 3’üncü OSB’de 200 sanayici yatırım için bekliyor” dedi.

40 yıllık sanayici Gülle inşaatçı oldu!

İnşaat sektörüne yatırım yapan sanayici kervanına tekstilci İsmail Gülle de katıldı. İnşaata para kazanmak için girdiğini söyleyen İsmail Gülle, Bodrum'da 130 villalık bir projeye başladı

Bahçıvan: Emlak Konut modeli sanayici için de kurgulanmalı

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bahçıvan, "Emlak Konut devlet arazilerine yapılacak konutlarla ilgili bir kuruluşsa aynı model sanayici için de hayata geçirilebilir." dedi.

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yeni binası hizmete açıldı!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (ASİAD) yeni binası, aralarında milletvekilleri, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de bulunduğu çok sayıda katılımcının yer aldığı görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Erdal Bahçıvan: Sanayici yerleşik düzene geçmek istiyor!

SO Başkanı, İstanbullu sanayici'nin, göçebelikten kurtulup yerleşik düzene geçmek istediğini açıkladı. Sanayici yerleşik düzene geçmek istiyor.İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan konuyu değerlendirdi.

isthanbul sanayici Haberi

isthanbul sanayici








Han Yapı İsthanbul Evleri'nin 1. ve 2. etabındaki dairelerin çoğu satıldı. Proje ilk satışa çıktığında 3+1 daireler 130 bin YTL ile 190 bin YTL arasındayken şu anda satışta olan daireler 180 bin YTL ile 260 bin YTL arasında değişen fiyatlarla alıcı buluyor.


Han Yapı, 2005 Ağustos ayında Türkiye'nin önde gelen sanayici ve işadamları tarafından, gayrimenkul projeleri geliştirmek üzere kuruldu. Operasyonlarla ilgili satış ve pazarlama, proje geliştirme, finans ve bilgi işlem Han Yapı bünyesinde yer alırken, inşaat ve bağlantılı işler ülkenin önde gelen kuruluşlarından dış kaynak kullanılarak temin ediliyor.


Han Yapı,...