28 / 03 / 2024

İSTİHALE emlak pazarlama

İSTİHALE emlak pazarlama

Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen münferit mülklerin açık artırma sistemiyle satışına olanak sağlayan İSTİHALE ilk müzayedesini 10 Mayıs'ta gerçekleştirdi. Türkiye’nin ilk münferit gayrimenkul müzayedesinde yüzde 28’lik satış başarı sergilendi..

State Property Emlak Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

State Property Emlak Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedel ile Muhammed Dabbit tarafından kuruldu.

Tera Ist Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tera Ist Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Addeen Abukhader tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Şanverdi tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

5 yıl üst üste emlak vergisi ödeyenlere 10 bin TL iade yapılacak! İşte detaylar!

5 sene boyunca emlak vergisini sürekli olarak ödeyenlere 10 bin TL para iadesi yapılacağı duyuruldu. Belirli sebeplerle muafiyet hakkı tanınan ve bu hakları bilmeyen kişilere 5 senedir ödenen vergiler geri iade edilecek. 

Tamlik İnvest Emlak Pazarlama Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamlik İnvest Emlak Pazarlama Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ihab Balıd ve OBS Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Kayas Grup Turizm İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayas Grup Turizm İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz KAya tarafından kuruldu.

Ist Land Emlak İnşaat Otomotiv Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ist Land Emlak İnşaat Otomotiv Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elham Goudarzıaslan ve Sara Mohammadı Khalıgh ortaklığında kuruldu.

Elite Props Emlak Pazarlama Ve Damışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Props Emlak Pazarlama Ve Damışmanlık Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Husseın ABD A.H. Al-Khalıdı tarafından kuruldu.

İlfa Group Emlak Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlfa Group Emlak Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Faik Uslu ve İlkay Ocak ortaklığında kuruldu.

Rixhome Emlak Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rixhome Emlak Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Pourya Janjanı ve Sara Marcho ortaklığında kuruldu.

Arthome Emlak Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arthome Emlak Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Pourya Janjanı tarafından kuruldu.

Daar Emlak Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu'

Daar Emlak Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Muhammed Bedir Mevlevi tarafından kuruldu.

İSTİHALE emlak pazarlama Haberi

İSTİHALE emlak pazarlama

İSTİHALE, ilk müzayedesini 10 Mayıs Perşembe günü Swissotel The Bosphorus’daki Asuka salonunda gerçekleştirdi. İSTİHALE, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen münferit mülklerin açık artırma sistemiyle satışına olanak sağlıyor.

İlk müzayedesinde satışa çıkardığı 142 konutun yüzde 28’ini yeni sahipleriyle buluşturarak başarılı bir grafik sergileyen İSTİHALE müzayedesinde kısa amortisman süresiyle öne çıkan konutlar, yoğun ilgiyle karşılaştı. 

Esenyurt ve Beylikdüzü’ndeki mülkler yeni sahiplerini buldu

Rasyonel değerlerinin üzerine çıkan gayrimenkul fiyatlarını ve yüksek komisyon ücreti talep eden emlakçıları devre dışı bırakan İSTİHALE, müzayede sistemiyle aylarca satılamayan gayrimenkullerin 1 günde satışını sağladı. Türkiye’de ilk defa uygulanan bu açık artırma sistemi, İngiltere’de otuz yılı aşkın süredir konut satışında kullanılıyor.

10 Mayıs’ta Swissotel The Bosphorus’da gerçekleşen müzayedeye bankalar, emlak ofisleri, konut projeleri ve mülk yatırımcıları katılım gösterdi.  İSTİHALE Kurucusu Tyla Angelis, müzayedede...