25 / 04 / 2024

istiklal caddesi alışveriş

istiklal caddesi alışveriş

Cushman & Wakefield'ın yayınladığı ve Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı bölgesini ele alan 'İstanbul Alışveriş Caddeleri' raporunun ikincisine göre, 2013 yılındaki yüzde 5'lik boşluk oranı bu yıl yüzde 10'a yükseldi.

Bilecik'te bir alışveriş merkezinde yangın çıktı!

Bilecik'in işlek caddesi olan Atatürk Bulvarı'nda yer alan bir alışveriş merkezinde yangın çıktı...

3. İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu yayınlandı!

Cushman & Wakefield'ın yayınladığı ve Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı bölgesini ele alan 'İstanbul Alışveriş Caddeleri' raporunun üçüncüsü yayınlandı.

İstiklal Caddesi'nin geçirdiği karakter değişimi!

İstiklal Caddesi, İstanbul’daki diğer ana alışveriş caddelerinden yalnızca yüksek yaya trafiğiyle değil, perakendecilerin yanı sıra kültür-sanat mekânlarına ev sahipliği yapmasıyla da ayrılıyor. Caddenin sunduğu kullanım çeşitliliğinden gelen zenginliği ise azalmakta.

Balıkesir'e 100 milyon dolarlık Alışveriş Caddesi geliyor!

Sabancı, Esas Holding olarak kazandıkları ihale kapsamında yapacakları Balıkesir'deki Alışveriş Caddesi'ne 100 milyon Dolarlık bir yatırım yapacaklarını bildirdi.

YNS Alışveriş Merkezleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YNS Alışveriş Merkezleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Çolak tarafından 1 milyon TL sermaye ile 23 Aralık'ta Arnavutköy, Bolluca Mahallesi, Battalgazi Caddesi'nde kuruldu.

İstanbul Alışveriş Caddeleri raporunun 2'ncisi yayınlandı!

Cushman & Wakefield'ın yayınladığı ve Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı bölgesini ele alan 'İstanbul Alışveriş Caddeleri' raporunun ikincisine göre, 2013 yılındaki yüzde 5'lik boşluk oranı bu yıl yüzde 10'a yükseldi.

Piyalepaşa projesiyle İstiklal Caddesi'ne alternatif cadde!

Piyalepaşa Gayrimenkul'ün 800 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen Piyalepaşa İstanbul Alışveriş Sokağı ile İstikal Caddesi’ne alternatif oluşturmayı amaçlıyor. Projede 120 mağazanın yer alacak.

İstiklal Caddesi değişecek!

Türkiye'nin en gözde gezi ve alışveriş merkezlerinden biri olan İstiklal Caddesi'ndeki binaların görünümü yenilenecek. Proje kapsamında, caddedeki tüm binaların fotoğrafları çekilerek, mevcut görünümleri masaya yatırılacak.

İstiklal Caddesi'ndeki binaların görünümü yenileniyor!

Türkiye'nin en gözde gezi ve alışveriş merkezlerinden biri olan İstiklal Caddesi'ndeki binaların görünümü yenilenecek. İBB Kentsel Tasarım Müdürlüğü'nün yürüteceği proje kapsamında, caddedeki tüm binaların fotoğrafları çekilecek..

Aliağa İstiklal Caddesi'nde dönüşüm başladı!

Geçen yıl İzmir Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm İl Müdürlüğü tarafından "Kentsel Dönüşüm" projesi kapsamına alınarak yıkımına karar verilen Aliağa istiklal Caddesi üzerindeki iki binanın yıkımı yapıldı.

Emlak Konut: Emirgan'a AVM değil alışveriş caddesi!

Emirgan Korusu’na komşu arazide AVM ve gökdelen yapılacağı iddiaları tartışma yarattı. Araziyi alan Emlak Konut GYO alışveriş caddesi ile siluete zarar vermeyecek oteller yapacaklarını söyledi.

Batışehir alışveriş caddesi dükkan ihalesi!

Ege Yapı Group imzasıyla hayata geçirilen Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde bulunan dükkan ve mağazalar 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10:00'da Batışehir satış ofisinde ihaleye çıkıyor...

Batışehir Alışveriş Caddesi satışa çıkıyor!

Ege Yapı Group'un Emlak Konut ile hasılat paylaşımına yönelik olarak İstanbul Bağcılarda hayata geçirdiği Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde yer alan cadde dükkânları ve mağazalar satışa çıkıyor.

istiklal caddesi alışveriş Haberi

istiklal caddesi alışveriş

En yüksek yeni kiralama hacmi İstiklal Caddesi'nde gerçekleşirken, mağaza adedi bazında Nişantaşı ilk sırayı aldı. Kentsel yenilemenin yön verdiği Bağdat Caddesi'nden ise son 1 yılda 6’sı lüks ve toplam 11’i yabancı olmak üzere 49 marka çıktı. 3 ana caddede toplam marka sayısı ise bir önceki yıla göre yüzde 7 düşerek 656 oldu.


Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield'ın ikincisini yayınladığı ve Avrupa yakasında İstiklal Caddesi ve Rumeli, Teşvikiye, Vali Konağı ve Abdi İpekçi'yi kapsayan Nişantaşı Bölgesi ile Anadolu yakasındaki Bağdat Caddesi olmak üzere İstanbul'un 3 ana alışveriş caddesini inceleyen 'İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu', 2013 yılındaki yüzde 5’lik boşluk oranının bu yıl yüzde 10’a yükseldiğini, sektörde 'kentsel yenilemelerin' önemli yansımaları olduğunu ortaya koydu. 


İstiklal'de boşluk oranı % 9'a düştü...